MIKA

2010-07-31
14:38:12

I en djungel av datorer.
Sitter och kikar på datorer just nu. Jag blir inte klokare. Finns så mycket att välja på och så mycket olika priser osv. Och varifrån ska man beställa? Eller är det bättre att köpa i butik? Isåfall, var? Gah, jag blir tokig, det enda jag vet att jag ska ha ui datorn är minst 500 GB hårddisk och att det ska vara en riktigt bra dator som faktiskt klarar av alla bildredigeringsprogram osv. Typ någon form av speldator, de bör ju klara av Photoshop osv. Åh, jag blir tokig..

// Mika

2010-07-31
00:32:06

uschsuch.
Kom precis hem från jobbet. Är så jäkla hungrig och har sån jäkla mensvärk att jag bara vill skrika. Jag vill itne hellr gå ut i köket och laga till något då jag säkert kommer väcka stackars mamma som ska upp tidigt imorgon.. Åh. Aja, får äta stoooor frukost imorgon då kanske..

// Mika

2010-07-30
17:23:51

Man har snälla bröder.
Idag var jag till Micke en sväng och fick lite bilder som min dator ätit upp eller något, för dem finns inte, som tur var hade han dem. Fick även ett PS2spel, något med små bilar och sånt som man racear med, kan bli skoj, kan jag sitta och svära för mig själv i lägenheten om det inte går som jag vill, hahaha. :)

// Mika

2010-07-30
15:47:03

Ages ago.
Ja, det här var ett tag sen måste jag säga. Ehehehe.. Gulligt, krulligt.

 

// Mika

2010-07-30
00:29:44

JAG GRÅTER!
Alltså jag blir så lycklig. Within Temptation, dvs min absoluta favoritband kommer till sverige i vår. Jag gråter av lycka. Skall boka biljett så snart som möjligt.. åååh :D:D

// Mika

2010-07-29
17:58:26

Filmkväll.
Hej på er!

Idag ha rjag jobbat och stått i från 07.30-16.30. Diskat och fixat. Nu ikväll ska jag träffa Christina och Natalie och se på lite fim och flumma loss, som vanligt när det gäller oss, haha.

Det regnar som fasen här, inte alls skoj faktiskt, man bli less på det. Nu skall jag dra och möta Christina!

Hej hopp :)

// Mika

2010-07-28
22:39:42

Hemkommen
Nu är jag hemkommen från Falun. Vi städade lägenheten igår och skruvade ihop mina nya bord. Idag shoppade vi litegrann. Härligt härligt.

Saknar min pojkvän olidligt mycket.. <3

// Mika

2010-07-26
17:08:42

All denna teknik.
Ja som rubriken lyder, all denna teknik. Jag ska ju skaffa mig en ny dator i höst då min laptop inte håller måtten för att kunna ha programmen som krävs när jag redigerar bilder osv. Kollar även runt på en ny mobiltelefon då min börjar flippa ur helt och hållet. Men jag hittar verkligen ingen jag vill ha, de som ser lite lockande ut är de som kostar multum, och jag känner inte direkt för att slänga ut massa pengar på en mobiltelefon. Åh så svårt det är.

Nehepp, nu ska jag väl fortsätta kika runt lite efter något vettigt, är det någon som har förslag på en bra telefon till mig, jag är en sån som smsar väldigt mycket.

// Mika

2010-07-25
22:22:47

Nytt!
Nu är nya fotobloggen uppe! In och kika vettja. :)

http://photosbymika.blogg.se

// Mika

2010-07-24
16:08:57

Två bilder.
Varit dålig att lägga upp bilder på sistone, så här får ni två stycken. :)





2010-07-24
16:07:03

Tok ikväll.
Idag sov jag till halv tolv ungefär, sen ut på byn och handlat med mamma, sen åkte jag till Christina en sväng och diskuterade hur vi skulle börja kvällen. Vi börjar att flumma hos henne och drar oss sedan ner på byn och glor på folk. Undra om det är lika mycket folk idag som det var igår.. Det lär nog visa sig :) Blir väl tok och konstigheter eftersom jag och Christina ska ut iallafall. Haha.. Nåväl. :)

// Mika

2010-07-24
00:50:57

Livat var det.
Det är så väldigt livat på byn just nu. Jobbat idag, först från 7-12.30, sen åkte jag hem, sov en stund, åt mat, gick till anda jobbet som började 19, slutade 24. Inte många besökare men utanför var det livat. Imorgon blir man en del av vimlet om det blir som planerat. Jag, Christina och Emelie ska nog dra oss ut och glo på folk osv så vi får se vad som händer.

Nu ska jag sova, har så ont i ryggen efter all potatisskalning i förmiddags så fy.

// Mika

2010-07-21
13:33:56

Jobb, jobb och jobb.
Första jobbet för idag avklarat. Klockan 17.00 skall jag ta och dra mig mot det andra. Känns bra men än dock segt.
Smällar man får ta.

Känns ensamt nu när Alex har åkt, som tur är ses vi snart igen. Men ändå.

Jag luktar lök och potatis. Mums.. Inte.

// Mika

2010-07-20
20:13:01

Lite hjälp skulle uppskattas.
Nu är det som så att jag skall starta upp en blogg, en projektarbetesblogg där jag ska lägga upp mina foton, men jag vet inte vad den ska heta. Behöver namnhjälp! Brainstorma som tusan nu, och tack på förhand!

// Mika

2010-07-20
18:55:56

Glor runt.
Sitter och glor runt lite på olika vandrarhem och sånt i Stockholm, funderar på om man skulle ha bott på något sådant under Sonisphere-helgen. Men vi får se. Kaaanske. :)

Såg att jag fått lite kommentarer från folk som hittat hit, vilket jag tycker är jätteroligt! Kul att ni hittade hit, och jag hoppas att ni fortsätter kika in då och då och kanske lämnar en och annan kommentar :)

// Mika

2010-07-20
15:39:13

Bra dagar <3
Alex åkte hem idag. Tråkigt, men vi ses snart igen då jag fick biljett till Sonisphere till honom och mig i födelsedagspresent av min söta mamma. Festivalen går av stapeln den 7 augusti med massa bra band.

Har haft jättemysigt då han varit här. Jag har även hunnit fylla 18, blivit smått rödhårig och Dansbandsveckan har hunnit dra igång. Fy tusan med folk det är ute nu. Usch usch. Men men.

Nej, nu ska jag fortsätta kolla på datorer.


// Mika

2010-07-07
22:23:04

Imorgon <3
Shoppinglistan är i princip färdigskriven, kommer jag hem med det jag tänkt kommer jag vara fattig som en kyrkråtta, men det är smällar man får ta. Om jag känner mig själv kommer jag inte komma hem med allt. Hej beslutsångest som slutar i att jag skiter i allt. Visar sig.

Det bästa med imorgon är att vi ska hämta upp min fina pojkvän på Karlstad Centralstation. Massa mys blir det när vi kommer hem vill jag lova.

Vi åker runt 10-tiden imorgonbitti, och klockan 18.04 ankommer Alex till stationen. Medans vi väntar på att han ska anlända ska jag, mor och bror Micke gå runt på Ikea, Bergvik köpcenter och sen var det tal om Jysk, men det får vi väl se hur blir med det. Vad skall inhandlas? Hm, köksbord, mammas köksbord är ju lite trasigt.. Ena bordsbenet hänger i en liten flisa och silvertejp. Sen skall det inhandlas DVD-hyllor till bror Peter, sen kanske lite ramar, och annat tjafs. Själv tänkte jag försöka fylla upp tomrummet i min garderob. Eh. Och försöka hitta ett par sandaler av något slag så att inte mina stackars fötter dödar mig. Blir nog bra.



Japp.

// Mika

2010-07-06
19:23:35

Totoro med i Toy Story 3!
Alex berättade precis att Totoro är med i ett hörn i Toy Story 3. Det gör att jag måste se den filmen, haha.

runt 00.46 kan ni se honom här!

2010-07-06
15:36:37

Så där ja.
Nu har vi städat bil också och jag har varit duktig och uppdaterat musikbloggen. Här finns den: Musikevent.blogg.se
Nu är jag trött och lite hungrig, undra vad man kan äta idag. Sådär ja.

Alicia, fasters bustroll :)



// Mika

2010-07-06
12:51:54

Man är väl effektiv.
Jovars, smo rubriken lyder. Nu på förmiddagen har jag rensat ur garderoben rejält. Blev en väldans massa plats kvar och jag slängde saker som var trasiga, och lade undan det jag inte använder, samt gav lite plagg till kära mor. Är så skönt att ha det gjort.

Ganska smidigt eftersom jag kanske ska handla lite i Karlstad, så det får plats. Gick knappt att stänga garderoben utan våld med tanke på hur ordningen var och hur mycket skit det var inne där. Så kan det vara, men nu är det ordning, och ska väl försöka hålla den så länge som möjligt.

// Mika

2010-07-06
00:01:59

kärlek.
Idag (5/7-10) har det varit vi i 2 år och 6 månader. <3



2010-07-05
23:58:27

Snart!
Det är många snart nu. Eller ja två iallafall. Snart kommer Alex hit, på torsdag närmare bestämt, när jag mor och antagligen också bror Micke skall till Karlstad. Vi hämtar Alex där. :)
Snart fyller jag myndig också. Det skall bjudas på mat och tårta här hemma.

Här hemma målas det för fullt, mamma gjorde ju om köket när jag var borta i Göteborg. Jättefint, ska väl försöka komma ihåg att ta kort på det någongång, hähä. Sen har hon gjort om i hall och vardagsrum också. Jag har bidragit med att välja tapet till köket samt grundmålat två dörrar. Jag får även göra vad jag vill på insidan av min dörr. Jag har en hel del idéer. Antingen smälla dit en fototapet, eller måla hela dörren vit, göra som en stor ram i mitten på dörren och sätta dit en poster, så det blir som en tavla på dörren.. Eller hitta någon stor, spännande schablon (läs; typ i ankh-kors stil.. hähä) osv. Eller göra hela skiten svart i sån färg som man kan skriva på, sån svart ni vet? Så kan man ha det som kladd-dörr. Men vi får se hur det blir med det hela.

Det enda jag vet är att jag skall beställa lite förstoringar på en massa bilder sen, vill ju hänga mina alster på väggen. Hähä. Nej men ja.

Torsdag = IKEA + Bergvik + hämta Alex.
Skall väl försöka hitta lite saker på Bergvik iallafall. Men först ska jag rensa ur min garderob från trasiga linnen och saker jag inte använder. Smart drag tycker jag. Ut med det gamla, in med det nya.. Eller något.

Bjuder på en bild bara för att jag är snäll.

// Mika

2010-07-01
22:21:22

Ajaj
Jag har mensvärk från helvetet. Vi får väl se hur det går att somna inatt. Häähää.

Idag har jag slängt ihop en testtårta, blev asbra. Sen for vi till Torsby med Rick som skulle få sina klor klippta. Sedan åt jag pizza med Christina och Kalle. Trevligt. Imorgon åker hon till Schweiz i två veckor. Mjepp..

Ååååhj så ont det gör.. :(

// Mika