MIKA

2010-05-30
21:47:11

Uff!
Jag är så läskigt seg idag! tur att det är söndag, för då får man vara seg. Vaknade halv ett, segade. Vid tretiden tog jag bussen mot stan. Mötte Henry på bussen, som slog följe med mig och Henny in på pizzeria Maestro. Vi hade en trevlig stund med en massa prat och skratt. Detta skall göras om!

Jag har börjat glo igenom mina bilder jag tog i helgen. Helvete säger jag bara, de tar aldrig slut, haha. Nåväl, något som är bra är att de ser rätt bra ut vissa av dem, så det är ju bra. :)

Har fixat Göteborgsresa nu också. Åker med Gurra och hans kompis på söndag den 13 juni runt halv tio på förmiddagen. Sköönt att få åka bil. De kommer skjutsa mig ända till Västra Frölunda, kanske till och med ända till Alexs dörr. Skitsnällt! Visst kostar det mig lite pengar, men det hade det gjort om jag åkt tåg eller buss också. Lägger hellre till lite pengar för att få åka med trevligt folk ända till dörren faktiskt. Underbart!

Nu ska jag fortsätta sega och bläddra igenom bilder.

// Mika

2010-05-30
01:49:23

Underbart!
Alltså. Fredag och lördag har varit så underbart jättebra. Bra folk, fin stämning och hyfsat bra väder. och så jävla bra musik sen! Såg ju Sabaton för första gången idag.. (igår.. ) Vilken jävla show! Åh. Dem ska jag definitivt se igen vill jag lova.

Och Prey. Så jävla bra. Dock kändes det som om det bara var jag som kunde låtarna sen innan, hahaha. Men vad fan. Skitbra var det. Åh!

Längtar tills nästa år.

Ja men visst ja. Stod ju typ längst fram på Gamma Ray. Det var trångt men skitbra. Och någon lyckades knäcka till min rygg så när jag kom hem hade jag inte ont i ryggen alls. Skitskönt! Konserter är bra för hälsan.

// Mika

2010-05-27
17:36:53

Finbesök.
Provet idag gick hur bra som helst kändes det som. Jag tog helg klockan 08.50 idag. Härligt!
Åkte direkt hem till lägenheten där min kära mor låg i sängen och. typ. Halvsov.

Vi åkte ner på stan en sväng, åt på Etage och sen köpte  hon solkräm till mig. Solsyddsfaktor 50. Kan ju inte vara i solen i 5 minuter utan att det ska börja klia och ha sig på armarna och över allt. Elakt. Men men.
Mor och Leif åkte hem ganska snabbt, så jag gick runt med Henny och hennes kompis Mikaela en stund. Gick sen på H&M och införskaffade body lotion och andra (o)nödvändiga saker.
Åkte hem, satt hemma en stund, åkte tillbaka till stan.. (Fan också glömde ju gå till H&M och köpa sminkborttagning.. Jaja, gör det imorgon då.) Hyrde en film och köpte ett halsband på Smycka för 44 kronor. Inte dyrt alls, häh.

 

// Mika

2010-05-26
17:54:49

Yesyesyes!
Idag har jag haft idrott, Ultimate spelade vi på den. Fått bekräftat att det blir ett G i idrott för mig också, underbart! Sen hade jag håltimme, vilket inte alls var kul. Engelska B sedan, där jag läste litegrann, sen går vi klart på Into the Wild. Hur bra film som helst, men det som mest fascinerar mig är att den är baserad på en verklig historia. Rätt coolt faktiskt, att en så pass ung man vågade sig ut på vägen, in i vildmarken, bara sådär.

Iallafall. Mamsen kommer imorgon och hälsar på, mysigt värre! Något mer som är bra med imorgon är att jag bara har prov på morgonen sen har jag ingen mer skola, och på fredag är jag ledig. Snacka om långhelg! Så jag slutar väl runt halv tio imorgon ungefär. Hur bra är inte det liksom?

Yes. Nu skall jag plugga inför provet.

// Mika

2010-05-25
18:29:45

VG!
Ja visst ja. Glömde nog nämna att vi fick tillbaka provet vi hade i Idrott om Kost och Droger. Jag fick VG! Alltså. Det är sjukt. Jag får ALDRIG VG på sånna prov. Eller jo. Nu fick jag det. Jag är oerhört stolt över mig själv ska jag tala om för er. Skål! *dricker saft och ser nöjd ut*

// Mika

2010-05-25
16:44:10

Vuxenpoängen flödar
Idag har jag varit väldigt duktig tycker jag. Skolan, sen hem och städat lite, sen satte jag mig och skrev på ergonomin till idrotten, tog igen mig en stund, läste lite på fotoprovet och gick sedan ner och bokade tvättid till nästa tisdag. 13-15. Jag bara kände hur vuxenpoängen flödade när jag städade, diskade och bokade tvättid. Hähä.

Nu är jag helt slut och ska ta mig en filtallrik.

// Mika

2010-05-24
20:42:50

Alicias dop 2010/05/22
Lägger upp lite bilder från dopet i lördags :)
Bilderna är mina. Vill ni använda dessa till något så kontakta mig via kommentarsfältet. Detta gäller inte bror Micke med familj. :)
















// Mika.

2010-05-24
20:13:18

Kom igen!
Hehehe. Som ni kanske vet har jag en projektarbetesblogg också http://musikevent.blogg.se. Jag tycker att ni som tycker att denna blogg är intressant borde glo in på musikevent också. Kommentera den, läs den, länka den till era bekanta. Lite sorgligt att den här, ganska så ointressanta blogg om mitt liv har fler läsare än bloggen där jag skriver om en av de ting jag brinner för, dvs musik. Så in på bloggen med er för tusan!

// Mika

2010-05-24
16:40:45

Helgen.
Ja helgen blev som den blev, i fredags skulle jag ha grillat med folk men det blev så stressigt att jag kände att jag inte skulle palla vara runt massa folk så jag stannade hemma. Hjälpte bror och Katina att duka inför dopet på lördagen. Sen hände inte så mycket mer.

Lördagen - Gick upp tidigt, gjorde iordning mig och for till kyrkan. Fick agera fotograf så lite kort blev det allt, lägger upp en bild i slutet av inlägget. Efter dopet åkte vi och åt på Döl, och var där ett par timmar. Vi hjälpte till att plocka ihop, sedan åkte jag hem, lämnade kameran och gick ner på byn och träffade faster Bisa och farmor. Vi fikade på cafét, sen åkte vi och lämnade farmor hemma, och jag och Bisa gick in och hälsade på min andra faster Birgitta. Väldigt trevligt var det. Efter detta gick jag ner med mamma på marknaden och kikade runt en del. Blev ingen lång runda då jagvar helt slut efter all annan aktivitet under dagen. Inte hittade jag någonting heller.

Söndagen - Gick upp tidigt även idag, såg att det spöregnade så hade inte speciellt bråttom med att klä på mig osv. Efter nån timme gick jag och mor ner på marknaden, och denna gång hittade jag faktiskt något, både en väska och två band t-shirts. Blev mycket nöjd. Vi gick hem med våra fynd, jag packade en massa, sen gick jag ner på byn igen och träffade Camilla, Anna, Crille och Johan. Camilla och jag åt langos, sen åkte vi tre karuseller, haha. Sedan träffade jag Christina en snabbis. Efter detta gick jag hem och hämtade mina saker sen drog jag och mamma till stationen så jag kunde sätta mig på bussen. Klockan 21.00 var jag åter i Falun igen.

Det var väl min helg. Idag, måndag, har jag varit i skolan, där vi inte gjorde mycket vettigt alls. Nu ska jag ägna mig åt TV:n en sväng.

// Mika


Lilla Alicia. Charmtrollet. :)

2010-05-20
19:05:51

Du e så gulli gulli gulliiig.
Den är ju så.. bra! :D

2010-05-20
18:58:48

Ge mig fredag!
Nej, nu vill jag att klockan ska bli nångång runt kvällen så jag får umgås med de bästa och bara flumma runt. Ååh. Jag är på flumhumör som tusan. Bara för att Cathrin sa en Sean Banan fras på Facebook. Jäkla skiit. Rooompaaa.. eheee. Nej men usch. Men som sagt; FREDAG!

Och jag känner att den här bloggen blir mer och mer oseriös, men äsch då. Det är ju min egen. Åååh jag är så rastlös, jag vill.. ja.. flumma loss med folket.

Det åskade nyss förresten. Mysigt värre faktiskt. Men så fort jag skrev det på Facebook så slutade det åska. Men men. Hungrig är jag också, kanske ta mig en filtallrik? Mjaa, låter inte helt fel. Ställa mig i duschen skulle jag ha gjort också. Men först Simpsons, as usual ;)

// Mika

Bara för att jag kan lägger jag ut en bild på en blomma, för jag känner att det är sommar på gång!

2010-05-20
14:46:59

Hemma.
Hejsan hoppsan. Har varit hemma ett bra tag, hade ju ingen samhällskunskap och så på multibmedian skulle jag jobba hemma. Awesome. Diskade när jag om hem och gjorde iordning lite i köket. Ska väl plocka ihop lite i vardagsrummet också. Jag borde göra det åtminstone.  Hähä.

Är sugen på pizza, men jag får allt fint nöja mig med lite fil och flingor. Imorgon blir det iallafall grilla med nästan alla esteter. Blir nog skitbra. Esteterna och jag, hähä.Kameran skall med, lägger väl upp någon bild här. Marknad i helgen också. Skall leta efter en stor väska samt eventuellt lite band t-shirts. Vi får se hur mycket allt kostar osv. Vet då iallafall att jag inte behöver köpa strumpor i år, men det kommer jag säkert göra ändå, hahaha. Så slut. På lördag är det dop. Mycket trevligt ska det bli. Fika med faster Bisa ska jag också göra. ^^

Mja. Nej nu åter till TVn en sväng sen plocka ihop. Kanske. Jo Mika, du SKA! Ja ja.. jävla tjat..

// Mika

2010-05-20
09:17:11

Skola
Sitter i skolan och ska väl sätta mig och plugga inför provet som är om en vecka. Har inte så mycket annat att göra direkt. Men mja. Imorgon är det fredag. Jag gillar't!. Men iallafall. Jag vill hem och sova känner jag. Men det får jag allt vänta med. Oh well. Borde ta fler kort med Mamayakameran, men ingen som vill vara med så då kan jag inte ta några fler. GREAT! Not.
Jaja.
// Mika

2010-05-19
20:04:33

Det börjar närma sig.
Nu börjar alla sommarens festivaler närma sig. Christina har skaffat Metaltown biljett, vi kommer ha så jävla kul hon och jag! Om 9 dagar är det Rockstad: Falun också. Det kommer också bli hur skoj som helst. Längtar som tusan.

Åååh vad jag tycker om sommaren!

// Mika

2010-05-18
20:46:31

385 dagar kvar..
Det är tydligen 385 dagar kvar tills jag tar studenten. Låter mycket, men 385 dagar kan gå väldigt fort också.
Skrämmande. Hoppas jag hittar någonstans att bo i Uppsala så jag kan gå den utbildningen jag vill. Måste prata med min syo om det där, kanske ställa sig i bostadskö snart med tanke på hur svårt det är att få boende där. Kunde inte Egyptologi finnas i Göteborg också? Hade varit perfekt, men sån tur har man ju inte. Men vem vet, man kanske kan ta på distans eller något. Vi får väl se.

Men som sagt.. 385 dagar kvar.

// Mika

2010-05-18
17:55:10

Dagen
Ja idag har vi alltså orienterat. Det gick rätt bra. Dvs, jag läste inte kartan alls, det gjorde Barro och Jennifer mest. Jag och Dumle gick bara efter..
Jäkla Willi som lurade upp oss ända upp till hoppbackarna och skit. Huhu. Dagens motion är avklarad.

Kom hem, segade. Sen skulle jag titta på film. Men jag somnade. Duktigt av mig. Men det var skönt att sova. Höhö.

Nej, nu ska jag glo på TV lite till.

// Mika

2010-05-18
07:30:37

Orientering..
Idag är det textkommunikation och idrott. Vi ska orientera. Jag avskyr orientering. Tur att jag ska gå md Rebecca, hon kan läsa kartor, haha.  Just nu känns det som om jag vill lägga mig i vamra sängen igen. Det är skönt att sova.
Nej nu blir det nyheterna.

// Mika

2010-05-17
19:35:58

Prov
Visst ja. Jag hade ju faktiskt nationellt prov i Engelska B, focus: speaking. Gick så jävla bra, Andy sa till mig och jessica att "your english is excellent, almost perfect" och det är ju awesome. hade även naturkunskapsprov. Vi fick väl se hur det gick. Hähä. Läraren där gillar nog inte mig, och jag gillar inte henne speciellt mycket heller om jag ska vara uppriktig.

Nu har jag bara två prov kvar, ett i Foto B som kommer vara relativt enkelt, samt ett nytt Engelska B reading test eftersom det jag gjorde för ett tag sen gick åt rena helvetet..Men detta ska jag klara med högsta betyg. Försöka iallafall. Läser på som en liten gnu kan jag lova er.

Lite bättre blir det också. Var ledig från Samhällskunskapen idag, och det är jag även på torsdagen. Finemang indeed!
Nu luktar det rostat bröd någonstans också..

Imorgon skall vi ha orientering.. BLÄ! Thank God att jag ska gå med Rebecca som faktiskt kan läsa kartor, haha. Blir skitbra. När jag kommer hem imorgon skall det plockas ihop, diskas och dammsugas. Så är det.  På onsdag har jag bara en lektion, Engelska B. Känns som om jag bara kommer åka dit för att åka hem, brukar bli så på onsdagar. Myes. Men skall nog sitta kvar och läsa, annars blir det väl ingen läsning om jag åker hem, haha. Om det är fint väder kan man ju faktiskt sitta ute.

I helgen är det dop för lilla Alicia. Eller ja.. lilla och lilla, hon börjar bli stor nu. Herregud så fort det går.
På fredagen ska jag grilla med Christina och Natalie, samt massa annat folk säkert. Kommer bli kul. Gillar det där gänget. Hoppas vi kan hålla ihop fastän Christina flyttar till Göteborg i höst. Det är ju hon som är min länk till de andra, typ. Eller, ja Natalie känner jag ju väl, men de andra känner jag bara lite sådär halvbra. Oh well, det löser sig.
Fan vad jag babblar, vad håller jag på med? Nåväl, folk får något att läsa iallafall.
På tal om läsa, nu ska jag knappa in på DT och Aftonbladets hemsidor och kika om det hänt något nytt i världen.

Ronnie James Dio dog igår också. Rest in Peace! Jag trodde han var odödlig på riktigt. Magcancern sög livet ur honom, stackars man. Enligt hans familj dog han dock stillsamt och fridfullt som tur är. Som sagt, vila i frid!

Nu ska jag vara tyst (sluta skriva that is) och koncentrera mig på något annat.

// Mika

2010-05-17
19:00:51

Ny design
Yes, ni ser en ny, lite ljusare design. Är inte helt nöjd än, men det får duga så länge.
Nu sks jag glo på simpsons ;)

// Mika

2010-05-16
21:39:39

Åter i Falun
Nu är jag åter i Falun efter en långhelg hemma hos mamma. Hade gärna stannat kvar en vecka eller två. Skolan går inte så bra just nu, ur mycket jag än anstränger mig. Men men. Vill de ge mig dåliga betyg så.. Jag försöker ju iallafall.

Nu ska jag fortsätta glo på film.

Hej.

// Mika

2010-05-12
23:33:06

Jag har de snällaste bröderna.
Det är exakt 2 månader kvar tills jag blir 18.
Jag har redan fått present av bror Peter. Nämligen en kombinerad biljett med West Coast Riot och Metaltown. Jag blev så glad att mina ögon tårades.

Jag har så otroligt snälla bröder. Så givmilda, snälla, rara och som alltid ställer upp för en. Jag har världens bästa bröder. Och det säger jag inte bara för att jag fått denna finfina present, utan för att det verkligen är så. De ställer verkigen upp i vått och torrt. Allihop. Bättre finns inte. Jag blir tårögd bara jag tänker på hur bra dem är.

// Mika

2010-05-11
15:50:54

Blä
Varit hemma idag, huvudvärk från helvetet. Det har visserligen avtagit lite nu som tur är, but still.
Svettas och fryser om vartannat, förkylning på gång kanske? Kul.

Imorgon ska jag ha nationellt prov i Engelska B igen. Denna gång focus: Speak. Kommer gå ganska mycket bättre än Focus: Reading iallafall. Tur jag har en snäll lärare som ger mig chansen till MVG på ett annat test om ca 3 veckor. Jag ska läsa som en liten tönt nu dessa veckor. Japp. Trött på skolan nu, men jag ska ge mig fan på Engelskan. Så är det bara. Jag ska ha högsta betyg i det ämnet, så är det bara.

Borde gå ut och få luft. Kanske åka på willys och köpa saft? Vattnet här smakar skit. Hm. Klä på sig måste man då.. Jobbigt allt blev.

// Mika

2010-05-08
19:33:35

K-k-k-kaaaallt!
Jag fryser som en liten gnu. Inte skoj!


Saknar min Alex, hoppas dock han har det trevligt i huvudstaden.
Hoppas även på att få träffa honom snart igen. Mja.

Denna dag har jag inte gjort så mycket mer än sålt min moped till min bror. Han blev en moped rikare och jag blev lite rikare ekonomiskt. Win-Win med andra ord.

Family Guy nu.

// Mika

2010-05-06
17:05:54

Pizzadate med Jossan
Idag var det skola, blev klar med både multimedia uppgiften och uppgiften vi hade i samhällskunskap. Grymt skönt!
Efter skolan gick jag och Jossan till American Take Away och delade på en pizza. Mycket gott och trevligt!
Imorgon är det nationellt prov i engelska b igen. Jippie. Nåväl, går nog bra. Sen så ska jag, Ida och Jossan till Sär och IV och kolla med lärarna där vad de ska hitta på på avslutningsveckan, information till ett informationsblad skall vi ha. Sen blir det hem och jobba. Mmmh yees.

// Mika

2010-05-05
21:44:22

All teknik hatar mig.
Jahopp, skulle se på en film nu på kvällen eftersom det bara var skit på TV:n.. inte ens när det gått halva filmen stänger DVD:n av sig.. Den har betett sig så ett tag..
Mobilen har också börat strejka, och datorn har ju alltid varit dum i huvudet.. Kul. Jättekul. Nu fattas det bara att kameran eller TV:n ska lägga av också, peppar peppar ta i trä!
Man skulle ha varit rik.

Just det.. Fick ju ett PS2 av Micke. Det ville inte heller funka, det ville inte läsa något av de tre spelen jag hade.. Kul!
Hoppas det löser sig iaf..

// Mika

2010-05-05
12:14:57

2010-05-05
Idag hade jag bara en lektion, idrott. Vi spelade Ultimate, vilket innebär att vi kastade frisbee. Skitkul är det!
Åkte hem och började städa, och nu är det fint här hemma igen. Ingen hög med disk liggandes i diskhon heller. Duktig Mika.

Skall ta och ordna lite i texten i min samhällskunskapsuppgift, sen kanske jag ska läsa lite i en bok på engelska.

Idag är en bra dag förresten. Det är min och min lövsis dag. 2 år och 4 månader. Mys. <3

Slänger in två hjärtbilder dagen till ära. ^_^

(Jag äger bilderna, vill dessa användas, maila eller kommentera med din mailadress så diskuterar vi det vidare.)

2010-05-04
20:32:53

Isak Klevestrand
Tog lite kort på Thereses fina son Isak för någon vecka sen.

Slänger upp några av bilderna :)

Bilderna ägs av mig, och endast mig. Om de skall användas, kommentera så får vi se hur vi skall fixa det.
Detta gäller inte Therese, mor till Isak :)

// Mika

 

2010-05-04
19:12:24

Lite bilder sådär
Lovade mamsen att lägga upp bilder på Bira oc Sunni. Slänger även med lite blombilder.
Varsågoda:

















Det är jag, och endast jag som äger bilderna. Vill ni använda dessa så skriv en kommentar så fixar vi det.
Detta gäller inte mamma eller bröder.

// Mika




2010-05-03
22:32:29

2010-05-03
Fortfarande ledsen för att jag inte kan åka. Usch.

Sen är jag trött på att alla ska vara så äckligt otrevliga mot mig hela tiden. Vad gör jag för fel, varför gillar ni mig inte? Aah.

Ja, detta är min klagoblogg för tillfället, lev med det.
Jag vill inte vara häär.

Bläbläblä.
Har åtminstone knåpat ihop krönika och instruktion, dutti hest.
Ta mig härifrån nu när jag varit så duktig? Tycker att jag förtjänar att få komma härifrån nu.

// Mika

2010-05-02
22:12:21

2010-05-02
Idag är en sån där bläig dag.

Inget Stockholm för mig på lördag. Pengar och annat tjaffs sätter stopp för det. Jävla skit. Fan. Ni får ursäkta mina svordomar men jag hade faktiskt sett fram emot att få träffa min pojkvän. Men icke. Ååååhj..

>.<

//Mika

2010-05-02
01:03:00

2010-05-01/02
Det är natt, jag vet.

Sitter och önskar att jag var i Göteborg hos bästa. Känner inte riktigt för att vara här eller i Falun och skolan. Blä.

Snart sommarlov. Tack gode gud. Men ändå. Fy. Usch. Blä.
Jag vill ha lov nu. Inte snart. Nu.

// Mika