MIKA

2010-06-30
22:04:55

Jobbjobbjobb
Heela tiden. Nästan iallafall. Jobbade första dagen på Döl för sommaren iallafall. Gick bra, lite segt bara då det inte kom så mycket folk. Men men. Imorgon skall det lekas med Christina en sväng. Blir bra.

Jag har en seg oh trött Bira bredvid mig. Jag börjar misstänka att hon tycker om min lilla soffa. Haha. Gosan. Alla hundar är här nu, Sunni, Bira, Morris och Buse. Mysigt. Fast Morris är dryg på Sunni. Inte bra. Jaja..

// Mika

2010-06-29
22:31:17

Trött
Igår jobbade jag från 0645-1630, idag jobbade jag från 0730-1630. Jobbigt. Men man känner att pengarna rullar in som tur är. Har hittat en stationär dator jag funderar på att köpa sen i höst nämligen. Borde väl köpa någon form av photoshop också, tur man har studentrabatt på adobeprodukter. Ska kolla upp det där lite närmre.

Jag är så sjukt trött. Ont i huvudet och helt slut. Sov en stund på denna lilla soffa jag har i mitt rum. Imorgon ska jag jobba på Jannesgården för Döl. Blir rba det, tur att det inte är så fysiskt krävande, haha.

Yes.
Skall väl ägna mig åt TV:n igen nu.

// Mika

2010-06-27
00:14:46

The Ring
Ja alltså. Jag blev jätterädd för den förr. Men nu så.. Nae. Får väl se hur rädd jag blir för tvåan..
Märkte förresten att hon som spelar Abby i NCIS är med i The Ring. Pauley Perrette heter hon bestämt. Coolt.
Lika snygg som vanligt och allt. Nåväl.

Det var väl det jag hade på hjärtat för tillfället.

2010-06-26
19:52:53

Where Waters Fall Frozen

2010-06-26
19:49:02

Familjen Larsson-Causil
Redigerat lite bilder på Micke, Katina och barnen idag. Det enda jag gjort som är vettigt faktiskt. Har precis fått i mig lite lax, riktigt mumsigt. Nu blir det film hela kvällen, börjar med The Alphabet Killer, sedan blir det The Ring och The Ring II som går på 5an ikväll. Bjuder på några bilder jag redigerade idag, :)













2010-06-24
23:07:50

Mja.
Glömde visst bort den här bloggen ett tag. Iallafall, sen sist så har jag och Mathilda varit i Stockholm och sett KISS, dagen därpå åkte jag till Göteborg till min Alex. Massa mys. Har varit på Liseberg och vunnit massa smågosedjur, vi har myst en massa. Sen har jag ju flängt runt på festival torsdag, fredag och lördag. Torsdag var det West Coast Riot. Träffade Elmo och hennes vänner en sväng, mycket trevligt. Sedan mötte jag bror Micke och vi lyssnade på Bad Religion tillsammans. Efer ca halva den spelningen kom hans kompisar som var.. ja vad ska man säga. Inte vid så jättenyktert tillstånd, men de var iallafall glada. Sen blev det att vara inne vid ölområdet och lyssna på Rise Against. Man såg dem väldigt bra därifrån faktiskt. Innan det blev jag typ.. nerspilld med öl. Broders kära vänner ville väl supa ner mig eller något sånt, men det gick inte. Haha. Så ja. Nicke hällde öl och grogg på mig istället. Smart kille. Nåväl. Kan inte annat än skratta åt det.
Fredag och lördag var det Metaltown med Christina och Karl. Mycket trevligt indeed. Det sög dock att 69 eyes och Rammstein spelade samtidigt. Jäkla skit. Well well.

Börjat jobba har jag också. Började jobba i tisdags. Förkyld är jag också. Skitkul. Nej. Men men. Pengarna rullar in och jag blir väl frisk nångång.

Snart fyller jag 18. Jag bli påmind om det varje dag. Här om dagen fick jag papper om förlängt underhållsstöd eller vad det nu var som måste fyllas i och skickas in. Välkommen in i vuxenvärlden. Pfft. Nåväl.
Alex kommer iallafall hit till min födelsedag om det blir som planerat. Det är nog den bästa födelsedagspresenten med tanke på att vi inte kan ses så ofta.  Den 8 juli åker jag och mor till Karlstad på Ikea och så, fan om vi inte hittar ett nytt köksbord till köket här hos mamma. Förhoppningsvis kommer Alex åka till Karlstad den dagen så vi bara kan hämta honom på stationen sen åka hem till byn. Blir ju smidigt för honom, och billigare.

Nu ska jag vara tyst och gå och lägga mig. Imorgon är det Midsommarafton och då blir det käk på Tom's med mor samt Micke med familj.

// Mika

2010-06-11
21:47:17

10 timmar kvar..
ungefär, tills jag och Mathilda åker mot Stockholm. Fasen så skoj vi ska ha!

Sen på söndag åker jag til Alex. Mycket bra. ^^

:D

// Mika

2010-06-10
17:33:02

Fullspäckat.
Dagen började med att jag gick upp nio, lite väl tidigt än vad jag hade behövt, men vad tusan. Runt kvart över tolv gick jag till Orrmyrgården och fick mitt schema inför sommar, har nämligen fått mig ett sommarjobb i köket där. Mycket nice. Sen har jag ätit mat på Malungs Nya med mor,osv. Senare ikväll ska jag åka bil med Bisa. Kommer bli mycket trevligt =)

Det var tydligen klassfestigår. Själv hade jag ingen aning om det, så fick titta på bilder ifrån den istället. Diskuterades om det förra veckan men trodde aldrig det skulle bli av, och eftersom ingen sa något till mig åkte jag ju hem. Kul. Aja. Får väl hoppas det händer fler gånger..

// Mika

2010-06-09
20:47:34

Sommarlov!
Ja nu jävlar har jag sommarlov. Skönt som tusan. Imorgon bär det av till Orrmyrgården, Arbetsförmedlingen och min frisör. Fredag blir det att se på Christina som tar studenten samt äta studenmiddag hos henne. Lördag blir det Stockholm och Kiss. Söndag åker jag till finaste älskling. Underbart!

Nu ska jag sitta och sura lite pga det ena och det andra, så blir det bra sen.

// Mika

2010-06-08
18:25:06

Hemkommen.
Nu är jag äntligen hemkommen från Forsmark. Vi var där på studiebesök på kärnkraftverket. Blev ju lite besviken över att det inte såg ut som i The Simpsons, men ändå. Haha. Dryg dag, gick upp 05.30. Inte kul. Kommer sova som ett barn inatt.

Och så blir man ju irriterad.. Varför tänker jag inte dra upp här. Men jag retar ihjäl mig.. Fy fan.

Jag spyr.

// Mika

2010-06-07
15:36:52

Jobb på G?
Imorse när jag var inne på Ica i stan och skulle köpa frukt och dricka så ringde det från Orrmyrgården. Hon hade jobb åt mig, så skall dit på torsdag klockan 13.00 och höra när jag ska jobba osv. Fan vad glad jag blev. Kanske inte ens behöver lämna in jobbansökan på Arbetsförmedlingen. Yeey!

Gjorde engelskaprog idag. Gick bättre än sist men ändå sådär. Nåväl. Gick sedan till redigeringsrummet och redigerade massa bilder. eeh. Drygt men värt. Bilderna finns att beskåda här!

Sen åkte jag hem och skulle städa. jag har lyckats plocka ihop lite samt diskat.. Men sen orkade jag inte mer, haha.

Ska ner på Willys om en liten stund och köpa mig något att äta.. Frågan är bara vad? Har noll fantasi. Men men..

// Mika

2010-06-06
21:22:49

kisskiss..
Nej men.. KISS!! iih. Thilda vann tävlingen om de två Kiss-biljetterna, så på lördag drar vi till huvudstaden och rockar järnet! Ska bli skitkul!  Är så underbart pepp!

// Mika

2010-06-04
22:59:50

Helg.
Nu är det fredag. I skolan fikade vi och pratade betyg på lektionerna. Bra nyheter iallafall.
VG i Foto A, MVG i Foto B, MVG i både Text A och B.  Jag är nöjd.
Efter skolan åkte jag till Stadium och köpte ett juniorgolfset till Anthony, eller. Var ju hans far som betalade men jag var budbärare, skulle man kunna säga. Åkte till Borlänge, väntade där ett tag, åkte sedan med bussen hem till Malung. Hem och åt lite fort sen blev det jobb.

Nu är jag hemma. Eh.

// Mika

2010-06-03
14:53:05

MVG.
Jag klarade fotoprovet galant förresten. MVG fick jag, så nu är jag skitglad.  Multimedian är avklarad också. Och typ allt annat. Utom engelskan. Som jag ska göra prov i på måndag. Yes!

// Mika

2010-06-03
12:45:26

skolaskolaskooola
Sitter i multimediasalen och väntar på att Pär ska komma in så han får kika på min text osv. Skall lägga in två texter samt 8 bilder, sen är jag klar! Jag är klar med nästan alla kurser nu. Bara engelskan kvar. Yes!
Usch. Dessa stolar dödar min rygg..
// Mika

2010-06-02
22:33:20

<3
Jag tänkte bara säga att jag har världens finaste och bästa pojkvän. Så det så. Puss. <3

2010-06-02
19:30:39

4 timmars irrande
Hade ingen vettig skola idag, bara utvärdering av Idrottskursen, håltimme.. Sen skulle jag ha gjort engelskaprov, men Andy hittade inte  på provet så skall göra det på måndag istället. Så fick sluta halv två. Hehe. Drog till Borlänge då, och jag kom hem för en halvtimme sen. Jag irrade runt som en galen höna mellan butikerna i 4 timmar, letade shorts men hittade inga jag trivdes i. Hittade däremot en studentpresent till Christina samt ett par vita jeans till mig själv. Mycket nice. ^^

Nu är jag trött i både fötter, huvud och övrig kropp. så skall strax hoppa in i duschen och sen bara dega.

Jeansen:


// Mika

2010-06-01
18:18:59

Mammamamma titta!
Mamseen. Var dom fina?

http://www.skopunkten.com/Damskor/Kampanjer/Sandalerv2010?art=258295

2010-06-01
17:12:13

Sömn
Skola, kom hem, la mig i sängen, sov i 3 timmar. Skönt som fasen. Sömn är bra. Nu är det inte långt kvar till sommarlov.Och tills jag åker till finaste Alex. Åker bil med Gurra och hans vän denna gång. Skönt att få bli skjutsad ända till Frölunda. Då slipper Alex åka in till stan och möta också.

Det är förresten officiellt sommar nu! 1 juni ju! Och det känns att det är sommar ska ni veta! Woho!

// Mika