MIKA

2009-08-31
18:57:46

2009-08-31
Hallå!

Idag har jag varit i skolan, började med psykologi, och sen hade vi Naturkunskap, och jag trodde jag skulle få spel på kärringen vi har till lärare. Hon skriker när hon pratar, och behandlar oss som om vi vore dagisbarn. Åh så sur jag blir! Var så nära på att gå ut därifrån så fort hon öppnade munnen. Fy och ve.
Samhällskunskap sen, vi pratade om svenskar och vårt beteende och seder osv, samt tittade på ett program om samma sak.

Efter skolan drog jag, Emma, Ida och Angelica ner på stan för att både Ida och Angelica behövde nya kollegeblock. Dock hittade de inga lämpliga, så det sket sig. Vi gick och käkade pizza istället, massa gott. Åt en pizza med lök, oxfilé och beasås. Mumma! Hade en jättebra dag, och det skall göras om, helt klart!

// Mika

2009-08-30
11:36:22

2009-08-30,prinsessa

God morgon! Eller, god förmiddag. :)

Idag ska jag packa och åka hem till Falun, det är väl ungefär det som händer.

Åh!!!!
Inatt ca klockan 02.50 blev jag faster till en liten prinsessa! Så sött. Alla var helt säkra på att det skulle bli en tredje pojke, just för att Micke och Katina har två pojkar sen innan. Men det blev allt en liten flicka, så på måndag efter skolan åker jag till Falu BB och hälsar på dem. 
Åh, en liten prinsessa. <3

// Faster Mika 

2009-08-29
19:25:15

2009-08-29
Hallå!

Idag har jag varit hundvakt åt min vän Christinas lilla jycke på förmiddagen, medans hon och hennes familj spelade på Gatufestivalen här. Dolly (hunden) var lite busig och bråkig de första två minuterna, sen så kröp hon innanför min munktröja och somnade där, och var där hela tiden. Jättesöt!

Gick hem efter att ha sett på en agillityuppvisning, och kom och tänka på när min brors hund Rick höll på med sånt. Han var så duktig. Nu är han dock gammal och stel och kan knappt springa, stackarn.

När jag kom hem så lagade mamma mat åt mig, och sen skulle jag lägga mig och läsa. Orkade dock bara läsa ett halvt kapitel, sen lade jag ifrån mig boken och tänkte vila. Men jag somnade, och vaknade upp drygt 2 timmar senare av att mamma kom in i mitt rum, samt att Sunni (min vovve) och Morris (min brors ene vovve) låg nästan på mig.

Oh, och vet ni?!
Min bror och hans flickvän har nu åkt till BB i Falun, så jag blir faster massa snart!
Jag är jätteivrig, och om bebisen kommer inatt ska jag nog åka och hälsa på dem på måndag  på BB om de inte hunnit åka hem, men det tror jag inte. Åh så spännande.
Ska bli roligt att se om det blir en flicka eller pojke. Jag chansar på pojke, de har ju två sen innan, och jag tror det blir en till. Men en flicka hade varit roligt också. :D

Nu ska jag fortsätta slöa, och ni får ha en bra lördagskväll!

// Mika

2009-08-28
21:16:59

2009-08-28
Hej!

Är hemma hos mammsen i Malung nu, kom hem halv fem.
Är så grymt trött, har bara sovit 1,5 h inatt, pga min mensvärk. Låg hela natten och grät av smärta ungefär, och det var inte kul!
Slutade klockan 13.00 idag så kunde ta 14.30 tåget idag igen, vilket var skönt.
Mamma hämtade mig på stationen, vi köpte kycklingklubbor på Ica och sedan åkte vi hem och åt. Sen bar det av till min bror och hans familj för min del, och mamma åkte på sitt kvällspass.
Nu är jag hemma igen, och ska snart ta mig en dusch, få se om värken lättar nånting idag. Det visar sig.

//Mika

2009-08-27
23:00:57

2009-08-27, aj aj aj.

Efter en varm dusch, en varm laptop på magen och en stor filt på den så har min jävla mensvärk inte försvunnit ännu.
Sådana här stunder skulle jag vilja vara kille, som inte har sånna problem. Å andra sidan har de nog en massa andra problem. Men iallafall. Varför ska man ha mensvärk för?
Vi kvinnor klämmer trots allt ut ungen ur oss, och bara det sägs ju göra så obeskrivligt ont, ska vi då behöva ha "en-gång-i-månaden-värk" också då?
Tydligen. Dåligt.
Om nu Gud finns så är han då inte kvinnans vän, det är ett som är säkert.
Inte nog med att man har ont osv osv, de där jäkla tampongerna kostar ju multum! Helt jävla IQ-befriat.
Tampongbidrag till alla kvinnor, eller vad säger ni?

Ja, jag är PMS:ig just nu.. Lev med det.

// Mika

2009-08-27
17:33:12

2009-08-27, MJ är inte död?

Hittade ett videoklipp på aftonbladet.se som är ett sorts "bevis" på att Michael Jacksson fortfarande lever. Jag känner direkt att det känns som en bluff alltihop, det finns många smala människor i världen, med liknande frisyr som MJ, som kan hoppa ur skåpbilar..
Nåväl. Jag tror då att han är död, och tycker att medierna kan lämna honom och hans familj ifred ett tag nu.
Vad tror ni? Klicka här för att se videoklippet.

// Mika

2009-08-27
16:12:51

2009-08-27
Hejsan!

Ännu en skoldag avklarad. Började med Fotografisk Bild A, sen Samhällskunskap A, och sen skulle vi ha Multimedia A, men vi hade det bara en snabbis eftersom en av lärarna var sjuk, så vi fick sluta mycket tidigare.
Gick på stan en snabbis bara för att, och nu är jag hemma och har precis ätit en ost och skinkpaj. Och när jag skulle ta bort den från plåten, vad tror ni jag gjorde? Självklart så brände jag mig. Varma plåtar och jag går inte ihop.
Usch.

// Mika

2009-08-26
23:03:12

2009-08-26, Massa konserter
Hej!

Alltså usch med bra band det är som ska spela nu i höst och vinter.
In Flames, Sonata Arctica, Depeche Mode, Green Day, Alice Cooper, Rise Against, Placebo, osv osv.
Mycket band, lite pengar. Usch usch usch. Nåväl. Så kan det vara.

Något speciellt band som ni vill se som ska spela snart? :)

// Mika

2009-08-26
20:12:55

2009-08-26
Hejsan!

Idag ahr jag varit i skolan till ca 16.00. Idrott först, helt okej, sen hade jag en håltimme från 10.00 till 13.30, segt som tusan, dock var jag hos optikern idag och kollade synen. Usch så blind man är, haha! Angelica var snäll och följde med mig dit.
Och jäklar vilket väder det är, det bara pissar ner regn, helt sjukt. Blev dyngsur bara av att gå från skolan till bussen. Usch!
Psykologi hade jag från 13.30 till 16.00, och vi hade jätteskoj! Vi håller just nu på med socialpsykologi, och dagens ämne var grupptryck, mobbing osv. Vi diskuterade olika saker samt gjorde en handlingsplan med åtgärder för att motverka mobbing. Psykologi är så grymt roligt, jag ser till och med fram emot läxorna!

Efter skolan så åkte jag direkt till Henny, och vi gick till en pizzeria nära henne. Och fy tusan vilken vidrig pizza! Jag åt inte ens en hel pizzaslice, åt mest kanterna. Hennys pizza var så fettig att det nästan gick att dricka hela pizzan. Jättevidrigt. Aldrig mer äta pizza på Pizza Venezia i Falun. No no no. Nåväl.
Nu ska jag fortsätta glo på Simpsons :)

Ha det bra!

// Mika

2009-08-25
19:39:31

2009-08-25

God kväll.

Sitter och ser på Simpsons, och har mensvärk. Har inte haft det sen jag skaffade p-piller, men nu har jag det iallafall. Inte lite irriterande, och det gör asont. Och jag brukar aldrig få det mer än en dag innan jag ska få ze röda veckan heller. Men men, min kropp är fucked up så jag är egentligen inte förvånad.

Jag vill ha massage och en värmekudde att lägga på magen.buhuu..

// Mika

2009-08-25
15:23:50

2009-08-25, Deltar i en tävling :O
Hejsan!

Idag har jag varit i skolan, och så har jag städat hela lägenheten. Det var skönt att få det gjort kan jag tala om :)

Jag satt och kollade på Fokis blogg, och där fanns en tävling där man kunde vinna vad man ville från gadgetgirl.se
Hittade lite saker jag hade velat vinna, dels för skojs skull, dels för att jag skulle behöva dem. Speciellt datamusen och hörlurarna. Mobiltelefonerna tyckte jag var lite roliga, är inte så jättemycket för Hello Kitty, men äh, lite coolt hade det allt varit att ha en Helly Kitty mobiltelefon, haha! Det hade varit roligt att vinna något av dessa saker.
Tävlingen var alltså på http://fokis.se/,  och jag valde dessa produkter:
Hello Kitty datamus, In ear hörlurar,Hello Kitty mobiltelefon och Sony Ericsson W995

Hade varit kul att vinna något av dessa, då jag aldrig vinner något annars.
Men vi får väl se, jag håller både tummar och tår. :)

Ha det så bra,  :)

// Mika

2009-08-24
16:46:25

2009-08-24
Tjosan.

Igår skrev jag ingenting, glömde helt av det. Åkte ändå bara tåg och buss igår.

Idag har jag haft Psykologi, Naturkunskap och Samhällskunskap för första gången. Psykologi var helt otroligt roligt längtar tills på onsdag då jag får ha det igen. Naturkunskap har jag aldrig gillat och inte blev det bättre av att vår lärare var helt vrickad oh bara stod och gapade och skrek. Samhällskunskapen gjorde vi inte mycket på skrev på nått papper sen fick vi gå hem, haha. Nå väl.

// Mika

2009-08-22
23:48:21

2009-08-22
Hejsan!

Idag har jag varit till Munkfors och tillbaka för att hämta min bror.
Sedan så segade jag en stund, och sen såg jag, Christina och Hansson på den klassiska skräckisen The Shining.
Den är underbart bra den filmen.

Nu är jag hemma och halvglor på Scary Movie 2 och hänger runt lite..

// Mika

2009-08-21
18:57:42

2009-08-21
Hejsan.
Skola idag, vanligt schema. Både foto och textlektionen var aewesome, och ändå har vi inte börjat på riktigt än. Nåväl.
Vi fick sluta tidigare så jag hann 14.30 tåget från Borlänge, så kom hem 16.30 idag.

Alltså, det är något fel på min kropp. Jag har jätteont i ryggen, höfterna, har börjat darra, och känner hugg i bröstet lite då och då. Det är inget bra omen, eller ?

// Mika

2009-08-20
20:32:25

2009-08-20
Hellu.
Idag har jag varit i skolan och bland annat byggt en drake. Nej, inte en sådan sagodrake, utan en sån man springer med i en lina så flyger den, ni vet.
Det var väl sådär,
Åkte hem, var hemma en stund och sen tänkte jag att jag sulle gå och panta flaskor, och precis då sms:ade Henny och frågade om jag ville ses, och det ville jag såklart, så jag åkte till Hemköp, pantade flaskor samt mötte Henny.
Vi gick på en promenad samt satt i gräset och babblade på om allt och ingenting.
That was it.

// Mika

2009-08-19
17:55:08

2009-08-19
Hejsan.
Idag i skolan hade jag först ett samtal med min mentor Willi, han ville kolla så allt var bra med mig och vad jag hade gjort i sommar, osv osv.  Sen efter ett par timmar så fick vi APU-information från MP3orna, som sa att det är viktigt att söka i tid, göra bra ifrån sig och ta egna initiativ. Det falla dock ganska självklart för mig att man ska, men ja.

Efter det var skolan slut och jag gick nr på stan och skaffade mig ett nytt Bibliotekskort, köpte ett linne på JC som är väldigt skönt, samt nya band till mina halsband jag fick av Alex. De banden som var med var jättesköra, så jag gick in på Glitter och köpte mig två nya, lite mindre sköra band. Så imorgon ska jag allt inviga mina fina halsband. ^_^
Imorgon ska vi förövrigt leka med MP1orna, samt bygga en drake. Det kan ju bli spännande.
På fredag börjar det vanliga schemat, och jag ser fram emot det som bara tusan! :D

// Mika

2009-08-18
19:52:11

2009-08-18
Hejsan!
Idag var det upprop i skolan, så nu har skolan börjat på riktigt.
Efter att ha varit där nån enstaka timme så var jag och mamma ner på stan och gick runt och så skaffade jag mig en tid hos optikern för att kolla min syn, fick tid nästa onsdag klockan 11.00. Vi åkte sen  till McDonalds och åt, sen handlade vi lite på Ica Maxi, och sedan for vi till Rusta en snabbis, och sen åkte vi hit till lägenheten.
Mamma stannade bara en liten stund, sen åkte hon hem till Malung. Efter hon åkt började jag packa upp alla mina kläder och så, och sen dess har jag suttit i soffan. Jag är så väldigt trött idag då jag inte somnade förrens nångång i natt, och gick upp 05.45. Blir en tidig kväll ikväll för mig med andra ord. Kommer somna fort som bara tusan.

Imorgon ska vi samtala med våra mentorer, och sedan har vi APU-information.
På torsdag ska vi leka med mediaettorna, vi ska dels bygga en drake. Vi får se hur det går.
På fredag är det vanlig schema dag, och då har jag först Fotografsk bild, sedan mentorstid, och sedan Textkommunikation. Spännande!

Nu ska jag fortsätta glo på Simpsons. :)

// Mika

2009-08-17
23:40:12

2009-08-17
Hejsan!

Idag så har jag varit hos Hansson och fikat, då hon fyller 18 år idag. Efter det gick jag till min bror och var där ett par timma roch busade med pojkarna. Skoj skoj. Och snart snart kommer en liten bebis ni i familjen igen också. Hihi.
Imorgon ska jag upp tidigt, för jag ska åka två timmar i en bil till Falun, börjar skolan klockan 9 så får vara uppe med tuppen. Efter uppropet i skolan, som är det enda vi ska ha, så ska jag och mamma ner på stan och så. Skoj skoj ^^

// Mika

2009-08-16
23:40:20

2009-08-16,Atlantis hittat?

Alex länkade en artikel till mig som berättar om att man kan ha hittat den försvunna staden Atlantis.

http://www.smh.com.au/articles/2004/11/15/1100384498979.html?from=storylhs

Vad tror ni, är det Atlantis eller är det bara någon förändring i botten av vattnet?
Jag vet inte vad jag ska tro, men lite spännande är det allt!

// Mika

2009-08-16
12:29:16

2009-08-16

Tju.

Gårkvällen var trevlig, jag och Christina käkade nachos, och jösses så mätt man blev. Men gott var det.
Senare på kvällen kom Emelie och vi såg på filmen Don't mess with Zohan.
Trevligt trevligt.

Idag är jag trött, och blir nog bara att sega idag. Japp japp.

// Mika

2009-08-15
16:38:50

2009-08-15
God eftermiddag!

Idag har jag målat en keramikdrake till Alex, och när den blev klar har jag bara segat.
Ikväll blir det Nachokväll med Christina och Emelie, dock skulle inte Emelie äta med mig och Christina, hon skulle komma lite senare tills vi ska se någon film. På tisdag börjar skolan igen, och jag deppar inte ihop för det. Inte ännu iallafall. Ser fram emot foto och textlektionerna mest, men psykologin kan också bli hyfsat intressant.
Vi får väl se.

Nu ska jag fortsätta glo på Room Raiders på MTV och vänta på att Christina ska ringa och tala om att hon är klar..

// Mika

2009-08-14
13:30:27

2009-08-14
Hejsan. Glömde visst att skriva igår.
På dagen igår så var jag på banken, samt på bokhandeln, där jag köpte mig en redig kalender inför det kommande skolåret.
På kvällskröken gick jag till Hansson, och jag fick färga hennes hår, och hon lockade mitt. Dock gick mina lockar ur nästan direkt när jag skulle gå hem. Men men, sånt är livet.

Idag vet jag inte alls hur dagen kommer att se ut. Det visar sig.

// Mika

2009-08-12
19:50:54

2009-08-12
Hejsan!

Idag har jag bara latat mig.
Har även fått tillbaka över 1400 kronor på skatten, vilket känns mycket skönt, samt att jag fått en ny adapter till min dator nu, så nu sitter jag inte på mammas dator längre. :)
Imorgon vet jag inte alls vad jag ska göra, jag hade velat åka till Mora eler något bara för att göra något, men vi får väl se hur det blir med det. Är ju inte speciellt kul att åka själv heller så. Aja.

// Mika

2009-08-11
23:33:35

2009-08-11
Hejsan.
Idag har det inte hänt speciellt mycket, sov till 12.30, segade, var med mamma ner på byn en sväng och sen hem igen. Segade en stund till, sen gick jag till Christina, och ja, vi busade med hennes lilla vovve,  gick ner på byn och åt glass, och gick tillbaka hem till henne och bara segade, och nu är jag hemma.

Fundering of the day; Livet är bra orättvist ibland. Att få veta en sådan stor sak bara för några veckor sedan, till att sedan förlora någon så snabbt, kanppt utan förvarning.
Tänker på dig. På er allihopa som drabbats av denna sorg.

// Mika

2009-08-10
21:33:04

2009-08-10
Hejsan!
Idag har jag fått hoppa in och jobba istället för en vän som heter Sander då han var sjuk. Jag fick plocka upp bröd på hyllor på Ica och Hemköp. När jag var klar på Ica var en i personalen vänlig nog att hjälpa mig att lägga alla lådor i kartonpressen, så det gick fort. När jag var på Hemköp så var personalen, speciellt en tant, skitsur och arrogant, och bläh, och sa till mig att jag såg ut som en sån där lat tonåring. Då sa jag åt henne att det inte är så konstigt att folk hellre går till Icaom hon sitter i kassan och är sur. Sen gick jag därifrån snabbt som attan då jag var klar med allt, och jag tror att hon blev väldigt sur på mig för att jag sa så. x) Nåväl. Sen har jag umgåtts med Malin och Therese en stund, sen umgicks jag med Christina en jättesnabbis innan jag var tvungen att gå hem.

// Mika

2009-08-09
17:56:57

2009-08-09
Hejsan!

Igår var jag på födelsedagskalas hos Natalie. Väldigt lyckad kväll, många skratt under hela kvällen.
Idag har jag mest segat, läst en bok, sen fick jag ner och handla och sen laga mat. Sen när jag skulle sätta mig vid min dator märkte jag att min strömsladd har gått sönder helt, och batteriet i min dator är väldigt dåligt,  så nu sitter jag vid min mors dator, och imorgon ska vi ringa till Telia Sonera och höra om garantin täcker sladden, isåfall får jag en ny gratis. Annars får jag punga ut en sisådär 700 för en ny, och det har jag ingen lust med.

Nåväl..

// Mika

2009-08-07
19:52:15

2009-08-07
Hej.

Idag har det inte hänt speciellt mycket. Segat mest, samt införskaffat en present till Natalie tillsammans med Evelina och Ida. Väldigt udda blev den, hihihi.
Det är så att jag är bjuden till Natalie imorgon då hon fyller år, och det kan nog bli trevligt.
Och om en kvart ska jag ta ut äppelpajen jag har i ugnen, hihi.

// Mika

2009-08-06
19:16:57

2009-08-06
Hejsan ^^
Har inte skrivit på över en vecka, jag är väl medveten om det. ^_^
Alex har varit hos mig, och vi har myst massor. Förra onsdagen, då han kom hit, så myste vi mest, på torsdagen segade vi oss, och på fredagen åkte vi till Stockholm över dagen och gick runt lite. Både han och jag var väldigt trötta efter den dagen skulle jag tro, då vi gick upp 05.00. Men men ^^ På lördagen segade vi ännu mer, då vi var sega efter fredagen.
söndagen gjorde vi likadant, och inte nog med det, jag fick massa fina presenter av älsk som han köpt när han var i USA. Jag fick fyra halsband, ett armband, en nagelsax med nagelfil, kniv och kapsylöppnare i ett, tre nyckelringar och en Ed Hardy t-shirt. Jättefina saker. Hihi. Han är så söt min älskling. På måndagen var vi på stan en sväng, sen så åkte vi hem och beställde pizza via pizza.se, då vi fick pizzan hemkörd och allt. Hur smidigt som helst, rekommenderas starkt!
På tisdagen segade vi, igår gjorde vi samma sak, och igår var det också vår 19månaders dag. ^_^
Idag åkte älskling hem :( Inte kul. Jag åkte hem till mamma i Malung, och nu sitter jag här.
Humdidum.

// Mika