MIKA

2012-10-27
14:11:05

27 Oktober 2012
Halloj!
 
Ja som ni märkte så fick jag inte lägenheten.. Blev ganska ledsen då den var underbar på alla vis.Men men. Bara att söka vidare, dock börjar jag bli smått desperat nu. Ni ska veta att det inte är roligt att bo 4 pers + 1 katt i en liten trea. Det är sällan man får det här riktiga utrymmet för sig själv, om ni förstår vad jag menar.  Men det funkar ju.
 
I söndags kom jag hem ifrån mamma, och sen dess har jag bara pluggat, fixat med grupparbetet vi redovisade igår med ganska bra resultat. Denna helg ska jag skita i allt plugg, på måndag blir det nya tag och läsa massor inför hemtentan.
 
Ikväll blir det halloweenparty igen, hade ju ett hos Camilla för en vecka sen. Då var jag älva. Nu ska jag vara en fet liten fladdermus, haha. Tanken var först humla, men hittade varken randiga strumpbyxor eller sådana bollar på diadem, så det fick bli fladdermus istället. Ska bli riktigt roligt!
 
Jag hoppas att ni alla får en superhelg!
 
Såhär rosa var jag! Inte varit sen jag var 5 eller nått. Haha!

// Mika
 
 
 

2012-10-23
18:20:57

Fan jävla helvetes piss skit
Fick väl inte denna lägenheten heller. Skit också. Riktigt ledsen nu faktiskt. Börjar bli smått depserat nu. Stått i kö i 2,5 år... Kan det inte få bli min tur att få en bra, fin lägenhet snart?...

2012-10-19
00:20:18

Rockstad: Falun pt.1
Tjo! Alltså. Nu i dagarna var det exakt två månader sen jag och brorsan var på Rockstad: Falun, och först nu har jag kollat på bilderna. Så tänkte att jag lägger upp de första här nu idag så får vi se när nästa gäng kommer upp.


Fina Ida!

Hårdrock!

Amaranthe

Tempory - Malungspöjkon =)

Tempory

Iron Savior

Iron Savior

Bror med Jonny Lindqvist från Nocturnal Rites =)
 

// Mika

2012-10-15
14:35:39

Jag tror jag dör av skratt!
Ni måste titta. Speciellt på 00.39. Jag skrattar ihjäl mig xD
 
 
 
 

2012-10-06
14:34:13

6 Oktober 2012
God eftermiddag folket!
 
Först vill jag bara berätta att jag tyvärr inte fick lägenheten. Tråkigt, men på't igen! Svärmor och jag har sagt att innan jul har jag lägenhet. Det är vad vi satsar på iaf, så vi håller alla tummar och tår.
 
Idag ska vi på bio, Alex och jag. Ted får det bli, filmen som Family Guyskaparen regisserat. Handlar om en man och hans kompis, en nallebjörn som heter Ted. Nallebjörnen kan brata, gå, köra bil och jobba. Allt en människa kan. Och allt går i komedins tecken, så ska bli spännande att se om den är något bra. Med min humor lär den  gå hem skulle jag tro ;)
 
Igår fick jag nog av min telefon, så spatserade in på Webhallen och köpte mig en ny, en röd Samsung Galaxy S3. Jag kan säga som såhär - jag är frälst. Helt underbar telefon om ni frågar mig, och då har jag inte ens haft den i ett dygn ännu. Ska ni köpa ny telefon, skaffa en sån!
Ja, snabba puckar. Faktum är att min trotjänare HTC Desire HD blivit lite knäpp, och fjantat sig i några månader. Stängt av sig själv lite när den vill, hakat sig och andra knasigheter. Så ja, igår, när telefonen låg alldeles fulladdad, fick för sig att stänga av sig själv, precis framför nästan på mig. Då fick jag nog, haha.
 
Så, lite uppdaterade blev ni. Pöss!

// Mika

2012-10-05
13:46:36

5 Oktober 2012
Tjo!
 
Har precis gjort klart min kompletteringsuppgift för fältkursen. Fick små utbrott på FMIS (Fornsök) ett tag, men det gick till slut.
 
Igår var jag och kikade på lägenhet. Den var jättefin! Det fanns dock två minus. Golven hade fula brännmärken överallt (Lösning: Mattor!) och det fanns ingen frys, utan en jääätteliten kyl med en liten frysbok inuti. (Lösning: Köpa en liten frys och ställa på bänken) . Fastighetsskötaren var urtrevlig, och han sa att om jag inte fick denna lägenheten, men kom på en visning till en annan som familjebostäder hade där ute, så var jag nästan garanterad den. Så det är ju bra, men vi kan ju hoppas på att jag får denna, det hade varit toppen! Jättefina små rum och ett liitet kök, men med ny spis, och badrummet var superfräsht, det mesta verkade ganska nytt där faktiskt.
Man fick också måla i lägenheten om man ville. Var det i neutrala färger så behövde man inte måla om det vitt när man flyttar, men vill man go crazy så får man måla om när man flyttar. Helt okej ändå.
Jättefint och lugnt område precis vid ett äldreboende. Har redan börjar planera hur jag vill ha det om jag nu mot alla odds skulle få lägenheten. Insåg dock att en ny soffa måste införskaffas, och en tvbänk, men det är tur det finns IKEA och blocket ;)
 
Nu, blocketgluttning.
 
Ha det!

// Mika

2012-10-03
20:38:32

Tampons for free + Pronaxen = <3
Fick hem ett fint litet paket idag från Tampons for free. Det innehöll lite smått och gott. Ett läppglans från Idum Minerals, ett tampongetui från Pronaxen, tamponger från Tampons for free (ofc), ett finfint nagellack från Wet n' Wild i färgen Hush Hush, och en Lindor chokladkula, som min fina pojkvän fick av mig, hihi.
 
 
Tampons for free är ett företag som tycker att tamponger inte ska behöva kosta pengar. Blir du medlem där får du ett paket tamponger direkt hem i brevlådan varje månad, och du betalar inte ens fraktkostnaden! Det enda de begär av dig är att svara på en kampanjutvärdering varje månad, som inte tar mer än en minut. Helt klart värt det om du frågar mig.
 
Just nu har deras samarbetspartner pronaxen en kampanj där du kan få ett "Survival kit" helt gratis hem i brevlådan. Gilla deras sida på facebook och följ intruktionerna, så får du ett paket hemskickat till dig. Men det är först till kvarn, de har "bara" 3000 survivalkits att dela ut!  Klicka HÄR! för att komma till Pronaxens facebooksida.
 

Ha det gött!

// Mika

2012-10-03
20:27:53

3 Oktober 2012
Hej på er i regnet! Hoppas allt är bra med er.
Själv hostar jag som en liten gnu, men sånt man får ta I guess.

Igår fyllde mannen i mitt liv år. Lik förbannat gick mycket åt helskotta, haha. Han fick en Samsung Galaxy s3 av sin mamma i födelsedagspresent, och i butiken så frågad evi om man behövde microsimkort till den. Nää, det är vanligt simkort som gäller, svarar mannen i kassan. Tro fan heller, när vi kommer hem och han ska sätta igång med sin nya telefon så får ju inte simkortet plats. Det skulle visst vara ett microsimkort. Happ, så då fick Alex beställa sig ett sådant. Sedan så fick han en kaffemaskin av mig och min mamma. När jag köpte den så frågade jag om man får kapslar med i paketet. Jajjemänsan! Det får man, man får ett par paket eller så, får vi till svar. Var det några kapslar i paketet? Nä, inte en enda. Så jag fick gå till Hemköp på torget och köpa några paket för att vi åtminstone skulle få prova den. Tack och lov blev det jättegott och bra!

Idag hade vi inte heller sån speciellt bra tur. Skulle göra kycklingsallad. Visar sig att vi inte har någon majs, men får gå ändå. Så öppnar vi spenatpåsen. Och det luktar lik och helvete kan jag lova. Och bladen såg fördjävliga ut. Happ, skippar salladen, gör kyckling i ugn med friterade pommes. Friterade sådana tjocka pommes. Och de smakar fan, fritera ICKE tjocka pommes. Äckligt!. Men det gick ner ändå, med massor av salt och chilibearnaise. Sedan åt vi oss mätta på tårtan från igår. Det blev vår nya strategi nämligen. Att äta lite mat, och äta oss mätta på tårta. Yay!

Haha nåväl. Får hoppas allt går bättre imorgon när jag ska kika på en lägenhet.

// Mika