MIKA

2012-01-31
11:53:26

31 Januari 2012
Hej på er!

Sitter här hemma och har precis ätit lite frukost. Ska ta och klä på mig och så, sen läsa lite i körkortsboken och testa mig själv litegrann om allt och inget inom körteori. Sedan måste jag gå till ungdomsmottagningen och förnya mitt p-pillerrecept. Blöö, ingen lust, de ställer så knepiga frågor där ibland så man vet ju inte alls vad man ska svara, haha.

Skulle ha haft körlektion idag, men det blev inte av. Så somnade ett par timmar, och vaknade av att storebror släppte in sin hund, lilla Bira, in hit i huset då han skulle iväg. Sen slog det mig. Mensvärken. Bokstavligt talat, det kändes som om någon slagit mig hårt i magen och ryggen. Detta älskade fenomen som orsakar både dåligt humör och att man går dubbelvikt. Nåväl, bara att bita ihop. Nu - klä på mig, som sagt.

Ha det gött folket. Hörs kanske sen.

// Mika

2012-01-30
16:21:08

30 Januari 2012
Hejsan!

Skriver ett litet snabbt inlägg, ska snart iväg igen, på teorilektion. Har haft två körlektioner idag, och emellan dem var det bara en timma, så suttit på körskolan. Kom hem för, ptja, säg. inte ens en timme sen. Och ska strax iväg. Det gäller att vara på topp, haha.

Ikväll ska jag nog bara slappa, känner att en begynnande huvudvärk är på gång. Alltid lika härligt.

Ha det gött folket!

// Mika

2012-01-29
14:33:30

Städat!
Så där ja! Då har man gjort söndagens städryck. Plockat ihop och dammsugit precis överallt. Alltså ibland är det en förbannelse att ha hund som hårar ska ni veta. Jäklar med hår det samlas, på bara någon enstaka dag. Nåvl. Älskar min lilla Sunni ändå.

Dagens planer sen blir att ta ett gött bad och läsa lite i körkortsboken. Sen blir det nog TVtittande en stund för att sova tidigt ikväll som det känns. Imorgon är det ännu en dag med körlektioner. Skoj!

Har ni några söndagsplaner?

// Mika

2012-01-29
12:36:39

29 Januari 2012
Tjenamoss!

Blev inget mer inlägg igår, som ni märkte. Gårdagen bestod först av lite slapphet, bilkörning och tristess. Fram tills kvällskröken då jag hängde med Hansson till Evve, vi var där en stund, sedan gick vi till Camilla, var där en snabbis, sen åkte vi alla fyra ut på byn och glodde på folk. Och lekte bilkurragömma med lite andra folk. Riktigt roligt, och vann gjorde vi, då de andra fuskade på sista omgången, de jävlarna!

Vi fick även se både brandbilar och polisbilar. Inte det mest intressanta för er kanske, men att se något sådant här i byn är ganska sällsynt. Även om polisen faktiskt varit ute väldigt mycket nu på sistone.

Kul kväll var det åtminstone. Mycket skratt, skrik, sjungande och bilåkande. Kom hem runt 3-tiden även denna lördagsnatt. Haha. Nåväl, åka bil hela nätterna verkar ju vara min grej. Nu var vi då iallafall inte i Älvdalen och Sälen och töntade runt. Men det blir kanske av igen snarare än man kan tro. Hihi.

Nej, nu ska jag ta och kanske äta lite frukost.

Ha det!


// Mika


2012-01-28
10:03:37

28 Januari 2012
God morgon!

Vaknade för en halvtimma sen ungefär. Och som jag har sovit ska ni veta! La mig i sängen halv tio, tänkte se klart på Da Vincikoden som gick på trean. Men orkade inte ens se klart den, släckte och tittade på klockan 12 minuter över tio igår, och somnade tvärt.  Så skönt! Och det känns som att jag skulle kunna sova ännu mer, haha.

Ska snart ta och fixa mig lite frukost, och fundera över vad jag ska hitta på en lördag som denna. Vet iallafall att jag ska strotsa runt här hemma i mina nya, fina raggsockor som jag fick av mamma igår. Så fina, och så sköna! Bild kommer upp senare kanske ;)

Vad ska ni hitta på?

// Mika

2012-01-27
11:33:14

SONISPHERE ÄR TILLBAKA!
Japp, precis som rubriken lyder är festivalen Sonisphere tillbaka. Denna gången kommer den hållas i Helsingfors, Finland, den 4 juni. Vet ju ännu inte om den kommer till Sverige, men enligt länken jag hittade informationen på har inga andra länder, förutom Spanien, där festivalen hålls den 25-25 maj, samt Finland, kommit ut med information ännu.

Bokade band till Finland då? Jo det ska ni veta, riktiga höjdarband blir det i år.
METALLICA headlinear festivalen, sedan är Machine Head, Amorphis, Gojira samt Ghost bokade.
Jag hade gärna vistats på festivalen i spanien, för där är nämligen dessa band bokade:
Metallica, Slayer, Within Temptation, Mastodon, Children of Bodom, Kyuss Lives!, Gojira, Clutch, Orange Goblin, Skindred, Ghost, Vita Imana samt Sister.

Ser ni eller? Ni som känner mig vet att jag älskar både Metallica, Slayer och Within Temptation, och alla tre ska vistas på samma festival. Rena jävla drömmen för mig! VILL DIT!  Dock hoppas jag att Slayer och Within Temptation bokas till Finlandsfestivalen, det är mer troligt att jag kan ta mig dit än till Spanien så. Fasen! Är det bra eller är det bra? ÅH! Det är nu man skulle vara sponsrad musikkrönikör eller musikjournalist. Fan!




För att komma till informationskällan klickar ni bara på bilden!

Ha det gött !

// Mika

2012-01-27
11:24:13

27 Januari 2012
Hej lönefredag!

Ja. Och snart är det slut på januari. Hur fan kan tiden gå så fort? Nåväl, så kan det vara.

Har varit på en körlektion, skulle haft en till klockan 12, men den ställdes in. Som vanligt. Men har en massa körlektioner till veckan, så det blir nog finfint.

Har en spännande festivalnyhet som jag ska skriva om i ett annat inlägg. Åååååh säger jag bara. Hoho.

Händer en fredag som denna för er? Själv har jag inga planer alls, jobbar inte ens ikväll för ovanlighetens skull. Jobbar ju i princip bara fredagskvällar, men inte idag. Så, helt planlös fredag. KAnske drar och hyr en film och degar till den. Vi får se.

Ha det gött!!
// Mika

2012-01-26
22:32:32

Tampons for free + Sensual Balans
Japp, nu är det tampongpratsdax igen! Vet att ni gillart ;)

Härom veckan fick jag ett fint litet paket från Tampons for free, som självklart innehöll tamponger, pus en produkt från deras nuvarande samarbetspartner, Sensual Balans. Sensual Balans är en produkt som både kan öka fuktigheten i underlivet hos oss kvinnor, samt öka sexlusten. Den återställer fuktigheten i underlivet för de kvinnor som kanske har problem med torrhet.

Vad jag tycker om produkten? Jag har faktiskt ingen aning, för jag har inte provat den. Men idén är bra, att den har två funktioner, så att säga. Multifunktionella grejer är bra!
Bild på produkten, om ni blev nyfikna:

Sensual balans finns att köpa på bland annat Apoteket!

Någon av mina läsare som inte är medlem i Tampons for free? Bli det för tusan! För inte vill man väl egentligen betala en massa pengar på något sådant tråkigt? Nä, fy, vet ni vad. För att bli medlemmar så går ni in här: http://www.tamponsforfree.se/ Ni kan även klicka på bilden nedan för att komma dit!

Se till att fylla i alla fälten, så ni blir 100%are, då kan ni vara med i massa spännande tävlingar och annat skoj!

Jag hoppas att ni blir medlemmar. Ju fler medlemmar, ju större är chansen att Tampons for free expanderar och blir enorma, och får många fler samarbetspartners! GO GO GO! Och killar, ni kan också bli medlemmar, det är jag säker på. Om ni skulle vilja alltså. Tamponger är bra när man får näsblod, haha ;)

// Mika

2012-01-26
17:01:10

Fika, BHprovning, gardinköp och Sibyllamat.
Ja, rubriken kan i princip sammanfatta dagen såhär långt. Ska snart ta och sätta mig en stund och läsa lite bok hade jag tänkt.
Har även övningskört idag, både till och från min brors pappa. (just det, måste ringa ena brodern kom jag på nu.)
Gick jättebra, och mamma verkade också tycka det då hon var betydligt lugnare nu än sist ;)

Iallafall. Har fuskat som fan idag, eller egentligen hela veckan till och från. FY! Både fikat och ätit på Sibylla. På samma dag. Uscha. Men nu får det bli så, nu, de sista dagarna på denna vecka, får det bli lite hur det vill, men nästa vecka blir det fan skärpning på hög nivå!

Ja. Sen har jag på BH-jakt idag. Hittade en.. Aldrig provat skönare och bättre BH i hela mitt liv tror jag.. Nackdelen: Den kostade 400 spänn. Jag behöver minst 2 nya. Hittade dock en sida på nätet med fri frakt, och BHn för en hundring billigare, men ändå. Någon som har lust att skänka mig 600 riksdaler kanske? Nä, trodde väl inte det.  Men, ska fundera lite och vänta ut det lite till, kan komma upp på lite andra sidor hoppningsvis ännu lite billigare, och då slår jag till. Den var tydligen väldigt ny på marknaden, så att säga. Var in på lokala underklädesaffären, och blev så bra omhändertagen, massa bra tips. Grymt nöjd!

Jag har även köpt gardiner idag. Vuxenpoäng? Lite kanske. men 40 kronor för ett par panelgardiner är nada, så köpte två par, och ett par åt min mor. Sen var det ju bara det att få upp dessa gardiner. Kanske. Eller låta dem ligga i sina förpackningar och hänga upp dem när jag väl fått mig en egen lya. Vi får se.

Blev ett långt inlägg nu, men ni gillar't! ;D Ni älskar mitt BHprat, jag vet. Haha nej då.
Nu - läsa lite bok, sen gå ut en sväng tror jag bestämt.


Ha det gött allihop!


// Mika

2012-01-26
10:56:03

26 Januari 2012
God förmiddag! Sitter och är seg som tusan. Ska snart ta mig lite frukost tänkte jag, läsa lite bok och sen tvinga med mor till fiket en sväng. Fick nämligen en fikabiljett utan en av bröderna i helgen, och den går ut imorgon, så lika bra att passa på att utnyttja den.

Annars idag blir det nog bara plugg som gäller, eventuellt lite övningskörning också kanske kan hända.
Det är ju torsdag idag, så då blir det Once upon a Time ikväll. Helt kär i serien! Vill ha boxen, nu! Vill ha Sex and the Cityboxen också iofs. måste se om jag kan hitta den billigt någonstans. Någon som vet nån sida eller kanske någon som säljer?

Ha det gött!

// Mika

2012-01-25
14:04:39

25 Januari 2012
Hejsan!

Onsdag idag. Har inte gjort så mycket, varit ute en liten sväng, köpt apelsiner som jag ska mumsa på lite senare.
Ska ta och börja städa när som helst, men tänkte ju först slänga in en kik här först. Senare idag blir det körkortsboksläsning och lite TV-tittande, annars har jag inte mycket inplanerat på schemat.
Eftersom det blev ett så pass kort inlägg så slänger jag in en bild på en av ringarna jag köpte när jag var i Mora förra veckan.



Ha en go onsdag allihop!

// Mika

2012-01-24
21:33:48

Teorilektion
Hejsan!

Var som sagt på teorilektion idag. Det var bara jag och en till där, plus läraren, så blev mycket intressanta diskussioner, och man lärde sig en hel del vill jag lova. Fick även reda på att körlektionerna jag skulle ha haft igår och i övermorogn inte blir av, utan ska ha två stycken på fredag istället. Så imorgon ska jag läsa bok och plugga utav bara tusan. Vill ha klart det där fördömda kortet nångång, haha.

Hoppas ni får en bra tisdagkväll!

// Mika

2012-01-24
14:48:03

24 Januari 2012
Hej på er!

Uppdateringen har varit låg, jag veeeet.
Har legat i sängen de senaste dagarna nämligen. Vet inte riktigt om det var magsjuka jag haft eller bara kroppen som spökat. Kände redan tidigt på söndagsmorgonen att jag var lite knepig i magen, men det gick över och tänkte inte på det. Mor hade varit dålig även hon. Men igår mådde jag skit, var så trött så trött, och så grymt illamående, fram tills framåt kvällen/natten, då det kändes bättre.

Idag känner jag mig bra, så har precis kommit ur duschen, ska ta mig något litet att äta, sen klockan fem ska jag dra mig mot körskolan för att gå på lite teorilektion. Gjorde ett sånt provtest igår här hemma på datorn. Som många vet ska man ju ha 52 rätt av 65 (70) frågor på teoriprovet till körkortet. Jag testade igår, och även om jag inte ens läst ur boken ännu, så fick jag hela 49 rätt! alltså 3 poäng ifrån godkänd. På första försöket! Utan att ha läst ut boken. Kändes väldigt bra, så ska läsa på som fasen så kommer det förhoppningsvis gå galant! Är ett tag kvar tills jag ska ha teoriprov, så nu jäklar är jag på G.

Som ni ser är designen annorlunda. Kände att juletiden var över, men visste inte alls hur designen skulle vara, så jag satte ihop en provisorisk design. Nu vill jag ha tips på hur den kan se ut, så bombardera kommentarfälten med tips är ni goa.

Ha det bra allihop, vi kanske hörs ikväll. Eller imorgon!

// Mika

2012-01-22
14:28:36

BRACELET

2012-01-22
14:26:06

22 Januari 2012
Hej på er!

Skrev ingenting igår då jag haft fullt upp. Först fikade jag med Hansson, sen drog jag till broder Jörgen, städade lite och fick finmiddag hos honom. Sedan, kvart i åtta så var jag och mamma hemma, sen kom Hansson och hämtade upp mig igen, sen drog jag, Hansson och Lollo först till Mora, shoppade på Ica Maxi, och besökte McDonalds, eftersom Lollo var hungrig. Sen ringde vi Carro och åkte och träffade henne. Efter det skulle vi ta oss hemåt, och bestämde oss för att ta en omväg hem via Älvdalen och Sälen. Blev en lång tripp, jag kom hem 03.00, haha.
Men kul, det hade vi vill jag lova!

Håller på att klura på en ny design, men vet som vanligt inte hur den ska vara. Känns väl lite väl att ha vinterdesign nu när det snart (förhoppningsvis) blir vår!
Om ni har något tips, så dela med er!

Ha en bra söndag! Själv ska jag vara barnvakt om någon timma, sen blir det matlagning, och städning, och läsning. Haha.

// Mika

2012-01-20
12:19:55

20 Januari 2012
Hej på er!

Idag är det fredag. Fredag för många innebär ju ledighet, utgång, slapphet, osv. Själv ska jag jobba ikväll, men jag klagar inte. Trivs med det, och tycker det är roligt, så jag förlorar ingenting på att jobba en fredagkväll :)

Hunden ligger bredvid i soffan och hon har sovit hela dagen nästan, hon börjar bli gammal, min lilla Sunni. Nu vaknade hon till och började "prata" med mig också. Hon är söt hon, ska ofta vara med och skriva. Haha.

Iallafall. Vad händer för er en fredag?
Ha det!

// Mika

2012-01-19
21:10:51

19 Januari 2012
Hej!

Ingen uppdatering idag, och jag har inget vettigt svar på varför. Blidde så bara.
Iallafall, min dag har varit slapp, läst lite i körkortsboken, blev inte så mycket idag, men lite är bättre än nada.
Har precis kikat på serien Once upon a Time. Jävla bra serie måste jag säga, blir nog att införskaffa boxen när den kommer ut.. Mmhm.

Har ni haft för er en torsdag som denna?

// Mika

2012-01-18
21:18:23

Fyndat? Jodå.
Tjo! Kom hem vid halv 6, dvs snart fyra timmar sen, men har mest segat.

Träffade Carro en snabbis, och sedan gick jag och lullade runt för mig själv några timmar. Hittade mig två toppar, en jävla hög med armband, två ringar och ögonskugga. ÄNTLIGEN, har jag hittat en finfin döskallering, dyr var den inte heller. Ska väl ta kort på den nån dag. Imorgon efter lite körkortsplugg kanske.

Vad har ni hittat på idag? ^^

// Mika

2012-01-18
10:50:50

18 Januari 2012
Hej på er!

Allt bra en onsdag som denna? Själv är jag påklädd och klar, tar bussen till Mora en sväng idag, dels för att hitta något nytt, sen kanske jag även kommer träffa Carro, självaste Fröken Nål, en sväng. om ni missat hennes blogg  hittar ni den här: http://frokennal.blogg.se

Ska ta och dra i mig lite frukost sen dra mig ner på byn för att ta bussen. Kommer hem tidigt ikväll.

Ha en bra onsdag!

// Mika

2012-01-17
12:36:23

Slapp och klängig
Ja, hunden alltså.. Ligga på mina ben.. hela tiden..

2012-01-17
10:57:17

17 Januari 2012
Hejsan!

Är rätt så nyvaken, har precis slängt i mig lite frukost. Ska snart lägga mig i sängen igen och läsa lite i körkortsboken, och senare idag blir det körlektion.
Var och bokade intensivkurs igår, och på måndag börjar den. Vet också datumen för teoriprov och uppkörning, men de får ni inte veta, ni får veta efteråt helt enkelt ;) Är grymt taggad på detta nu, vill ha klart det nu nu nu !

Hoppas ni får en bra tisdag allihop!
// Mika

2012-01-16
13:39:59

16 Januari 2012
Hej på er!

Idag har jag mest läst i körkortsboken. Ska ner senare idag och träffa fina Christina samt boka lite körlektioner och intensivkurs på trafikskolan. Sen blir det att laga mat. Dagen till ära blir det nog tacotallrik, så gudagott! Blir dessutom oftast över till dagen efter, så slipper laga mat imorgon också, haha.

Haft en bra helg annars? Och vad händer en måndag som denna?

// Mika

2012-01-15
20:47:46

15 Januari 2012
Hej från en totalt slutkörd Mika.
Är så trött så trött..

Idag var jag hjälpreda på Anthonys kalas. Var en massa barn vill jag lova. Och massvis med ballonger. Jösses vad vi blåste ballonger kan jag tala om. Men alla verkade ha trevligt, så är ungarna nöjda, är jag nöjd. Fick agera fiskedammsnapp också, dvs den som satte på godispåsarna på fiskespöt när de hade fiskdamm. Lite skoj faktiskt.

Som ni märker är jag lite off, så jag slutar skriva här för dagen, god natt!
// Mika

2012-01-14
18:37:31

14 Januari 2012 - Anthonys födelsedag!
Hej på er!

Idag har vi varit och firat Anthony, min brorson, på hans 8e födelsedag. Helt sjukt att han börjar bli så stor. Tiden går fort, nästan lite för fort..
Det öppnades presenter och bjöds på kladdkaka och ananaspaj. Anthony verkade mer än nöjd med sina födelsedagspresenter, och imorgon blir det förhoppningsvis att öppna ännu fler då han har barnkalas. Jag ska dit och hjälpa till litegrann.

Annars idag har det inte hänt så mycket, är mest segt. Kom precis hem, har varit och köpt lite vindruvor m.m.
Kvällen kommer nog bestå av att sitta i soffan och glo på någon film  skulle jag kunna tänka mig.

Ha det bra folket!

// Mika

2012-01-13
11:09:44

Fredagen den 13e Januari 2012
Spoooooky.. Eller. Nja.

Hej iallafall!

Sitter och halvglor på the Doctors och har precis försökt få upp en ny taklampa, men det var lättare sagt än gjort... Får vänta tills min kära mor kommer hem.

Den här fredagen ska jag läsa lite i körkortsboken, sen blir det jobb ikväll. Ska bli kul att komma tillbaka efter en lång ledighet. 

Vad händer för er enna Fredagen den 13e? Kika skräckfilm och skrämma skiten ur allt och alla? Nä, täntke väl inte det ;)

Nu - göra mig lite mänsklig, sen läsaläsaläsa!

// Mika

2012-01-12
22:09:31

Once upon a Time och Revenge
Har suttit i soffan i över två timmar och bara latat mig och glott på två nystartade serier, nämligen Once upon a Time och Revenge. Blev helt och hållet kär i Once upon a Time, helt klart en serie för mig. Revenge, ptja, till en början var den väl sådär, men det blev riktigt spännande på slutet, så även den serien blir en keeper, så att säga.
Längtar redan tills avsnitt två av båda dessa serier sänds. Nu - glo lite sen lägga mig i sängen.

// Mika

2012-01-12
11:36:56

12 Januari 2012
Hej på er!

Torsdag idag. Har inte hunnit göra så mycket idag, legat i sängen och läst lite körkortsteori, samt suttit vid datorn och ätit frukost är väl det jag gjort, haha. Ska väl ta och bädda sängen och hoppa ur pyjamasen och klä på mig något mer vardagligt.
Planerna för idag är inte många, läsa körkortsteori är det som står på schemat. Samt laga mat.
Har lite tråkigt, men vet inte riktigt vad man ska tänkas hitta på heller. Hm.

Nåväl, ska väl som sagt bädda sängen, ha en bra torsdag!


// Mika

2012-01-11
21:15:08

Mina dagar i Göteborg
Ja, nu så! Nu är det färdigstädat för dagen, och ska nu skriva lite om mina dagar (veckor) i Göteborg hos min käraste.

Kom dit på kvällen den 27e december, och dagarna innan nyår så myste vi, gick runt på stan och på Frölunda Torg en del.  Den 28e hade vi julklappsutdelning, och jag fick massor av fint, bl.a film, presentkort, set med badsalt, duschcreme, body lotion, och body scrub, samt en massa annat braigt och fint ska ni veta!

Nyårsafton kom och då tog jag, Alex, Johnny och Niklas tåget till Skövde, där vi skulle fira in det nya året hos Crippe. Direkt vi kom till Crippes lägenhet så gick vi mot Ica för att inhandla vårt nyårskäk - tacos. Blev grymt gott.

Efter maten blev det dags att skrämma stackars Crippe med att låta honom spela ett skräckspel - Amnesia. Han verkade inte tycka det var speciellt roligt stackarn, haha. Detta varvades med lite Pokémontittande (ja, ni läste rätt, Pokémon :D), vi spelade spel, både Zombie Dice och Carcassonne, sen blev det mer filmtittande, och tillslut slog klockan 00.00 och vi gick ut och tittade på fyrverkerierna från Crippes balkong. Han bodde högst upp i ett höghus med 8 våningar, så vi såg ganska bra, dock var det ganska dimmigt ute.

Sedan fortsatte vi kika på film. Vi plågade Johnny med att se på skräckfilm, Paranormal Activity - Tokyo Night, och den var ganska obehaglig i sina stunder måste jag säga. Sen fortsatte skräckfilmerna med Human Centipede 2, så jäkla äcklig. Usch! Fortsatte natten med The Thing, men såg inte så mycket av den själv, då jag mest låg på Alex och vilade. Somnade även en liten stund. Bild på killarna efter tolvslaget:


På morgonen runt halv elva så skjutsade O oss till tågstationen och vi åkte hemåt mot Göteborg. Behöver jag säga att vi sov i princip hela tågresan och sov även ett par timmar när vi kom hem? ;)

Dagarna efter detta roliga nyår så gick vi runt på Frölunda Torg, på stan, såg på film och hade allmänt mysigt. Den 5e januari var det min och kärlekens 4årsdag, så vi firade det med att åka till stan och åt på Jensens Böfhus och gick på bio och såg på Tintin. Bra film!

Fredagen var vi på torget igen för att jag skulle hämta ett papper på Cubus och lite så, och sedan myste vi mest.
Lördagen kom och vi åkte till WG, en spelbutik där man även kan sitta och spela spel och liknande. Där mötte vi Crippe, Anton, O och Johnny, och vi spelade Carcassonne, och gick och åt på Mr. Tomato, som har godaste lasagnen ever!

Söndagen kom och vi gick runt på torget, hyrde film och myste även då, eftersom måndagen var det dags för mig att åka hem. Det gick inte så bra vill jag lova. Kom till stationen ca en halvtimme innan tåget skulle gå. Då visar detsig att det är försenat. Går till resebutiken och fixade allt det där. Men sen visade det sig att tåget var än mer försenat, och sen fortsatte det sådär. Jag fick tillslut sätta mig på tåget, men lyckan varade inte länge. Vi satt fast mitt ute i ingenstans i flertalet timmar. Hela tiden blev det stopp. Jag skulle ha kommit hem halv nio på kvällen.. Jag kom hem 00.30 på natten. Trött tjej som inte hade ätit mat  osv. Inte okej! Men nu är jag hemma iallafall. Men snart återvänder jag till Göteborg, och då blir jag kvar där ;)

// Mika

2012-01-11
12:34:06

11 Januari
Hej!

Förlåt för den usla uppdateringen. Men igår var jag dels grymt trött, sen var jag ju på Riskettan och sådant, så orkade inte skriva något. Nu ska jag ta tag i städningen här i rummet, ser förjävligt ut nu, haha. Hundne tittar anklagande på mig som om hon tänker: Du borde ha städat igår dumming!

Söt hon. SEN när jag är klar, ska jag skriva om mina dagar i Göteborg. LOVAR!

Just det! Skulle egentligen ha haft körlektion idag, men den blev inställd, så måste gå dit och boka nya lektioner imorgon eller på fredag. På ett vis var det väldigt trist att inte få köra idag, men på ett vis jäkligt skönt, då jag knappt sovit nånting inatt igen. Saknar Alex's säng! Den är typ sövande. Jätteskönt sover man, haha..

Nej! Städa var det ja.

CIAO!

// Mika

2012-01-10
11:30:29

10 Januari 2012
HEJ!

Ja! Jag lever! Men man skulle kunna tro annat efter gårdagens jävla tågresa. Blev över 4 timmar försenad hem. Skulle ha kommit hem klockan 20.30. Kom hem 00.30... Inte riktigt rätt. Tänkte bara slänga in något lite snabbt så ni vet att jag lever, skriver mer ikväll efter jag varit på Riskettan!

// Mika

2012-01-05
13:25:24

5 Januari 2012
Hej på er!

GOTT NYTT ÅR! Ja alltså. Inte för att jag varit speciellt aktiv här på bloggen det senaste, men ändå.
Min och Alex's nyårsafton bestod av att åka till Skövde till lite vänner och fira där. Vi kikade på massa film, spelade spel och åt tacos. helt perfekt faktiskt.

Annars det nya året har vi mest myst och tagit det lugnt.


Idag är det en speciell dag ska ni veta. Kolla bilden nedan:

Det är min och min kärleks 4-årsdag tillsammans. Så idag blir det mys med god mat, veentuellt bio om vi kan bestämma oss för vilken film vi ska se, och lite sånt. Hi.

Hoppas ni får en fortsatt bra dag, nu kommer jag nog inte uppdatera här förrens jag kommer hem på måndag. Pöss på er!

// Mika