MIKA

2012-02-11
16:44:29

RetarDEX + Tampons for free = SANT!
Igår fick jag post. Ett fint paket, som jag ganska så ivrigt slet upp. Paktet var ifrån Tampons for Free och deras samarbetsparter RetarDEX. En necessär med tre, vad som verkar vara superbra munvårdsprodukter. Tandkräm, munskölj och munspray. Har inte provat någon av produkterna ännu, tänkte låta min nuvarande tandkräm ta slut först, vilket den ganska snart gör. Har dock fått ett väldigt bra intryck, tror att produkterna kan vara riktigt grymma.



Jag har pratat om Tampons for Free en hel massa gånger, och de förtjänar att bli omnämnda ofta! Har ni inte, trots mitt tjat, registrerat er ännu för att få gratis tamponger rätt ner i brevlådan, kan ni anmäla er genom att klicka HÄR! Det finns inga som helst dolda kostnader för att vara med i Tampons for Free, så kom igen nu. Vi vill väl få detta företag ännu större, så de har möjlighet att nå ut till ännu fler människor runt om i landet. Go go go!

// Mika
Kommentarer:
#1: Nat

sv: Haha, ja om viagra har jag också fått några gånger! Jamen precis, tack men nejtack ;)

2012-02-12 @ 21:19:12
#2: sofie

fin blogg, besök/kommentera gärna min, ställ också frågor till mig på min blogresponse som du ser lite längre ner i menyn, kram!

2012-02-13 @ 09:54:40
#3: tilde

Vad måste man göra för att få hem sånt där? :D

Anmäl dig gärna till min veckans blogg tävling! :)

2012-02-13 @ 13:21:02
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: