MIKA

2013-02-25
00:11:44

Natten till den 25 februari 2013
Hej på er.
Är uppe sent ikväll, då jag ville vänta tills efter tolvslaget för att kunna betala mina räkningar. Hyran, elen TVn och mobilen är betald, och hemförsäkringen dras om ett par dagar. Känns skönt att ha det gjort med en gång, speciellt eftersom jag och mina flickor ska ut på tok på tisdag, då vill man ju att allt ska vara betalat och klart, om man säger så ;)
 
Jag hoppas att ni alla har det bra, nu ska jag sova!

// Mika
 

2013-02-17
15:38:44

Alla hjärtans dag-gåvor
Jag och Alex gjorde inte mycket på Alla hjärtans dag. Vi åt ugnspizza och glodde på TV.
Han överraskade mig dock med jättefina saker, två filmer (som jag inte tog kort på) samt en kudde i form av en kossa, och en jättefin blomma!
Se själva :')
 


// Mika

2013-02-17
15:09:02

17 Februari 2013
Hej på er!
 
Alla pigga och glada? Jag mår skitbra trots att jag kom hem halv fem imorse. Först var det insparksfest, tyvärr väldigt dålig uppslutning, men de som var där verkar ha haft det riktigt bra, och det hade vi också, trots att det inte blev så mysigt då alla lampor var tända pga att hon som hade nyckeln till elskåpet var på annan ort. Nåväl. Kul iallafall, och min fina gurk-kaktus gjorde succé ;)
 
Vid halv ett inatt så började vi städa och ha oss, sedan gick jag och Tina till Rockbaren en sväng och träffade lite folk, riktigt trevligt. De stängde, och jag hängde på en av Tinas kompisar till McDonalds, åt en cheeseburgare, sen gick jag mot vagnen. Där skulle jag ta upp min telefon, varpå en lite överförfriskad människa råkar gå rätt in i mig och telefonen glider ur handen på mig, och jagtappar den i marken med skärmen först.. Resultatet blev en väldigt spräckt skärm som ni kan se på bilden nedan. Ska ringa folksam imorgon och höra hur man gör med försäkring osv. Måste ändå spara ihop till självrisken, så tills dess så får jag låna mammas nya telefon, som hon ännu inte använt, som är hos min bror. Han skulle skicka den i veckan, tack och lov. Tur jag har en snäll familj ! <3
 
Nä, nu ska jag ta en vals med dammsugaren sen torka hallgolvet, det ser ut som skit. Göteborgsvinter </3
Kommer upp bilder sen idag på vad jag fick för fint av Alex på Alla Hjärtans dag :')
 
PÖSS HEJ!
// Mika

2013-02-16
10:49:28

16 Februari 2013
Hej på er!

Jag har i dagarna legat och varit sjuk, inte skoj alls. Haft feber och en ond hals, så det har inte blivit mycket gjort den här veckan direkt.

Igår kändes det bättre så jag var ut och fixade med lite grejer inför idag, då det är insparksfest för de nya arkeologerna mfl. Ska bli skoj, hoppas bara inte att jag blir sjuk efter denna dag *peppar peppar*

Hoppas att ni alla har en kanonlördag!

// Mika

2013-02-08
15:16:56

Ja, nej, kanske?
Har ända sedan jag läste min brors barndomshistoria på hans blogg, funderat på om jag skulle ha gjort samma sak, fast endast om mitt 2012. Det hände ganska mycket förra året, som både var bra, och jävligt dåligt, och på ett sätt skulle det kännas bra att få skriva ut allt, mina känslor under året och vad som hände som var dåligt, men också bra.  Mitt 2012 var förbannat omtumlande. Borde jag kanske skriva av mig här, och dela med mig ? Vad tycker Ni? Är det något ni skulle kunna tänka er att läsa?
 
// Mika

2013-02-08
12:13:00

Lägenheten!
Köket. Vi målade skåpluckorna svarta, från början var de övre grå och de undre mörkbrun. Inte så speciellt snyggt. Ska även se om jag hittar någon form av vit plast att klistra över det gula.. Gult ÄR fult.
Åtminstone sådär.

Andra delen av köket. Big ass kitchen I tell you! Som ni ser i hörnet har jag även min dator i köket, och det är fortfarande sjukt mycket plats kvar. I like it!

Vardagsrummet sett från köksdörren.

Sovalkov med plats för en 120säng, vilket jag har. Det ska vara ett draperi för sängen också, men det har dessvärre ramlat ner, måste köpa en ny stång.
 
Vardagsrummet sett från sängen.

Hallen sedd från vardagsrummet.

Badrummet. JAG HAR BADKAR!! :D
 
Ja, där hade ni min lägenhet. allt detta ska tydligen vara 40 kvm, men den känns bra mycket större, så jag börjar fundera på om någon räknat fel. Har varit i många 40 kvm stora lägenheter, och de känns betydligt mindre än denna.
 
// Mika

2013-02-08
12:00:47

8 Februari 2013
Hoj hoj på er allesammen!
 
Nu har jag faktiskt varit så duktig att jag tagit lite bilder på lägenheten. Inte de bästa, men iallafall. De kommer i ett separat inlägg senare idag.
 
Det har  hänt en hel del den senaste tiden, har varit på Rockbaren två gånger, ikväll blir den tredje, haft Camilla och Axel på besök, varit på två konserter, Sonata Arctica och Asking Alexandria, varit på Bröllopsmässa med vänner, haft "pyjamasparty", varit i skolan, haft Alex här en massa med mer.
 
Idag så har jag städat och sen ikväll ska jag dra på Rockbaren och träffa Camilla + 1. Fast nu, först och främst, ska jag äta frukost. (Lunch?) Är så jädrans hungrig. Postar bilder på lägenheten om ett litet tag.
 
PEACE!

// Mika