MIKA

2009-09-30
18:33:11

2009-09-30
Hallo!

Är hemma i Falun nu. Bestämde mig för att åka hit då jag missat så många lektioner, och jag mår väl hyfsat. Så länge jag inte har allt för ont och är allt för snuvig lär det ju funka.

Var en sväng på Kupolen i Borlänge innan jag fortsatte hem till lägenheten. Hittade en tjocktröja och ett par byxor. Eller som det så fint heter, jeanslegging. Nåväl, byxor som byxor. Nöjd blev jag iallafall, jag brukar aldrig hitta något. Hehe.

Kvällen ska spenderas framför TV:n,, i duschen och tillslut i sängen. Bra plan tycker jag.

TV var det ja.

// Mika

2009-09-29
19:19:11

2009-09-29
Hallo.

Idag har jag segat, och varit på Vårdcentralen här hemma i Malung igen. Denna gången fick jag en läkare som faktiskt kollade riktigt i öronen på mig och som gav mig penicillin.
Så nu ska jag ta 6 peniciliinpiller om dagen i 5 dagar, sen använda nässpray, panodil, pronaxen samt mina örondroppar. Huhu, jag kommer vara som en nerknarkad kossa tillslut.
Lite sorgligt att man måste åka till sjukstugan 3 gånger innan man ska få penicillin. Först vårdcentralen här hemma, där läkaren bara flinade åt mig när jag satt och grät av smärta, sen Mora på söndagen till deras vårdcentral eftersom vårdcentralen här hemma inte har öppet på helger, då fick jag örondroppar, och nu vårdcentralen här hemma igen, då jag äntligen fick penicillin. Jag har alltså haft ont i öronen i över en vecka. Inte lite irriterande..

Oh well..
Efter att jag och mamma hämtat ut medicinen gick vi och fikade på Systrarna Hedbacks Café för att fira min namnsdag.
Japp, lilla jag har namnsdag idag, och det har min bror Micke med, så grattis till oss. ^_^

// Mika

2009-09-28
16:57:59

2009-09-28
Hallo.

Är hemma idag också, mina öron börjar bli lite bättre, men nu börjar min kära hals krångla.. Yaaay.. Not.
Har inte gjort något viktigt alls idag, vilket har varit rätt skönt.

Och idag har jag, helt utan anledning, fått asbra högtalare + baslåda till datorn av min bror Peter.
Det var ingen liten baslåda heller, jösses. Rena monstret. Ska bli kul att testa sen, när jag orkar installera, haha.

Funderar på att ringa bror Micke och fråga om han vill komma hit med Bolt.  Hmm..

2009-09-27
19:35:51

2009-09-27
Hejsan.

Har varit i Mora idag, åkte in på sjukhuset där, då mina öron inte alls mådde bra. träffade en läkare som kollade i mina öron, konstaterade att jag hade inflammation i hörselgången, och jag fick en liten tub med örondroppar.
När jag berättade att jag varit på MAlungs Vårdcentral och fått veta att jag var jätteröd och inte fått någon behandling så sa han: Fan vad elakt, är dom sadister där borta eller?
Man börjar ju undra.
Så jag är alltså fortfarande hemma i Malung, blir kvar här tills mina öron mår lite bättre och jag kan koncentrera mig på saker och ting.

// Mika

2009-09-26
14:42:52

2009-09-26
Hellu.

Har varit ute på marknaden idag,ska dit lite senare också för att käka lite langos med Christina.
Har köpt en asfin tröja till mig själv, vill ha fler av ungefär samma sort, funderar på att köpa det.
Sen var min mor med mig, och hon var uppmärksam så har även hittat en födelsedagspresent till Alex.
Ska dock fixa en till ^_^

Nej, nu ska jag fortsätta glo på TV. :)

// Mika

2009-09-26
00:31:58

2009-09-25, natt
Hejsan!
Har inte haft tid till att skriva tidigare idag, eller.. tid har jag haft, men ingenting att skriva om.
Idag har jag slappat och segat, samt jobbat. Rätt skönt att vara tillbaka på Döl, man har något att göra iallafall.
Skall lägga mig till sängs nu, imorgon är det marknad, och ska först gå en runda med min mor, sen skall jag gå lite med Christina, äta langos och så. Mums ^_^

God natt..

// Mika

2009-09-24
22:06:22

2009-09-24
Hejsan!

Är hemma hos mamma redan idag, åkte direkt efter skolfotograferingen imorse. Anledningen till detta var att jag har så jäkla ont i öronen, och var tvungen att åka till sjukstugan här hemma i Malung, då jag enligt min skolsköterska inte får gå på vårdcentralerna i Falun pga att jag inte är skriven där. Konstigt. Nåväl.

Var till distriktsköterskan vid 14-tiden, hon kollade mina öron och sa att jag var röd, kollade även om jag hade feber, och det hade jag tydligen. Fick tid hos en läkare 16.30, läkaren kollade i mina öron, konstaterade att jag hade öroninflammation, men fick ingen penicillin, då hon tyckte att jag hade haft det så länge (måndags) så att det skulle inte påskynda läkningen eller nånting. Då blev jag arg...

Sitter nu och har knarkat ner mig med alvedon och pronaxen. Aja.. Imorgon ska jag slappa, sen på kvällen blir det jobb.
På lördag börjar Malungs höstmarknad också. Ska kolla efter en ryggsäck och en väska. De brukar sälja alla väskor för 100 kronor så. Haha. Oh well.

// Mika

2009-09-23
21:00:54

2009-09-23, apu!
AAH! :D
Mika är en glad panda just nu. Fotografen jag sökt APU hos ringde för ett tag sen och sade att hon gärna ville ha mig där, och att hon tillochmed hade velat ha mig där nu för ett par veckor sen, då hon hade aft väldigt mycket jobb, och hade behövt assistans. Kul att höra att man är efterlängtad, eller hur man ska säga.
Så nu ör 4 veckors APU fixad. Jätteskönt, dels att få vara hemma i Malung ett tag, dels för att få jobba hos en fotograf jag tycker är bra. Känns som om jag kommer lära mig väldigt mycket dessa 4 veckor. APU:n börjar vecka 45, och är enda fram tills slutet av vecka 48.  Wohoo!
Plus att jag kommer ha mer tid till att träna på gymmet och badet med Christina då också. Fasen så snygga vi ska bli, haha! ^_^

GLAD MIKA!

// Mika

2009-09-23
18:05:11

2009-09-23
Hallå!

Idag har jag varit i skolan, haft idrott och psykologi. Hade prov i utvecklingspsykologi idag, gick väl hyfsat tror jag. Vår lärare har dock en tendens att babbla bort frågorna med massa annat tjabbel. Nåväl.
Efter skolan så gick jag och Angelica runt lite på stan, köpte en necessär, behövde en större och hittade en billig på H&M. Köpte även ett block och en ny penna på Tiimari. Behövde ett nytt block till psykologin nämligen.
Letade efter en tröja på H&M som jag vill ha också, men de hade inte fått in den ännu, tyvärr. Får kolla imorgon eller nästa vecka.

Idag fyller min brors sambo/fästmö år också! Grattis! :)

Nu ska jag fortsätta sitta och uggla under en stor filt.

// Mika


P.S.
Just det. Sov ju i nya sängen inatt. Väldigt skönt måste jag säga, och jag kunde breda ut mig massor! Hihi.
D.S.

2009-09-22
18:45:51

2009-09-22
Hejsan!

Idag har jag varit ledig, studiedagar ftw!
Dagen har spenderats till att städa mest, och läsa lite psykologi.
Micke och Peter har även varit här med sängen, så nu ha jag stor säng :D

Och jag har ont i örat och är täppt i näsan, och börjar känna av halsen. Har ingen lust att bli sjuk nu, speciellt inte till fredag då jag ska jobba. Buhu :( Men jag ska inte bli sjuk, så det så.

// Mika

2009-09-21
19:33:24

2009-09-21, god kväll
Hallå igen!

Nu har Emma gått in till sig, och jag har precis fotat lite för fotouppgiften jag har tills på torsdag. Skönt att ha lite gjort iallafall.
Imorgon kommer mina bröder hit med sängen, och imorgon ska jag även plugga till provet i psykologi jag har på onsdag. Spännande. Usch, fick hicka nu. Inte kul. Nåväl, nu ska jag återgå till Simpsons.

// Mika

P.S, måste ju bara citera Dumles antagande om mig.
" Alltså, du måste ha blivit tappad som barn eller något!"

D.S.

2009-09-21
18:06:03

2009-09-21
Hejsan!

Har precis ätit lite kött och pommes med Emma, min klasskompis och granne. Hon är inne hos sig för att hämta en film. Men nu kom hon. Hon går rörlig bild, och har gjort en film med några andra klasskompisar.

Hör av mig sen :)

// Mika

2009-09-20
21:56:34

2009-09-20
Hallå!

Kom ur duschen för kanske 10 minuter sen, är hemma i Falun nu.
Tåg -och bussresorna kändes som en evighet, var ursegt att åka idag. Ännu segare var att komma hem till en tom lägenhet. Ingen hund som ligger ivägen eller någonting. Allra helst hade jag ju velat att Alex varit här, men men. Om 1 månad och 4 dagar är jag hos honom iallafall.

På tisdag kommer bröderna Micke och Peter hit med min "nya" säng. Den är alltså inte splitterny, mamma har haft den, och sen har Peter haft den som gästsäng, och nu ska jag ta över den, då jag velat ha en större säng nu ett tag, så Peter och jag byter säng helt enkelt. Hans gäster lär ju inte behöva en 120-säng. Muahaha. Är även ledig på tisdag så det är ju perfekt att de kommer då.

Nu ska jag fortsätta slöglo på Charlies Änglar, och det ska nog inte dröja länge till innan jag drar mig till sängen.

// Mika

2009-09-19
21:28:20

2009-09-19
Tjosan!

Idag så gick jag upp vid halv nio och åt frukost och sånt, packade ner träningskläderna, och gick mot badhuset. Mötte Christina där, och först gick vi ner till gymmet och höll på där i ca 40 minuter. Efter detta slängde vi oss i bassängen och var där i kanske.. 20 minuter? Gick  och duschade, satte oss i bastun i kanske 10-15 minuter med massa balsam i håret, gick ut, duschade av oss, och gjorde oss iording och gick därifrån. Lämnade en bok på biblioteket, samt köpte batterier till min analoga systemkamera. Det sved kan jag säga.. 150 kronor för två jättesmå batterier.. Usch. Hujedamig.

Gick hem, var hemma ett tag, sen gick jag till Micke och lämnade över en present till Alexander, som fyllde 4 i måndags, och i söndags var det kalas för honom, och självklart hade jag glömt presenten hemma i Falun. Smart.. Oh well, han blev glad iallafall. Gick hem efter ett tag, åt lite, sen så har jag inte gjort så mycket mer. Sovit lite på soffan. Och det är bara skit på TV också. HelgTV= Dålig TV... Det enda som är bra är de dubbla Simpsons -och Family Guyavsnitten.
Sen är det bara skit.

Hunden ligger nästan på mig och jag ska fortsätta glo på skitTV.

// Mika

2009-09-18
20:51:46

2009-09-18
Hellu!

Nu är det äntligen fredag, och den har spenderats i skolan, på ett gå och i badhuset här hemma i Malng. Först träning nere på gymmet, sen lite bad, tillsammans med Christina. Vi satt även i bastun ett tag, väldigt skönt.
Vi har även kommit fram till att vi och några till ska ha spa/mys-kväll, med ansiktsmask, hårinpackning och bastu hos henne, då hon har en hemma hos sig. Samt äta god mat och se på film, och bara mysa. Blir nog great!

Imorgon blir det nog mer träning, sen ner på byn ich lämna en bok, köpa batterier till kameran samt ta en promenad med jycken till min bror och hans familj.

Oh! Har fått mina nya glasögon nu. Jättesköna! Bilder längst ner, som ni kanske ser. ^^

Nu ska jag fortsätta se på tv, och ta mig ett glas Pepsi Max.

// Mika



Detaljer på bågen:

2009-09-17
17:39:36

2009-09-17
Halloj!

Idag så har jag haft Fotografisk bild A, sen så har jag varit på 4 rättegångar. Nej, jag har inte gjort något dumt, vi for dit med klassen, ingick i samhällskunskapen. Var intressant, men den sista rättegången var grymt obehaglig.
Det var om en som var dömd för att ha haft barnpornografi på datorn. Vi fick inte se bilderna, hade de visat dem hade rättegången varit bakom stängda dörrar, dvs man får inte gå in och se den. Men istället så berättade ett vittne, en polis, om vad bilderna innehöll. Två av bilderna föreställde ett spädbarn på mellan 1-2 år. Detaljerna var inte mysiga. Jag förstår mig inte på dessa människor som tänder på sådant. Vad är det som händer i deras huvuden? Det skulle inte förvåna mig om jag drömmer mardrömmar om detta inatt. Usch. Kändes som om jag skulle bryta ihop när jag satt där och lyssnade. Fy..

Men, imorgon är det fredag, och då är det skola, sen åker jag hem till Malung.
Sköönt. :)

// Mika

2009-09-16
20:11:06

2009-09-16
Hellu!

Herregud vilken dag! Vandrat 1,2 mil i skogen idag, varav ca 8 kilometer nästan bara bestod av uppförsbackar. Inte speciellt nice det inte, kan jag tala om för er. När vi kom fram, Ranja, Ida, Rebecca och jag, så kokade vi nudlar i ett stormkök, gick finfint. Man har väl varit Scout. När vi var klara började vi gå de återstående 4 kilometerarna, som nästan bara bestod av nerförsbackar, skönt! Ida, Ranja och Rebecca went grazy och stoppade massa vindruvor i näsan. Varför de gjorde det har jag ingen aning om dock. Man har ju hört den där låten om att man inte ska stoppa köttbullar i näsan, men hur är det egentligen med vindruvor? Ptja, enligt de där tre verkade det vara helt okej. Knasflickor!

Och vet ni?! Jag har fått fortsatt timanställning, eller vad man ska kalla det, på Döl, fritidsgården jag jobbade på lite förra hösten. Jätteskoj att de vill ha mig där, och bra för mig att tjäna lite extra pengar, det är behövligt!
Mika glad, chefen glad, alla glada. Ungdomarna som brukar vara där verkade gilla mig också, så det är ju ett plus i kanten! Ett annat är ju att jag antagligen kommer att få jobba med min bror lite, vilket alltid är skoj. Inte så jätteofta man får "ensamtid" med honom när han har egen familj och allt det där. Men så är det. Kul kommer det bli iallafall.

Nu sitter jag här framför datorn, med Simpsons på TV:n. Mamma ringde nyss och hon beställde biljetter till mig till och från Göteborg. Åker den 24 oktober, kommer hem den 1 november. En vecka med Alex är aldrig fel, och just nu saknar jag honom så mycket att jag skulle kunna ta första bästa tåg eller buss till honom nu nu nu.
Men snart igen. Då blir det mys!

Nu ska jag fortsätta ägna mig åt Simpsons!

// Mika

2009-09-15
21:32:03

2009-09-15 ,kött

Min far ringde nyss. Gissa om jag blev chockad.
Han frågade om jag åt köttfärs, och det gö jag ju så jag svarade ja. Då talade han om att han hade massa köttfärs som jag skulle få, så han skulle lämna det hos mamma någon dag sen. Så jäkla random att bara ringa, såhär sent ändå, och fråga om sånt? Bra koll han har. Aja. Bra för mig, det är så dyrt med kött annars. Och detta är antagligen riktig älgköttfärs också. Mums.

Nä, chockad blir man.
Har ju inte speciellt bra kontakt med min far, och jag litar inte ett dugg på honom.
Han sviker hela tiden, och föredrar sina andra barn framför mig, så att han ringde mig och ville ge mig kött var en jäkla chock. Låter inte som en big deal, men det är det. Inte speciellt många som förstår sig på det där, och det är förståeligt, för det är riktigt förvirrande.
Men låt oss säga såhär; Jag gillar honom inte, pga det han gjort mot mig så många gånger.

Nåväl..

// Mika

2009-09-15
14:30:33

2009-09-15
Hellu!

Slapp dag idag, hade bara en lektion, så slutade elva. Gick ner på stan med Angelica som skulle ha ett läppglans, och jag hade sett det igår för halva priset på H&M, så vi gick dit och hon köpte det. Sen gick vi till bussarna och hon tog bussen till Borlänge, så hon skulle hem till Grängesberg. Jag gick runt lite mer på stan, gick in på Deichmann Sko, och det skulle jag inte ha gjort. Hittade väl minst 5 par skor som jag blev lite fäst vid. Men men. Sånt är livet. Åkte hem, och har precis ätit lite kyckling med pommes och beasås samt tzatsiki. Mums!

Ska nog slå på en film eller läsa lite nu, klockan är bara halv tre och jag har nada att göra, haha.

// Mika

2009-09-14
18:58:15

2009-09-14
Hejsan!

Idag har jag varit i skolan. Helt okej, men direkt jag går in i naturkunskapssalen och naturkunskapsläraren öppnar käften får jag så grymt ont i huvudet. Hon seriöst skriker och gormar när hon pratar, och jag har fortfarande ont i huvudet pga den där lektionen. Nåväl.

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Alexanders 4-årsdag! Även Evve fyller 18 år idag, så massa grattis till dem!

// Mika

2009-09-13
21:58:25

2009-09-13

God afton i stugan!

Sitter hemma i Falun nu. Idag har jag varit på kalas för lille Alexander, samt åkt tåg och buss.
Alexander hade en svart tårta som var jättefin, och smakade mumsigt. Lilla Alicia sov mest, den lilla skruttan. Så söt.

Tågresan var inte kul. Det blev fullt redan i Malung, ändå klämde de in fler och fler människor, och hälften av resenärerna fick stå upp eller sitta i varandras knän. Inte okej. Syrebrist var det också, och jag har fortfarande ont i huvudet efter det. Nåväl.

// Mika

2009-09-12
15:01:42

2009-09-12
Hellu!

Hittills idag har jag och mamma köpt present till lille Alexander, varit på apoteket, tvättat, och nyss så provade jag ett par byxor och en tröja som mamma ska fixa lite på, sy på band på en top och sy upp mina byxor. Lite senare ska hon färga håret på mig, har inte färgat det sen i slutet av Maj, så jag har en jätteful, blond utväxt just nu. Men den ska jag bli av med, tack och lov.

Nu ska jag fortsätta slöglo på TV.

// Mika

2009-09-11
21:11:33

2009-09-11

Yo-ho!

Hemma i Malung nu, i skolan idag så framkallade vi lite bilder, och sen var vi i textgruppen på Arenan för att kolla läget lite, Arenan är alltså en typ av kultur/fritidsgård, där du kan göra allt från att låna deras lilla fotostudio till att trycka tröjor och se band som spelar på scenen. De har även ett väldigt billigt fik, perfekt för oss studenter som inte har 50 spänn att lägga ut på en räkmacka. Vi ska göra Arenans tidning, och det innebär att vi kommer spendera en del tid där, när vi ska dit nästa gång ska vi trycka tröjor, typ Lenas Crew tröjor eller något sånt. =)
Spännande. Efter det åkte jag till Borlänge, och därifrån tog jag bussen hem hit till Malung. Sen jag kom hem har jag bara segat, kom precis i efter att ha varit till Hemköp och köpt Pringles Chips. ^^
Nu tittar jag på Pirates of the Carribbean - At world's End.
Längesen jag såg den, så lika bra att passa på när den ändå går på tv.

// Mika

2009-09-10
19:35:32

2009-09-10
Hellu!

Idag har jag varit i skolan, haft fotografisk bild A, och vi framkallade bilder.
Sen hade vi hål fram till 13.50, sen hade vi Multimedia. Hände inte så mycket där.
Efter skolan åkte jag ner på stan, mötte Angelica, kollade runt lite med henne, och sen handalde vi och åkte till Emma och började fixa lite mat, och så åt vi tre tillsammans. Det var gott. :)

Nu blir det att koncentrera sig på Simpsons.

// Mika

2009-09-09
19:00:50

2009-09-09
Hejsan.

Idag har jag varit i skolan, var ute och gick på idrotten, sen hade jag håltimme i 3,5 h, och då hängde jag på Nathalie och Kajsa på Tzatziki och åt kycklingspett med pommes och tzatsiki. Mums.
Efter vi ätit gick vi runt på stan lite, och sen återvände vi till skolan, och en timme senare hade vi psykologi. Vi har börjat arbeta med utvecklingspsykologi, vilket är väldigt intressant, hur mycket en nyfödd egentligen vet och känner, och hur mycket den kan utvecklas på bara några få månader. Otroligt.

Ikväll blir det att se på Simpsons, Family Guy och Fråga Olle - Dokumentären, duscha och hoppa i säng.

Snart är det helg igen, och då blir det nog att träna på badet med Christina om hon inte är sjuk, hårfärgning och kalas för min lille brorson Alexander som fyller 4 på måndag. 4 år redan. Vart tar åren vägen? Jag undrar just det.. Konstigt det där, hur tiden bara flyger iväg. Har börjat andra året på gymnasiet, har snart varit tillsammans med Alex i två år, och jag har bott hemifrån i ett år. Snart fyller jag 18, blir myndig, och sen, nästnästa sommar tar jag studenten. Vad händer sen? Kommer jag gå egyptologikurserna, eller hamnar jag i en kassa på Hemköp?
Vem vet. Förhoppningsvis går jag egyptologikurserna vid Uppsala Universitet, som är det enda stället du kan studera egyptologi. Lite synd att det inte fanns i Göteborg, för isåfall hade jag nog antagligen flyttat dit och pluggat istället. Men men.

// Mika

2009-09-08
13:04:59

2009-09-08
Hej!

Är hemma idag, mår inte så bra, har hostat inatt och när jag vaknade och skulle kliva ur sängen så bar mina ben mig knappt. Nu sitter jag i soffan och fryser och svettas om vartannat. Inte roligt.

Men men..

// Mika

2009-09-07
23:28:09

2009-09-07 ,skor och sånt.
Alltså, jag har blivit helknäpp. Jag har blivit en såndär skomänniska.
Har hittat så grymt många fina skor.

Från have2have.se:



Så snygga! Vill ha dem allihop!

Från MyHysteria.se:



Märke: Iron Fist.
Skor med zombies på! Åh.. Skor.
Vad har hänt med mig?! ^^

//  Mika

2009-09-07
19:41:29

2009-09-07, APU
Hejsan.

Mår lite bättre nu, fick nämligen ett mail från en av de jag kontaktat om min APU, och hon skrev att det låter intressant att jag vill praktisera hos henne i höst, och att hon skulle höra av sig i veckan för att få reda på vad jag och skolan förväntar sig av henne. Den jag ska praktisera hos heter Ida och hon har ett egt företag - hon fotograferar, och har en egen studio. Ska bli grymt kul om jag får praktisera hos henne under veckorna 45, 46, 47 och 48. Det visar sig. Hoppas hoppas!

// Mika

2009-09-07
16:38:42

2009-09-07
Hej..

Dagen började bra, jag var glad och pepp och allmänt utvilad efter att ha fått sova till 10.15.

Men som varenda jävla dag så kommer jag hem, och bryter ihop. Jag vet inte ens varför, och jag orkar inte med det. Jag blir less på livet. Att varje dag komma in och bryta ihop utan att veta varför. Ska det vara så?
Jag vet inte...

// Mika...

2009-09-06
21:48:40

2009-09-06
Hellu!

Är tillbaka hemma i Falun igen, efter en lat helg hos mamma.
Trodde inte att jag skulle få åka hit idag, då det stod på informationstavlan att tåget var inställt, och under detta står det Extratåg. Hur kan ett tåg vara inställt om det kommer ett extratåg? Aja. Tåget kom dock inte förrens precis innan det skulle avgå, tänkte precis dra mig hemåt igen när jag hörde hur det började plinga och jag ser tåget komma åkandes. Så nu är jag hemma igen.
Veckan börjar med en fet sovmorgon imorgon till 12.10. Skönt, då kan man duscha på morgonen utan att behöva gå upp pisstidigt. Duschar alltid på kvällen annars just för att få sova lite mer på morgonen. Nåväl.

// Mika

2009-09-05
20:20:37

2009-09-05 ,glasses

Tju igen. Glömde nämna att jag beställt nya glasögon idag. Skickade ju efter provbågar förra helgen och de hade kommit så jag provade och bestämde mig direkt för ett par svarta som är snarlika mina jag har nu.
Adjöss 4 år gamla, sneda och halvt trasiga glasögon!

Hellu new glasses!

Beställda från Favoptik.se

Hoppas det funkar och att allt blir bra!

2009-09-05
19:49:34

2009-09-05
Hellu!

Idag har jag segat, samt hälsat på mina brorsbarn Anthony och Alicia. Alexander var med Micke till Borlänge, så träffade aldrig honom, eller min bror. Men hu så söt lilla Alicia är, och hon knorrar så gulligt och gör så söta miner. hihi.

När vi kom hem därifrån så lagade jag mat, det blev en nachos rätt, med ett lager nachos, sen över detta var det tacokryddad köttfärs och majs, sen ett lager till med samma sak, och sen nachos, majs, riven ost och cheddar cheese dip. Mums! Mamma älskade det, som tur var. :)

Idag är det min och min älsklings 20månadersdag. Tiden går så fort, känns som om det nyss blev vi. Dessa 20 månader har varit de bästa i mitt liv, och fler månader och år ska det bli. <3


// Mika

2009-09-04
19:20:25

2009-09-04
Hej!

Idag är det kallt, regningt, grått och ruggigt
Skolan har varit bra, och nu är jag hemma i Malung, det är kallt i mitt rum och mamma är på jobb, trots att hon egentligen skulle vara ledig i helgen. Men hennes chef osv är ju så jävla lat och orkar väl inte leta reda på en annan vikarie som kan ta det. Jag hade sett fram emot att vara med mamma i helgen, men det kan jag ju glömma isåfall. Skitchef.

Nu ska jag fortsätta glo.

// Mika

2009-09-03
18:07:09

2009-09-03
Hallå!

Idag så har jag varit i skolan hela dagen, började med fotografisk bild A, då framkallade vi film, och imorgon ska vi börja göra kontaktkartor och framkalla lite foton tror jag. :)
Tänkte gå hem efter fotolektionen då jag mådde så grymt illa osv, men Angelica påminde mig om att vi har både samhällskunskap A samt första lektionen i multimeda A, så jag stannade kvar, och tur var väl det, annars hade jag inte fattat någonting av det där vi ska göra.

Nu ska jag fortsätta slöa. Vi hörs!

// Mika

2009-09-02
17:41:58

2009-09-02
Hallå!

Idag i skolan hade vi först idrott, där jag satte mig på en spinningcykel och spinnade lite tillsammans med Ida och Mickis. Och jag säger som så: ALDRIG MER spinningcyklarna på Lugnet. Jag fick så ont i arslet att jag trodde jag blödde och hade brutit något. Jag har fortfarande ont.
Efter det hade vi 3,5 h håltimme, och ptja, vi gjorde ingenting vettigt. Sen hade vi Psykologi, där såg vi på filmen Flugornas Herre, och sen fick vi gå hem, vi fick en hemtenta om Socialpsykologi att göra tills nästa onsdag.
Trevligt. Första gången jag gillar läxor.

// Mika

2009-09-01
20:37:34

2009-09-01
Hellu!

Idag har jag varit i skolan, där vi på textkommunikationen fick lära oss att skriva ett CV, och på idrotten gick jag och Ida med stavar.
Efter det åkte jag hem, då jag slutar efter idrotten, sen så åkte jag och Henny till Kupolen i Borlänge.
Köpte en present åt lille Alexander, det blev ett Jengaspel, och så köpte jag en plånbok, jättestor för 29 kronor, den kostade 199 innan. Helt sjukt. Köpte även duschcreme och hårnålar. Det var nog det jag köpte, sdå det jag ville och tänkt jag skulle ha ( jätteljusblå jeansleggings från Gina Tricot och ett armband från H&M ) var slut, som vanligt när jag vet att jag ska ha något. Aja, sånt är livet.
Är så sjukt trött just nu så ni anar inte. Nu ska jag återgå till tittandet av Family Guy.

Hörs!

// Mika