MIKA

2011-03-30
23:33:57

Lollipop


2011-03-30
21:00:37

shoes shoes shoes

 

Finns mycket fint. Jag tänkte införskaffa nya skor till studenten.. A little help please?

 

 

 

// Mika

2011-03-30
19:44:40

Onsdag 30 Mars
Hejsan hoppsan. Onsdag kväll, jag sitter och är seg. Dagen har bestått av att jag plockat ihop och diskat, och dammsugit. Sedan hämtat ut ett paket på posten samt hjälpt Emma att välja ut glasögon. Finfint blev det. Hittade själv ett par supersnygga bågar, jag hade kunnat tänka mig, men de kostade där efter också. Närmare bestämt 1595 svenska riksdaler. Huvva! Snygga var dem, men inte priset. 

Imorgon är det torsdag (REDAN?!!) och jag har två lektioner sen åker jag tillbaka till Malung. Skall jobba på fredag, ska bli roligt, har inte jobbat på ett tag nu.

Hmm. Är det något bra på TV ikväll? Är ju om inte annat Mumien: Återkomsten på 6an kl. 21.00 .
Nej jag har inget att säga, så ha en bra onsdagskväll!

// Mika

2011-03-30
19:40:25

Bilder från gårdagen
Bjuder på bilder ifrån gårdagens tok med Henny, Julia och Michaela. =)


Michaela :)


Henny :)


Julia :)


Tok, hele dagen!

// Mika

2011-03-29
22:49:14

Men fan hökke tok!
... ja, det är väl så man kan beskriva dagen idag. Började med att jag var i skolan, där det inte hände speciellt mycket, precis som vanligt... Sedan åkte jag ner på stan och mötte uppHenny och Michaela, så vi satte oss och fikade och kollade runt. Sen gick Michaela hem till sig och jag och Henny tog bussen hem till henne. Där var vi någon timme, sen så åkte vi ner på stan igen och mötte upp Julia, och sedan Michaela igen.
Vi drog och åt pizza, vilket inte var så jättegott, men det var iallafall mat i magen. Vi kollade sedan runt lite igen, och väntade på att Gina Tricot skulle öppna upp dörrarna till sin tjejkväll de hade ikväll. Fy fan med folk det var. Inte så konstigt med tanke på att det var 20% på hela sortimentet denna kväll. Fick med mig ett linne hem. 

Och ja, under dagen har det förekommit mycket tok, folk som sett oss måste ha trott att vi rymt från dårhuset eller något, haha. Men det bjuder vi på.

Hä va görlejle idag flickor, hä lär ve jer ôm att snart, ell han säg er?! ;)
(vette fan om det blev korrekt stavning men vem bryr sig ;D)

När jag kom hem ställde jag mig på  crosstrainern och sprang i 25 minuter, så skönt! Sen hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här, återigen med min ramlösa.

// Mika

2011-03-28
22:05:12

Ramlösa och funderingar om livet.
Så poetisk titel, men är precis vad jag sysslar med, dricker Ramlösa och funderar på livet. Spännande. Bara några enstaka månader kvar tills studenten. Hösten 2011 kommer inte vara som alla andra höstar de senaste åren. Jag kommer nämligen inte komma tillbaka till någon skola. Jätteskumt. Har spenderat i princip hela mitt liv i skolan, och nu tar allt snart slut, nu är det verkligheten utanför skolans väggar som väntar. Skrämmande, men än dock väldigt spännande, nytt.
Det enda jag egentligen vet är att jag inte kommer vara kvar i Dalarna längre än till hösten. Mer tror jag inte att jag pallar. För hoppningsvis kanske jag får tillgång till lägenhet i Göteborg redan i sommar, men man vet ju inte. Hoppas kan man alltid.
Har också tänkt att jag vill plugga upp mitt betyg i historia på Komvux eller liknande vuxenskola, och eventuellt Matte B. Då har man basicgrejerna man ska ha för att komma in på olika utbildningar senare i livet. Sen vill jag gå kurser i spanska. 

Men som sagt, man vet ju inte vad som händer. Det löser sig.

Fick reda på att nationella provet i Svenska B är den 14e april, och att vi ska ha prov i Arbetsmiljö och Säkerhet senast vecka 19. Vi fick även tillbaka provnationella idag. VG+, är riktigt riktigt nöjd. Hoppas det håller i sig på riktiga provet också bara.

Nu ska jag vara tyst och om en liten stund ska jag gå och lägga mig.

// Mika

2011-03-27
22:40:44

Tillbaka i Falun.
Nu är jag tillbaks i Falun efter fem veckor borta.
Har hunnit med att stå på crosstrainern lite, ätit mat, duschat och segat. Imorogn är det skola, dock börjar jag inte förrän 12.10. Härligt med sovmorgnar, hihi.

Ska bli skoj att träffa folket imorgon, inte sett någon av dem mer än Emma, som var in hit och åt med mig idag. =)

Nu ska jag vara tyst, fixa håret inför morgondagen och sen sova, eller.. försöka. Jävla mardrömmar har jag börjat få igen också, inte några roliga alls. Usch.

// Mika

2011-03-24
23:30:34

it's been a while..
Hejsan! Var ett tag sen jag skrev sist, har varit upptagen med annat, dvs praktik och umgås med min fina Alex.
Kom hem i tisdgskväll, inte så superroligt kanske, men men. Förhoppningsvis kommer min fina till mig snart.

Veckorna hemifrån har varit bra, hunnit med lite allt möjligt. Finns väl inte så mycket mer att säga, eller... egentligen finns det massor men det mesta är väl bara rabbel, haha. Min studentmössa har kommit, den är superfin! Inte långt kvar nu, wooho! Längtar tills den dagen. Sen vad som händer efter den återstår helt enkelt att se. Flytt blir det definitivt, jag _SKA_ vara borta ifrån Dalarna senast i höst är min plan. Sen om jag får jobb och lägenhet tidigare vore ju ännu bättre.

Nåväl. Imorgon är det våffeldagen, och det tänker jag fira med våffelfrukost minsann. Jajjemän.


Nu ska jag vara tyst.

God Natt :)

// Mika

2011-03-01
21:58:05

1a mars!
Hej på er! Ny månad, nya tag, eller vad säger man? Iallafall. sitter och hinkar i mig vatten, i hopp om att det ska hjälpa mot min onda hals och snoriga näsa. Självklart ska jag ju börja på att bli sjuk lagom tills jag ska till Alex på lördag. Känner mig som en otroligt rolig flickvän som alltid är sjuk när jag är med honom. Nåväl, för hoppningsvis går det över efter lite sömn och litervis med vatten. Ska även inhandla en hög med halstabletter imorgon.  Imorgon är det onsdag, vilket betyder att det snart är lördag. Hihi.

Just det, praktiken ja. Jag har fått göra en massa skoj, fotat, plockat upp varor, scannat varor, prismärka varor, testat massa kameror, gjort iordning i ett gammalt kök, dammat av saker och ting, och idag fick jag även hälsa på Nikons VD när jag och en från SP åkte runt och lämnade in kameror och tillbehör som skulle in på lagning hos Nikon, Canon och Sony. Vi gjorde även en liten avstickare så han jag åkte med visade mig ungefär vart Kronprinsessan Viktoria och kronprins Daniel har sitt bo, så att säga.

Efter praktiken idag så åkte jag till Tyresö Centrum och fick luggen klippt, såg ju för fan ut som en ponny i pannan, hahaha. 

Imorgon är det praktik igen, och då visar det sig vad jag får göra. Efter praktiken åker jag direkt hem och ska tvätta och putsa kängor och ta det lugnt. På torsdag är det praktik igen, sedan träffa Nette och så funderar jag starkt på att gå och se Black Label Society som spelar på Fryshuset. Får se hur jag och min hals osv känner oss, om det känns som nu eller bättre ska jag definitivt gå, känner jag mig sämre så skippar jag det. På fredag är det praktik som gäller, sista dagen på Scandinavian Photo, sen åker jag hem och packar och så. På lördag morgon åker jag till min karl, myspys. ^^

Nehej, nu ska jag fortsätta hinka i mig vatten för att sedan sova, imorgon är det en ny dag, så att säga. Ha det bäst allihop. :)

// Mika