MIKA

2011-08-31
21:52:07

woot woot. =)
Hejsan! Kom för ca en timme sen hem ifrån körskolan där jag och mor varit på handledarkurs. Var faktiskt mer intressant än jag trodde, kändes inte alls som att vi satt där i tre timmar. Nu jäklar ska här köras! Hähä..

Kom hem, kollade på Leila bakar i Frankrike, och sitter jag här, och såg att jag blivit en av de tre utsedda till Dagens blogg hos Moa!
Inte helt fel, hoppas att det kommit hit lite fler nya läsare och att ni fortsätter att kika in någon gång ibland :)

Nu ska jag fortsätta glo runt lite, och vi hörs imorgon helt enkelt.

Ha det gött!
// Mika

2011-08-31
18:00:00

ALICIA 2 ÅR, del 6


Sådär ja, här har vi sista bilden från kalaset.
Det blev väldigt många inlägg idag, haha, men det är ju bara bra, antar jag.
Blir säkert ett till inlägg senare ikväll också, detta är ju tidsinställt, egentligen är klockan när jag skriver detta 00.30, dvs tiiiidigt på onsdagsmorgone/seeent på tisdagskvällen, och jag ska sova alldeles strax.

Hörs!
// Mika

2011-08-31
15:00:00

ALICIA 2 ÅR, del 5








2011-08-31
13:47:37

Vuxenpoäng till mig... eller?
Sådär ja, dammtorkning och dammsugning avklarat. Var inte så dammigt ändå, men var så uttråkad att jag var ju tvungen att göra någonting. Hunden tittade på mig som om jag var fullkomligt dum i huvudet, men kan ju bero på att jag faktiskt, av någon anledning (som är ganska bra, antar jag), har börjat hålla ordning i rummet. Bäddar ju sängen nästan varje dag, vad hände där liksom? Aja, jag ska väl bli vuxen någon gång jag också.

Fast när jag kikar upp på ena hyllan ovanför sängen frågar jag mig om det verkligen är vuxet, eller ens okej för en 19-åring som mig att ha fler gosedjur än vad jag misstänker att min 2-åriga brorsdotter har. Nog för att hon har stulit en eller två av gosedjuren och tagit med sig hem, men det gör mig faktiskt ingenting, jag tror hon har mer nytta av dem än vad jag har. Hon har t.ex lagt beslag på ett gosedjur föreställande Hello Kitty i leoparddräkt (pyjamas, kanske man säger? ), som jag fick av pojkvännens bror i julklapp. En dag var den plötsligt borta, och när jag nästa gång var barnvakt åt den lilla och skulle lägga henne, så såg jag hur den låg där, i hennes säng. När hon la sig så kramade hon om gosedjuret och jag tänkte att ja, om hon tyckte så mycket om den lär hon allt få behålla den, annars hade Hello Kitty ändå fått vara uppe på en hylla och bara glo ut i tomma intet.

Varje gång brorsdottern är här så får hon syn på mina nallar, kossor och heffaklumpar. (Heffaklumpen är dock bara en, men ni fattar..) Hon tar med dem till vardagsrummet, allihop, och sätter dem i rad på soffan och pratar med dem. Så söt. Det är tur att de får lite kärlek.

Nu pissar det ner igen. Nyss var det strålande sol och varmt. Nu är det som om någon häller hinkar, eller badkar, med vatten utanför. Hm.



Alla nallarna. Eller ja. Tre av dem ligger i sängen också.. Sa jag att jag var 19?


Nu kom andra hunden och stirrade på mig, precis likadant som Sunni nyss gjorde..
Nehej, sätta orkidéen i mitt fönster kanske? Hmm..

// Mika


2011-08-31
13:20:56

31 Augusti 2011
Halloj!

Alltså, jag vet itne om jag börjar bli förkyld igen eller något, jag har varit frusen flera dagar, huvudvärk och varit svintrött. Blöööh. Hoppas at det inte är något, orka bli sjuk nu.

Blev ingen fika med Henny idag, hon skulle jobba, så vi får ta det någon annan dag helt enkelt :)
Har läst lite idag, och ska snart ta en räd med dammsugaren och dammtrasan, blir så dammigt i detta rum direkt, så fyyy. Nåväl.

Jag nämnde ju tidigare att jag och mor ska till Ullared på Gekås i oktober. Jag har redan börjat skriva shoppinglista, hahaha. Snacka om att förbereda saker i tid.

Nej just det, dammsugaren ropar efter mig. Hörs!

// Mika

2011-08-31
13:05:00

ALICIA 2 ÅR, del 4








2011-08-31
11:14:00

ALICIA 2 ÅR, del 3






2011-08-31
09:10:00

ALICIA 2 ÅR, del 2










2011-08-31
00:03:01

ALICIA 2 ÅR, del 1








2011-08-30
23:07:45

Kalasat idag! ;)
Hejsan!

Sitter och kollar igenom bilder från dagens kalas. Alicia blev jätteglad för sina presenter, filten hon fick av mig blev en av favoriterna då hon gick runt med den resten av kalaset, haha. Så söt. Tänkte lägga upp bilder lite senare, men ska nog tidsinställa det inlägget tills imorgonbitti någon gång, så ni får allt vänta lite på bilderna, hehe. Tror till och med jag kommer göra flera inlägg med bilder, med bara några få bilder i varje, och tidsinställa så de kommer upp lite då och då under morgondagen. Hur låter det? :)

Så då kanske det kommer upp någon bild ikväll, och resten under morgondagen. Det blir nog bra. Imorgon blir det läsning, fika med Henny, sedan körskolan på handledarkursen. Snaart får jag börja övningsköra, hihi.

Vi hörs, ha det gott!

// Mika

2011-08-30
11:14:53

En sak till!
En sak till hörrni, jag ser att  jag börjar få fler och fler läsare, är i princip samma siffra i statistiken varje gång, så för att hålla reda på mig lite till kan ni ju följa mig på bloglovin', ni som har det alltså. Ett litet tips sådär ;)

klicka på det blinkande eiffeltornet för att följa mig ;-)

bloglovin

 

Ha det gött!

// Mika

2011-08-30
11:11:08

30 Augusti 2011 - ingen vanlig dag ;)
Goood förmiddag!

Idag är ingen vanlig dag, för idag är Alicias 2årsdaaag! Grattis skruttunge, kommer på kalas senare i eftermiddag, massa paket ska du få :)

Som sagt, min underbara brorsdotter fyller hela 2 år idag, så det ska firas.
Annars idag så gick jag upp för ca 2 timmar sen, kikade runt här, sedan lade jag mig och läste nån timme, i boken jag måste läsa i engelskakursen. Sedan gjorde jag mig en mackagås (smörgås) och nu sitter jag här igen, ska väl snart hitta mig något att dra på mig. Vill ju ha något lite mer festligt om jag ska på kalas senare ;)

Har ett paket att hämta på Ica också, Acnicylprodukterna jag vann fick tydligen inte plats i brevlådan, haha.

Fick mitt körkortstillstånd idag, så nu får jag övningsköra, skriva prov och ta körkort. Imorgon ska jag och mor på handledarkurs, så nu börjar det ta fart. hade ju som mål att ha det klart i september, men eftersom jag var tvungen att plugga englskan och allt sånt där så blev det inte av, men ska se om jag inte kan försöka bli klar med det innan jul. Man kan ju hoppas! iallafall så klar så att jag kan skriva prov och köra upp strax efter jul. Jag måste ha ett mål, annars blir det inte av, så detta ska nog gå bra. Ska ju köra en massa nu hade jag tänkt, sedan gå intensivkurs på två veckor, så har man allt inbokat redan. Vore ju perfekt. Så vi håller tummarna nu tycker jag ;D

Nåväl. Klä på sig var dt ja, jag skriver väl mer ikväll, tar självklart med kameran till kalaset :)

// Mika


Födelsedagsbarnet :')

2011-08-29
22:28:18

Ullared, Gekås, here we come!
Idag bokade mor två platser i bussen som går till Ullared och Gekås. Ska bli roligt att åka iväg någonstans med mamma. Man bor på motell över natten, och shoppar båda dagarna. Hoho.

Vi drar dit 1-2 oktober, samma helg som min älskade fyller år. Perfekt timing att köpa present tänker ni, men jag har redan fixat en riktigt fin födelsedagspresent till min fina. Jag tror att han kommer bli riktigt glad för den, jag hoppas det iallafall.

Idag när jag bakade så fick jag mig ett till litet brännmärke till samlingen, på handen. har formen av etthjärta nästan, lite roligt. :)



Inte den bästa bilden i världen men ni ser ju någorlunda.. Haha.

// Mika

2011-08-29
14:23:54

Måndag 29 Augusti 2011
Tjohosan!

Har precis klätt mig och sådär så nu ser jag ut som en människa igen och inte en alienliknande grej, haha.
Jag gick upp redan klockan 9 idag och började läsa på min bok en hel del, samt har bakat och ätit frukost och lite sånt. Tar lite paus nu, och efter tre ska jag och mor hämta Alicia, Anthony och Alexander på dagis och skola och ha dem här tills Micke och Katina kommer hem från Falun.

Haha åh, jag såg på Ice Age 3 igår, Faaaan så bra den var, haha. Skrattade väldigt många gånger under filmens gång, den rekommenderas varmt!

Idag har jag lyckats bränna mig på ugnen igen, så ännu ett brännmärke till samligen. Nåväl, det är tufft, eller nåt.

Vad händer annars idag? :)

// Mika

2011-08-28
20:25:02

Hyllor - CHECK!
Nu är även hyllorna uppe och jag tänkte lägga upp lite bilder, de är inte världens bästa, men jag orkade inte anstränga mig. :')

Mamma ville vara med på några bilder först ;)





Visst är min mamma söt? Världens finaste och bästa mamma faktiskt. :)
Nu, andra bilder:










Fan så bra det blev!

// Mika

2011-08-28
16:09:34

28 augusti 2011
Hej på er!

Idag tog jag mig en sovmorgon och gick upp klockan 11. Lade mig sedan på soffan och glodde på TV ett par timmar och åt frukost, eller eh. lunch. Frunch. 

Tyckte sedan att det var dags att röja upp i rummet, så tog tag i det, sedan hjälpte min otroligt snälla mamma mig att få upp fler krokar på väggen och sätta upp lampan i taket. Senare ska vi sätta upp de två sista hyllorna, som ska få sin plats ovanför sängen. Det går framåt, sakta men säkert, haha!

Har precis slängt iväg en ansökan om att bli testperson/recensent för Yves Rocher, det sminkföretaget ni vet. Man kan ju alltid hoppas att man blir en av de 50 personerna. Isåfall kommer det komma upp inlägg senare i höst om massa produkter, vare sig ni vill läsa dem eller inte ;) Vore inte helt fel att få prova sminkgrejer gratis, brukar ju faktiskt beställadärifrån då och då. Eller ja.. Mamma brukar, hähä.

Nu står min hund och stirrar på mig som om jag är helt dum i huvudet, så jag får väl ta och klappa på henne lite.

Ha det!

// Mika

2011-08-27
21:42:18

Moratur med Henny och Julia

 

 

Bild 1 och 2 : HENNY! =D Kunde inte välja vilken jag tyckte bäst om, svartvitt eller färg? ^^

Bild 3: JULIA! :D

Bild 4: Jag innan avfärd.

 

Vi hade det mycket trevligt i Mora idag, vi fick inhandlat det vi skulle, och var grymt snabba och effektiva. Vi åkte var i Mora runt halv elva, började med att gå på stan, shoppade och fikade. Sedan runt halv ett åkte vi mot Ica Maxi och Dollarstore. Vid ca 13.15 var vi klara och åkte hemåt!

Så vi var mycket snabba och effektiva idag. Jag fick mig ett par nya jeans, lite sminkgrejer och nagellack, presentpapper, hårfärg, klubbor och en till present till Alicia. :)

 

Kom hem runt kvart över två idag, sen gjorde jag inte så mycket, låg mest på soffan och sov, haha. Sedan började det åska och blixtra som tusan, så jag och mor fick agera tröst åt vovvarna som var lite rädda. Bira var inte så jätterädd, hon bara lade sig ner mest, fast hon pendlade ett par gånger mellan mig och mor. Min vovve Sunni däremot var mycket mer rädd, hon var och skulle klättra på oss och allt, stackaren.

Runt 6-tiden åkte jag till Micke, skulle egentligen ha varit barnvakt, men blev inte så, men jag åkte dit ändå för att säga hej, samt låna lite filmer av pojkarna, nämligen alla tre Ice Age filmer. Kom hem med de tre filmerna, plus ett nytt USB-minne som jag fick av min snälle storebror. Måste säga att jag har väldigt snälla bröder faktiskt =D

Nu ska jag slå igång första Ice Agefilmen, så får vi se om jag ser på en eller två idag. Tvivlar på att jag orkar se alla tre, har ju trots allt varit uppe sen sju imorse.

Haha ja det var ju roligt, klockan ringer (mobilen..) och jag går upp, drar på mig byxor och går ut i resten av huset. Möter mamma i hallen, och hon ser så paff ut, haha. "Men.. hej!" säger hon, yrvaket. Talar om för henne att det blir Moratripp ändå, för det blev lite strul med det ett tag då Henny inte fick loss någon bil, men det löste sig. Så vaknade i princip samtidigt som mor idag, vi drack kaffe och lite sånt, sen gick jag mot vårdcentralen där Henny och Julia hämtade mig.

Har som sagt haft en riktigt lyckad dag. :)

 

// Mika

Update: Blev lite knas med bilderna på Henny när jag skulle ladda upp dem, därför de är så små =/

2011-08-27
08:57:48

27 augusti 2011
God morgon!

Jag har varit uppe sen sju imorse jag, på en lördag! Knasigt, men skall till Mora med Henny och Julia, så visste inte riktigt vilken tid vi skulle åka. De är snart påväg från Lima, tar ju cirkus en halvtimme därifrån och hit så. :)

Vi ska shoppa och toka oss, och jag har med mig kameran, kan nog få mig några riktigt roliga bilder.

Ikväll runt 18-tiden ska jag vara barnvakt åt mina underbara brorsbarn också, så idag har jag fullt upp, vilket är riktigt skönt, gillar inte att vara rastlös (vem gör det?!)

Sååå. Eh ja. Nu kör vi, nu ska vi bränna upp våra lönder på shopping! Eller. Nae, inte riktigt. Men en liten del av den kanske. ;D

Hörs ikväll!

// Mika

2011-08-26
12:25:19

26 Augusti 2011
God förmiddag!

Det är fredag, det är lönedag oooch, det har varit provdag för mig. Gjort lyssningsprovet i Engelska C idag, och jag hoppas att det gick bra, kändes bra iallafall.

Fortsättningen på idag har jag ingen aning om vad består av, det lär ju helt enkelt visa sig. Det är iallafall grymt fint väder ute, så man borde väl passa på att vara ute nu innan hösten slår till på riktigt.

Har bara typ 2 veckor kvar av engelskakursen också. Tiden går fort när man har roligt. Eller något.

Nej, nu ska jag kanske ta och leta reda på någon form av utstyrsel, kan ju inte gå omkring i nattsärken hela dagen. Eller ja. Kan kan jag väl, men har ingen lust.

Hej svejs!

// Mika

2011-08-25
21:29:40

Torsdag 25 Augusti 2011
Halloj!

Haft en bra dag? Min dag har bestått av ärenden på byn med mor, träffat vännen Henny en sväng, bakat kakor med Christina, samt lagat mat, tömt en diskmaskin och stoppat i en tvätt i tvättmaskinen. Grymt intressant va? Men att träffa både Henny och Christina var trevligt, och kakorna blev goda. ;)

Morgondagen har jag just inga planer mer än att plugga, sen får vi väl se vad som händer och sker.

Om det är någon som har filmtips tar jag gärna emot dem, har lite filmtorka just nu, haha. :)

// Mika

2011-08-24
20:41:59

Onsdag
Tjohoo!

Dagen idag har inte bestått av särskilt mycket har pluggat, varit på Körskolan och gjort ett syntest, samt skickat in ansökan om körkortstillstånd, så nu är det väl på gång skulle jag tro. Har en riktig segdag idag, men det är okej ibland.

Ska leta reda på nån film som jag kan kika på tänkte jag. Trust_ som jag såg igår var skitbra. Hemsk, men otroligt bra, den filmen rekommenderas starkt!

Som ni kanske såg i inlägget nedan gick det åt skogen att försöka ta en ny profilbild hit till bloggen och facebook, haha. Men men.

// Mika

2011-08-24
14:10:36

24 Augusti 2011. när det spårar ur...

 

En bild säger mer än tusen ord, eller hur? ;)

// Mika


2011-08-23
21:45:57

Meen oO
Nähäpp, så hade inte OK heller Ice Age filmerna, de var väl utlånade, så hyrde en helt annan film som heter Trust_, som jag tror kan vara riktigt bra, det återstår att se.

Gällande Ice Age har jag ju som tur är en bror som har iallafall de två första, eventuellt alla tre, så ska ta mig dit någon dag och låna dem av honom. Hoho. =)

Nu - Filmtime!

// Mika

2011-08-23
20:51:31

wtf..
Tjo!

Promenix blev det, med Christina.

Nu har jag precis försökt leta reda på mina Ice Age filmer, vet att jag ska ha både 1an och tvåan iallafall, men spårlöst väck. Så nu tänker jag gå till OK och hyra alla tre, för nu har jag ställt in mig på att kika på Ice Age, och då ska jag fan göra det också. Så det så. ;D

// Mika

2011-08-23
18:20:48

23 Augusti 2011
Tjosan hejsan.

Idag har jag hunnit med att plugga, läsa, sova på soffan, varit ute och handlat med mamma, samt suttit med Christina, Emelie och Natalie utanför ett fik och babblat. Såg dem sitta där när jag skulle till körskolan för att göra ett syntest, men blev sittandes där en stund.
Går till körskolan efter en stund och upptäcker att körskolan var stängd, såklart.. Så ingen synkoll för min del idag, så får snällt gå dit imorgon istället. Så jag gick tillbaka till de tre och satt där ytterligare någon timme.

Nu är jag hemma och känner mig helt seg. Sov inte så bra inatt, därav att jag sov en stund på soffan tidigare idag, och jag vet inte men något i maten måste ha gjort mig extra trött, för jag känner mig som en zombie i koma.

Ska snart ta och leta fram Ice Age-filmer som jag tror jag ska ha någonstans, och sätta mig och glo på dem, känner för att skratta lite såhär på kvällskröken. Men funderar på att först ta en liten promenix, men jag vet inte. Ska leta fram filmerna först, sen får vi se.

// Mika

2011-08-22
14:52:53

22 Augusti 2011
Halloj!

Dagen idag har bestått av regn, regn, regn och ännu mer regn. Men men, så är det ibland.
Har iallafall pallrat mig ner på Biblioteket idag för att lämna tillbaka och låna lite böcker. Även pluggat det lilla jag skulle, och nu så väntar jag på att Camilla ska smsa så jag ska gå ner och möta henne, sen ska vi hit till mig igen och äta mat och umgås.  Ska bli väldigt trevligt, vi har inte umgåtts sen typ runt jul eller nått sånt. Inte bra, inte bra.

Såg även på tamponsforfree.se att jag vunnit ett set från Acnicyl med cleanser, cream och everyday cream, värde 400 kronor. Inte helt fel måste jag säga. Deltog i tävlingen och skrev ett litet skönhetstips för skojs skull, tänkte att det här lär jag ju aldrig vinna. Men jodå. Ibland ska man ha tur ;)

tamponsforfree.se är en superbra sida där man, genom att svara på enkäter,får gratis tamponger. Vi tjejer vet ju hur dyrt sånt är, så jag hakade på direkt. Inte ens frakt betalar du. Så en liten utgift är borta nu tack vare dom. Större delen av utgiften iallafall, haha.

Nog tjat om tamponger, inte världens roligaste ämne direkt. Som sagt, snart kommer Camilla hit, och det ska bli riktigt roligt, för det bli alltid någon form av tok när vi är igång. Får väl se vad som händer idag. ;)

// Mika

2011-08-21
13:59:38

Laptopfodral
Såg en tävling hos Alexandra som driver bloggen http://vadfanskajagheta.se/ där man kunde vinna valfritt laptopfodral hos laptop-skydd.se. Kikade runt lite på sidan och såg en hel del fina saker, så tar chansen och är med i tävlingen. Kanske har man tur och vinner, eller så har man otur och inte vinner. Det lär ju visa sig ^^ Vore inte helt fel med ett nytt skydd till min lilla laptop.

Tre av alla de coola fodralen som fanns.




2011-08-21
12:59:05

21 augusti 2011
God förmiddag!

Har nog lyckats sova bort mestadelen av förkylningen som det känns, skönt!
Har inte gjort speciellt mycket hittills, glott på TV och bytt gardiner. Ska ta och bädda sängen nu alldeles strax, sen idag ska jag inte göra så mycket mer,  blir en latdag idag helt enkelt..

// Mika

2011-08-20
21:49:21

DIMMA








Är lite dimmigt såhär på kvällen. Hösten knackar på tror jag bestämt.

// Mika

2011-08-20
19:12:37

20 augusti 2011
pust..stön..stånk.

Har precis städat och gjort rätt fint i rummet. Det enda jag inte gjort är att bädda sängen typ, men känns så onödigt nu när jag ändå ska lägga mig i den om några timmar, haha.

Idag har morbror med fru åkt hem till huvudstaden igen, och jag har varit barnvakt åt Alicia, som, precis som vanligt, gått hur bra som helst. Visst, jag somnade i soffan när jag väntade på att hon skulle vakna men.. Höhö.

Nu ska jag kolla runt lite i cyberrymden innan jag tar mig en promenix ner på byn, måste köpa honung, den är slut.

Jätteintressant och roligt blogginlägg, men jag känner att jag orkar inte skriva så mycket just nu, börjar nog bli förkyld, till råga på allt..


ha det!

// Mika

2011-08-19
22:18:24

19 Augusti 2011
Tjo! blev inget inlägg igår för att jag. höh. glömde bort det. Hände väl int så jättemycket igår, mer än att jag lagade mat (tacos, jäääättesvårt, verkligen. Nä.), och det blev jag, morbrors fru, mamma, broder Peter och broder Jörgen som åt denna festmåltid. Inte helt fel att ha sånt sällskap till bords. Vi satt en bra stund, sedan åkte Peter hem, och tog med sig både sin egen och min hund. Sedan efter någon timme begav sig Jörgen hemåt, och jag gick in på rummet för att plugga. Så väldigt lugn dag igår.

Idag har det inte heller varit så aktivt, jag har träffat Christina en stund på dagen, sen har jag inte gjort så mycket mer än att se på Postkodmiljonären och Ice Age 2. Lugn och fin fredag som sagt.

Imorgon ska jag vara barnvakt åt Alicia, massa mys blir det. Hur dagen sedan fortskrider, det visar sig..

// Mika

2011-08-17
23:26:26

17 Augusti 2011
Hejsan!

Idag har jag umgåtts med Christina mest hela dagen, förutom ett uppbrott för thaimat med mor och moster. Inte helt fel.
Christina och jag satt och fikade samt gick runt på byn en sväng, sen drog vi oss hemåt. Så var jag hemma en stund, sen kom bror Peter och jag och mamma åkte ner med honom på byn för att hämta thaimat. Åt mat och satt en stund, sedan gick jag till Christina igen, så vi fortsatte babbla, gick ut och gick med Dolly, och babblade lite till, planerade en spontantrip till Mora någon dag det närmaste. Hoho.  Inte så spontant att planera den men vad tusan.

Nu sitter jag här igen, kommer inte dröja innan jag lägger mig i sängen, slår på en film och slutligen sover. Imorgon är en ny dag som jag inte riktigt vet än vad bjuder på, men det visar sig.

Ha de!

// Mika

2011-08-16
23:07:08

Paket på väg =)
Min plattång jag köpte på Gekås i Ullared för något år sen har börjat ge upp, så har varit på jakt efter en ny, liten plattång. Kikade runt lite på Lyko.se och fick syn på en för 149 riksdaler. Den tog vi sa polisen, rätt ner i kundkorgen.

Hittade även en VoluMini, en volymtång osm är mycket mindre och smidig att ha med sig. 149 kronor även den, och kände att jag ville ha den, så den hamnade också i kundkorgen.

 

Sist men inte minst ( tror faktiskt att den är lika stor eller till och med större än produkterna ovan) en ny hårborste. Min nuvarande som jag köpte för en tia för något år sen håller inte riktigt måttet längre, och eftersom hårborsten var på rea så slog jag till.

 

Så nu har jag unnat mig lite saker till håret också.  Inte helt fel såhär en tisdagkväll i mitten på augusti.

Hejhopp!!

// Mika

 

2011-08-16
22:09:00

Spela teeveespeeel
Yo!

Haha åh, jag har ont i mina fingrar. Har spelat Playstation 2 nu någon timme, och det känns att man är ovan.
Fick ju playstationet av Micke för något år sedan, har spelat nångång då och då men inte blivit av att man kommit igång riktigt med det, dels för att jag gått i skolan och så, sen har jag inte haft något Memory Card så har inte kunnat spara spelen, vilket är lite segt.

Men nu när jag var i Göteborg införskaffade jag mig ett sådant minneskort, och passade som sagt på att spela lite idag. Spelat Micro Machines, ett typ av racingspel med jätteroliga karaktärer av alla de slag. Det är lite svårt, måste jag medge, men jag är inte speciellt van, och när jag väl kom igång lite var det riktigt roligt.

Fick spel av min käre Alex förut, har spelat alla spelen lite grann, utom ett, SoulCalibur II. Ett fightingspel. Så spelade det nu, och jäklar så roligt det var.
Gillar spel där man kan trycka på knapparna som en galning och ändå få till bra slag och det blir någonting. Vann jättemånga matcher faktiskt, haha.  Mja iallafall. Kan tänka mig att nästan ingen som läser den här bloggen är speciellt intresserad av TV-spel (Ellleeeer? ) men det skiter jag i, skriver om det nu ändå, haha.  Mjaa..

Var väl mest det jag ville få ur mig, att jag, idag, har spelat playstation 2, och det var skitroligt! tjohoo!


// Mika

2011-08-16
18:31:25

16 Augusti 2011
Hej på er alla människor!

Jag är ledsen att jag inte uppdaterat någonting under de dagar jag varit hos min kärlek, men har inte orkat helt enkelt. Jag tog semester från blogg och mobiltelefon i princip, så för dem jag inte svarat på sms och telefonsamtal så ursäkta, haha.

Har haft jättebra dagar hos Alex, vi har myst, gått runt på stan och varit på bio. Vi såg den sista Harry Potter filmen, och jäklar så bra den var. Åh. Men det känns lite skumt att det är slut nu. Det har ju varit en del av ens barndom, både böckerna och filmerna. Men men, allting har sitt slut (förutom typ serierna Hem till Gården och Glamour, de tar fasen aldrig slut..) Iallafaaall. 

Min morbror och hans fru är här på besök. Eller ja. Morbror har åkt till Rörbäcksnäs i några dagar för att hälsa på folk han känner där uppe, medans hans fru är här hos mig och mor. Trevligt att de vill komma upp till oss lite.

Jag kom hem igårkväll för övrigt, var en seg resa, men det gick bra. Bror Micke hämtade mig i Värnäs så fick åka bil den sista halvtimmen, inte helt fel.

Idag har jag pluggat och så har jag varit hos frisören, mor bokade tid åt mig igår när hon klippte sig, och jag fick tid redan idag, vilket var superbra.

Lite tråkigt inlägg idag men det är bättre än inget, hoppas jag :O

Nu är det klippt ;)


2011-08-05
00:27:18

4e augusti 2011
Hej svejs. Egentligen är det den 5 augusti då klockan passerat 00, men iallafall. Inlägget handlar om torsdag den 4 augusti 2011.

Idag har jag varit till Borlänge. Tänkte att jag skulle shoppa lite, men det gick inte som planerat.  Fick någonenstaka sminkgrej med mig hem, that's it. Men men, mer pengar kvar.
Har även färgat hår (mor färgat hår på mig, rättare sagt) samt beställt biljett till Göteborg. Åker imorgon bitti klockan 10.00 :)

Nu såhär på nattkröken loggade jag in på min Engelska C-kurs och såg att mitt prov var tillgängligt, så har även gjort det. Käne att jag kan ta den tid jag behöver nu ikväll istället för att gå upp svintidigt imorgon (vilket jag kommer göra ändå eftersom jag inte packat nånting, haha.)  Tog mig lite drygt en halvtimme att göra povet, och det kändes bra när jag kollat igenom det och så. Ett lästest var då detta, och svarsmetoden var att välja mellan olika alternativ och kryssa i. Jag gillar inte riktigt den metoden, tycker mer om att få skriva själv, och förklara på mitt vis. Men som sagt, det kändes som att det gick jättebra, så det hoppas vi på.

Som jag nämnde innan, åker till mitt hjärta imorgon. Ska bli härligt att komma iväg lite faktiskt.  Vi ska försöka gå på sista Harry Potter-filmen också, ååh vad jag vill se den. Lite vemodigt, men samtidigt ruskigt spännande.

Och jag är så glad och tacksam, min brors pappas fru/sambo, (vad de nu är har jag ingen riktig koll på), kommer från Göteborg ifrån början, och hon har en kusin i Flatås, inte alls långt bort ifrån där Alex bor, som hon skulle ringa till imorgon och kolla om de hade rum eller lägenhet att hyra ut, eller kände någon som hade det. Hon har även kollat runt mer, och det är jag så tacksam för. Blir så otolgit glad när människor är så hjälpsamma! Tack!

Nu ska jag lägga mig i sängen och somna till en film, upp innan tummen har skrikit imorgon!

Ha det bäst allihop, få se om jag lägger in något litet inlägg medans jag är hos mitt hjärta, det får vi se ;)

// Mika


Bara för att den är så otroligt söt :')

2011-08-03
13:31:17

3 Augusti 2011
Hej svejs!

Har precis hållt tal för min lärare via telefon. Gick supebra och fick mycket beröm. Nu ska jag ta och göra nästa veckas uppgifter, är bara två stycken, då man egentligen skulle göra talet nästa vecka, men ville ha det överstökat så jag gjorde det på en gång.

Dagen idag annars, vette tusan vad jag ska hitta på, men det löser sig.

// Mika

2011-08-02
15:00:14

Uppiffning av rummet
Har ju gjort om lite grann i mitt rum, så har lite bilder att bjuda på. Allt är inte klart än, ska upp två hyllor till någonstans, men det inte riktigt vart och så ännu.

Ena väggen:



Close up:



Alla tre har autografer, men fick bara bra bild på det ena albumet. Notera att det står Peter där, Peter är min storebror, och jag fick dessa av LP's av honom för nått år sen. Signerade och allt. ^_^


Andra väggen. Lite fult upphägda hårgrejer, men nu ligger de inte på golvet iallafall, herd derp. :')


Det finfina plektrumet jag fick av en tjej som heter Ingeborg. Lätt värt att rama in :')
Jättesned bild dessutom, men det får gå ändå.

// Mika

2011-08-02
12:56:17

2 augusti 2011
Tjo tjo. Idag känns det som om det kommer bli en sån där riktigt slö dag. Gjorde ju klart alla uppgifter som skulle göras denna vecka igår, så ska väl öva lite på talet och så lite senare. Väntar på mail från min lärare nu bara så jag vet när jag ska framföra det. 

Jag behöver för övrigt filmtips. såå.. gimme!

// Mika

2011-08-01
20:13:43

red shoes

 

-----------

 

 

Använde mina röda skor idag for the first time. :)

// Mika

2011-08-01
14:24:32

1 augusti 2011
Augusti var det ja. Usch vad denna sommar gått fort. Visst, det är sommar fortfarande, men ändå. Juni och Juli månad hr gått så fort att jag knappt fattat att de varit här. Helt sjukt.

Har gjort klart hela veckans engelskaplugg idag, förutom talet, som jag ska hålla någon dag den här veckan, via telefon. Kommer kännas jätteknepigt, men för hoppningsvis går det bra.

Ska nog ta och klä på mig riktiga kläder nu..

// mika