MIKA

2010-11-30
18:33:28

Trollmor är snäll <3
Brukar vanligtvis inte lägga upp sånt här, jag vet, men jag vill ju bara visa hur snäll min lilla trollmor är. :')



 

Strumporna, inte skorna oO

Tack mamsen :') <3

2010-11-30
13:31:50

Magsjuk och snorig..
Hejsan. Skrev ingenting igår, orkade inte alls. Har ju självklart gått och blivit magsjuk, och snorig på det, så  är hemma från skolan idag. Natten till idag var inte alls rolig kan jag tala om. Fy tusan. Klev upp från sängen för inte ens en timme sen, har sovit i omgångar, och har nu klivit upp ur soffan för att skriva ett mail till min mentor för att sjukanmäla mig. Skall lägga mig i soffan och se en film alldeles strax, om jag kan bestämma mig för vilken jag ska se. Tror till och med jag glömde Anastasia hemma hos mamma, så får kika på något annat.

Nu - Soffa.

// Mika

2010-11-28
17:49:17

Hemkörningspizza
...sitter jag och väntar på. Den ankommer ca 18-50. Väntar även på att Emma skall komma hem, eftersom att det är vi som skall käka tillsammans. Mums. Är alltså hemma i Falun igen för ytterligare en skolvecka. På tåget slog det mig att det bara är denna, nästa och veeckan därpå kvar, sen blir det jullov.

Beställde biljett till Alex idag. Åker ifrån Torsby den 22a december klockan 04.50, kommer fram i Göteborg klockan 08.57. Mycket bra, och billigt var det. :) Blir borta i 15 dagar, åh så skönt. Längtar massor.

Nu ska jag koncentrera mig på TVn.

// Mika

2010-11-27
23:45:22

Bakdag och jobb.
Hej på er!

Glömde att berätta att jag träffade Gurra och hans flickvän igår. Varjättetrevligt, hade inte träffat någon av dem på hur länge som helst. Träffade även Carro på Kupolen :)


Idag har jag bakat en massa, både pepparkakor och cupcakes, samt gjort enkla chokladpraliner. Skoj skoj. Lille Sander var med och bakade han också. Eftersom resten av familjen var sjuka så tog vi med oss Sander hem till oss så han slapp ha så tråkigt med  alla sjuklingar runt sig.

Nu på kvällen har jag jobbat igen, helt okej kväll faktiskt. Bara en massa kortspel nästan, haha. Men det var trevligt. Nu är jag trött som en jag vet inte vad så nu ska jag sova. Ha det bäst!

// Mika

2010-11-26
23:32:39

Kort skoldag.
Hej!

Är nu hemma i Malung, i sängen. Kom hem för drygt en timme sen, har jobbat ikväll och ska jobba även imorgonkväll.

Idag i skolan var vi bara 4 stycken på vår enda lektion.. Vi ska eg. vara 17... Bra där.
Efter lektionen drog jag till Kupolen, hittade mig ett par nya vinterskor. Dyra var de, men snygga och jättevarma, så det var det värt.. Åkte hem med bussen, sat themma en stund, och åkte sedan på jobb, och nu sitter jag här.

Har precis fått reda på att Within Temptations spelning som eg. ska vara den 9 mars 2011 ska förflyttas till den 27 oktober 2011, pga att sångerskan är gravid.. Hoppas bara inte jag har skola den dagen, i Göteborg.. FÖr då blir det problem att ta sig till Stockholm. Men man kankse borde återlösa biljetten och köpa biljett till deras spelning i Göteborg istället kanske. Hm. Får se hur jag gör..

// Mika

2010-11-26
07:42:14

Kall morgon
God morgon. Eller.. Kall morgon. Det ser kallt ut, har inte orkat masa mig till köket och kikat vad det står på mätaren.. Idag har jag bara en lektion, sen ska jag på Kupolen, sen åker jag hem till byn klockan 13.00. Blir jättebra det. Skall jobba idag, och jag hoppas de håller sig lugna och att det slipper bli något bråk, eftersom det bara är jag och brorsan som ska jobba idag. Det visar sig allt hur det blir.

Nu ska jag borsta tänderna. Hejs!

// Mika

2010-11-25
19:16:08

Hemkommen
Nu är jag hemma efter en heldag, dels i skolan, sedan gick jag, Stina, Angelica och Emma runt på stan en sväng, bland annat åt vi mat på Café vi 3 här i Falun. Åt en Tacotallrik, och det var grymt gott. Hihi.

Köpte pepparkaksformar eftersom jag och mina brorsöner ska baka pepparkakor i helgen.  Köpte en dinosaurieform, kaninform och en form som liknade ett får. Lite kul med variation ifrån de traditionella pepparkaksgubbarna och julegrisen osv.

Imorgon har jag bara en lektion på morgonen, sedan åker jag hem till Malung. Tror dock att jag kommer ta 13-bussen ifrån Borlänge, tänkte nämligen köpa turkos och svart karamellfärg på Panduro inne på Kupolen först.  Funderar på att baka chokladcupocakes med cool frosting på  då på lördag när vi ändå ska baka pepparkakor.
På kvällen ska jag jobba, blir härligt att träffa ungdomarna igen.

Nu ska jag fortsätta se på Simpsons, sen får jag väl byta kanal eftersom Paradise Hotel visas, och det är ett program jag verkligen inte tycker om. Sen är det ju Lyxfällan klockan 21. på 3an :)

Ha en finfin kväll allihopa!

// Mika

2010-11-25
10:39:13

Försov mig
Halloo. Idag försov jag mig, vaknade 20 minuter innan jag skulle gå till bussen.. Det var att slänga på sig smink och kläder och gå det.. Hm.
Nåväl. Lång dag i skolan idag, går till 4 idag.
Nu ska jag äta. Hejs
// Mika

2010-11-24
18:23:08

Snart så!

Min fina mössa ^_^ Inte många månader kvar nu. :D

 

// Mika

2010-11-24
17:03:54

En skoldag
Nu är jag hemma efter en lång skoldag. Är snart klar med historian, ska rätta till lite av arbetet antingen imorogn om jag får tid över, eller på måndag. Känns bra. Är arbetet bra och jag inte behöver göra om något i det betyder det att jag är ledig från historian fram tills efter jul. Mycket nice indeed. :)

Nu.. ska jag sega.

// Mika

2010-11-24
09:05:02

Guten Morgen.
Eller vad man säger. Sitter här, klockan är 09.01, och åker till skolan om en halvtimme. Igår kväll kände jag att halsen började värka lite, och jajjamen, har ont i halsen och snorar som en gnu. Fasiken om jag blir sådär dunderförkyld som innan, då blir jag tokig! Inte skoj. Får knapra halstabletter några dagar framöver känner jag. Vad händer idag då? Hm, jo skola hela dagen.
Första lektionen - TV-produktion.
Andra lektionen - Historia A.

Har kommit en bit på historian nu, känns mycket bra. Förhoppningsvis blir jag nästan klar idag, vore grymt skönt om det kunde hända.

// Mika

2010-11-23
19:34:45

Moradag med Trollmor.
Idag så har det varit studiedag, dvs leeeedig! hihi. Så åkte till Mora för att möta upp mamma, vi handlade lite julklappar och åt på McDonalds. Sen blev det ju självklart en massa skratt och tok som alltid när vi är ute på något.
Efter en lång bussresa mot Falun är jag nu i lägenheten, har visserligen varit hemma ca en halvtimme men ändå.
Imorgon är det skola igen.

// Mika

2010-11-22
19:05:12

Glad!
Hej!

Idag är en sån där dag när man känner att allt är bra, känner mig jätteglad och pepp.
Jag har supersnälla bröder som frivilligt ställer upp och skjutsar mig till Karlstad när jag ska dit för att ta tåget till Göteborg. Det är ändå hela två timmar till Karlstad, och de anmäler sig frivilligt, hur snällt är inte det? :')

Sen en annan sak jag är glad över; JAG FICK MVG PÅ RELIGIONSPROVET!!! Ni anar inte hur jäkla glad jag blev, jag trodde jag hade misslyckats totalt med det. Åh så bra. Fick ju även MVG- på filmkunskapsuppsatsen, den fick vi tillbaka i torsdags. Det går så bra nu, fastän det känns tungt och jag bara vill ha lov nu nu nu. Åh va bra.

Och jag har kommit bra långt på både historiauppgiften och religionsuppgiften. Känns urbra! Måste fråga Margareta en sak om pliktetik på torsdag och så bara, sen är jag i princip klar, ska skriva mina egna åsikter om ämnet jag skriver om bara. På onsdag så ska jag söka mer på Rysslands alla ledare sen den sista tsarfamiljen, sen är jag nästan klar med den också. Snacka om lättnad!

Nästa och sista religionsuppgiften kommer vara muntlig om nyreligiösa rörelser, och jag och Jasmine gick ihop och ska göra den tillsammans. Vi båda tyckte det var bäst så då vi ligger på samma nivå, vi vill båda ha höga betyg, är i princip alltid i skolan och vi kommer väldigt bra överens. Så det blir jättebra.

Det enda som är mindre bra just nu är att jag är torr som en jag vet inte vad.. Vintern = Min hud krackelerar.. typ.

Nu ska jag sitta och pilla på ännu en ny header till fotobloggen, blev inte så nöjd med den jag gjorde nyss. Finns nya bilder uppe förresten! ;) http://photosbymika.blogg.se

Ha det bäst!

// Mika

2010-11-21
18:31:37

Helgen.
Hej på er! Orkade inte blogga varken i fredags eller igår, ber om ursäkt för detta, men har varit så seg. haha.
I fredags var vi som sagt i Stockholm. Var väl helt okej, men jag hann inte se något av de seminarium jag ville pga för mycket folk... Det sög. Och dyrt att köpa mackor och så var det också. En halv baugette för 50 kronor, helt sjukt dyrt. Men men. Fick lite information från GU och Borås Högskola, vilket var nödvändigt. Fick även en tråkig nyhet från Uppsala Universitet, att det är omöjligt att plugga Egyptologi på distans.. Blöö. Skit också. Nåväl. Helt okej dag, men kändes ändå inte värt 200 kronor.

I lördags så var jag med mamma på jobbet, hände inte så mycket. Sen så bara segade jag hela dagen. Bakade Muffins, vars frosting blev alldeles för söt, fyamig. Får ta hälften så mycket nästa gång.

Idag har jag åkt tåg och buss, samt ätit söndagsmiddag med Emma, haha. På tåget satt det massa folkhögskolehippies och sjöng/kulade massa folkvisor, lät inte helt okej vissa lägen alltså. Men men.

Nu ska jag vara irriterad på blogg.se eftersom det inte går att lägga  upp bilder på fotobloggen. 
Hejsvejs!

// Mika

2010-11-19
05:59:18

05:55
05:55. Det är vad min klocka visar nu. Jag har varit uppe i tre kvart och är faktiskt väldigt pigg. Eller övertrött som tusan. Lutar åt alternativ två. Jag hoppas att kunna sova lite på bussen, så man blir pigg och alert när man ankommer till huvudstaden.
Ska på en del föreläsningar som verkar väldigt spännande, samt gå till Göteborgs universitets monter samt Textil-och bibliotekariehögskolan Borås monter också, för att få lite information om hur jag ska göra. Är ju lite lost i den djungeln just nu, jag vill alldeles för mycket. Men det blir nog bra.
Sedan åker jag hem till Malung, jag hoppas att de kan släppa av mig i Borlänge så jag slipper åka från Falun och dit. Visar sig. :)

Ha det bäst, hör av mig ikväll!

// Mika

2010-11-18
18:46:40

Lång dag.
Även idag har varit en lång dag, kom hem runt kvart i sex idag. Först skola till fyra, sen åkte jag ner på stan med Jasmine som hade svårt att välja skor, så var lite smakråd, haha.
Jag gick runt en sväng på stan, och fick med mig en klänning/lång tröja hem. Reor är bra.

Nu har jag precis diskat och duschat, nu återstår bara en slapp kväll tills jag ska sova, ska upp jättetidigt imorgon. Som tur är så är Kajsa i min klass snäll och plockar upp mig när hon ska till skolan. Tur man har snälla klasskompisar. :) Det var väl allt jag hade att säga för nu, vi höres. :)

// Mika

2010-11-18
07:42:17

Gott vatten. Inte.
Trött tjej, dvs jag, glor på nyheterna såhär på morgonkvisten. De säger att Falun har godaste vattnet i länet. Jag kan ju bara säga som såhär: Det är ren BULLSHIT! Vattnet smakar för fasen avlopp. Tro nu inte att jag druckit/smakat på ett avlopp, men ni fattar. Iallafall. Ville bara säga att de har fel. Malung har godaste vattnet i Dalarna. Punkt slut.

// Mika

2010-11-17
23:28:01

Coma White
Coma White - Marilyn Manson <3

There's something cold and blank behind her smile
She's standing on an overpass
In a miracle mile

"You were from a perfect world

A world that threw me away today
Today today to run away"

A pill to make you numb

A pill to make you dumb
A pill to make you anybody else
But all the drugs in this world
Won't save her from herself

Her mouth was an empty cut

And she was waiting to fall
Just bleeding like a polaroid that
Lost all her dolls

"You were from a perfect world

A world that threw me away today
Today today to run away"

A pill to make you numb

A pill to make you dumb
A pill to make you anybody else
But all the drugs in this world
Won't save her from herself

A pill to make you numb

A pill to make you dumb
A pill to make you anybody else
But all the drugs in this world
Won't save her from herself

"You were from a perfect world

A world that threw me away today
Today today to run away

A pill to make you numb

A pill to make you dumb
A pill to make you anybody else
But all the drugs in this world
Won't save her from herself

A pill to make you numb

A pill to make you dumb
A pill to make you anybody else
But all the drugs in this world
Won't save her from herself

Nu ska jag sova, fastnade framför aftonbladet.se's webbTV och annan skit.. God natt.
// Mika

2010-11-17
21:15:20

Lite sliten
Hej på er! Nu är jag äntligen hemma efter en 11 timmar lång skoldag. Har nämligen varit Öppet Hus idag, och vi har sänt TV och massa annat. Var roligt, men oj så trött man blir. Jag och Dumle satt och redigerade ihop ett inslag i ca 3,5 h utan paus, snacka om jobbigt I tell you. Innan dess hade vi båda filmat mestadelen av inslaget också, det enda som vi filmat innan filmade vi igår.

Så idag har vi varit duktiga. Imorogn är det en ny skoldag, så skall inom kort lägga mig i sängen och samla energi inför morgondagen. Ha det bäst!

// Mika

2010-11-16
19:26:13

Redigerat bilder
Hej på er!

Idag har det varit fullt upp, först skola, där vi hade foto, sen svenska och sedan religion. hade ju prov idag och jag tror det gick bra, jag svarade åtminstone på allt. Svarade mycket där man skulle svara mycket, och så vidare.

Sedan efter provet åkte jag ner på stan och var där i några timmar, letade julklappar för fulla muggar. Kom hem med en jättesöt julklapp till lilla Alicia. Och massa ingredienser för äppelpaj. Jag och Emma stod och gjorde det när jag kommit hem, och den blev mycket god.

På stan var jag också och satte på två berlocker på mitt berlockarmband. Jättefina och fotat armbandet har jag också gjort, ni kan se bilderna på http://photosbymika.blogg.se. Men ni får såklart ett smakprov här.
Ha det bäst!

// Mika

2010-11-16
07:36:16

Så... trött..
God morgon. Trött tjej skriver. Idag är det tisdag, och dagen kommer börja med en fotolektion. Sen blir det svenska, sedan religion. Prov.. Inte ul. Hoppas på att det går vägen.

Nu ska jag borsta tänderna.

Hörs sen!

// Mika

2010-11-15
21:49:36

Juletider.
Nä,inte än. Men fort går det. Satt och pillade på ett eventuellt julkort i photoshop. Men jag vet inte hur jag ska göra härnäst. Tips?

jag vill förresten ha en ritplatta, NU!


// Mika

2010-11-15
20:14:51

Pluggeliplugg
Sitter och nöter lite Islam, har prov på det imorgon. Så oerhört tråkigt, hade hellre gjort en inlämningsuppgift, men men.

Idag har jag träffat Malungsbor! Träffade Evelina, Yrsa, Natalie och Cathrin en sväng, de var och shoppade en sväng. Mycket nice. Var och hämtadeut min ena stövel också, så nu är den som ny igen.

Imorgon ska jag ut på lite julklappshandling efter skolan, sett lite saker som brorsbarnen skulle gilla tror jag.

Nu ska jag fortsätta plugga, och se om jag får in muslimska regler och kläderegler osv i huvudet.

// Mika

2010-11-14
21:57:15

Trollmor, fin eller inte?
Ja mamsen, var den fin eller bara blä?

2010-11-14
21:27:30

Bilder uppe!
Har suttit och redigerat lite, så nu är det bilder uppe på fotobloggen. Adressen är http://photosbymika.blogg.se
Jag vill ha många kommentarer (A)

// Mika

2010-11-14
10:58:39

Back to basics
God morgon/förmiddag!

Idag ska jag åka hem till Falun igen, en ny skolvecka väntar.
På fredag åker vi till Stockholm på Sacomässa, dvs en mässa där högskolor och univeristet ställer ut och man kan fråga dem massa saker, plus att det pågår en massa föreläsningar. Kommer bli väldigt trevligt.
Jag skulle egentligen ha stannat kvaqr där över helgen hos min morbror, men han och hans fru ska till Teneriffa, och deras badrum skall göras om, så det får helt enkelt bli en annan helg.

Vi hörs ikväll när jag kommit tillbaka till Falun!

// Mika

Tänk vad folk är ute och far.
Tänk om en annan också kunde
åka till Sydamerika sådär helt random.

Men icke.

2010-11-14
00:58:01

Natt.
Camilla har precis gått hem, vi har umgåtts idag. Therese var också med en stund, vi har babblat en massa om allt och inget.
Nu på kvällen har jag och Camilla kollat på Torkel i Knipa och snackat massa strunt och massa vettigt. Mycket trevlig kväll har jag haft sannerligen. lockan är nu 00.57 och jag ska lägga mig. Ha det bra allihopa. :)

// Mika

2010-11-13
14:44:34

Rubrik.
Jag kom inte på någon vidare rubrik idag heller som ni ser.
Sitter och väntar på att Camilla ska höra av sig, blir att umgås med henne idag. =) Vet dock inte riktigt vad vi ska göra än, men vi kommer alltidpå ågot tok så det löser sig, haha. Det är ju dock dumt att det inte finns multivitaminjuice kvar. Eller.. Det finns säkert, men inte rätt. Vi har våra traditioner hon och jag, haha.

Vad händer idag för er ? Bara slappa eller händer något skoj? =)

// Mika

2010-11-12
23:32:11

Barnvakt
Nu är jag hemkommen, (har dock varit hemma i cirkus en timme, men ändå) efter att ha varit barnvakt åt mina sovande brorsbarn. Ingen svår match direkt, hehe. Nu ska jag ta och leta reda på lite info om Saco-mässan som är på fredag, skall nämligen dit (stockholm) då och kolla runt lite, och även stanna kvar i stockholm och passa på att inhandla julklappar. =)

// Mika

2010-11-12
17:14:04

Fredag 12 November.
Kreativ rubrik.. Eller inte.
Iallafall, idag har jag pantat massa burkar och varit nere på byn med mor. Sen har jag försökt plugga lite, men faasen så trögt det går. Inget fotande har det blivit heller, ska ta med mig kameran när jag går ut sen ikväll när jag ska till bror och passa barn, se om man kan få till nån häftig bild i mörkret till fotobloggen.
För jag har ju faktiskt en sån också mitt projektarbete. Den hittar ni på http://photosbymika.blogg.se. Kika in och lämna en kommentar för tusan! =) Har inte lagt upp något på länge nu, så det är dags att ta tag i fotandet riktigt.

Imorgon hoppas jag på bättre väder, då ska jag ta med hunden ut och fota henne tänkte jag, sen kommer jag ha med mig kameran när jag ska umgås med min fina vän Camilla också..

Nu ska jag ta och se om jag kan göra så att jag ser lite mer mänsklig ut, istället för en blek zombie. Vi hörs ikväll!

// Mika

2010-11-11
23:07:36

En julklapp avklarad
Nu har jag köpt en julklapp till min fina Alex. En som han själv får hämta ut på Webhallen i Göteborg. Jättesmidigt ^_^  Han är så mysig så. Ska som det ser ut nu fira jul hos honom i år, det kommer bli hur mysigt som helst. Måste bara komma underfund med när jag kan ha min lilla minijulafton med mina söta brorsbarn, men det kan jag diskutera med Micke och Katina imorgon. :)

// Mika

2010-11-11
22:27:54

YES!
Hah, skorna fanns tillslut i min storlek ändå, fastän både jag och mamma tittade länge och väl på skohyllan såg vi dem inte, men tillslut hittad mamma dem. Så nu är jag ett par skor rikare, jättefina och jättesköna. Typiskt att det är massa snö ute nu dock.

HAr fått jättemycket fint av min snälla, generösa mamma idag. En jättefin tröja/tunika, ett linne, skorna, en pälsmössa, två berlocker till mitt armband, strumpbyxor och strumpor. Allt är jättejättefint ^_^ Hon är så snäll min mamma. Fick alltså massa julklappar av henne, i förskott då. Hihi.

Vi kom hem för ca 1,5-2 timmar sen. Massa snö även här i byn. Imorgon så ska jag fota lite, panta burkar och flaskor samt vara barnvakt. Och försöka klämma in lite (massa) plugg också. Har en hel del att göra, religion och historia en jävla massa, haha. Men, det brukar gå fort när man väl kommer igång. :)

Nu ska jag glo runt lite på nätet. Ha en fortsatt trevlig kväll och natt vi hörs imorgon!

// Mika

2010-11-11
12:49:56

Men ööj.
Mamma är nere på stan just nu för att köpa skorna, men självklart fanns de inte kvar i min storlek. Fastän det fanns typ 3 par igår vid 5-tiden när jag provade. Men har bett henne lägga undan ett par i en större storlek för att se om jag kan ha dem utan att de blir förstora. Hoppas hoppas, annars blir jag bitter och ledsen och arg...
Mensvärk har jag också till råga på allt. Blä. 
// Mika

2010-11-11
07:37:05

De understa.
Det fick bli de skorna som är längst ner, de med klack, hihi. Tänkte ju att jag skulle skicka med mamma min femhundring som jag har, men då skulle jag få skorna i tidig julklapp. Min mamma är snällast och bäst i världen, så det så. :D
Skall lämna in mina platta stövlar på lagning också, får göra det idag.
Nu ska jag dra mig mot skolan, vi hörs!

// Mika

2010-11-10
20:56:30

Skoproblem.
När vi var på stan idag jag och mor hittade jag två par stövlar. De var jättefins och jättesköna båda två. Men jag vet inte vilket par jag ska välja. Har världens beslutsångest. .__.
Hjälp mig?

Dessa, fast de jag provade var grå

Eller dessa?

Mika hatar beslutsångest.

// Mika

2010-11-10
12:00:23

I skolan.
Sitter nu i skolan och planerar, eller snarare har planerat klart ett filminslag som jag och min klasskompis Dumle ska göra, om inriktningen Foto. Vi ska ha Öppet Hus på onsdag nästa vecka, och vi som har TV-produktion skall filma de olika inriktningarna, och eftersom jag och Dumle har foto som huvudinriktning så ska vi också filma om den. Kommer bli kul, tror att det kan bli ett grymt inslag, om det blir som vi planerat vill säga.
Det är typ det vi gjort hittills i skolan idag, förutom att ha gått igenom lite med vår lärare samt ätit lunch. Om 1,5 timme har jag historia, sen blir det att dra ner på stan och möta upp mor antagligen. :) Höres säkert ikväll, ha en fortsatt trevlig, snöig dag! =)
// Mika

2010-11-10
09:36:40

Off to school.
Skall snart dra mig till skolan, mamma är här, och hon är snäll och skjutsar mig och grannen Emma dit idag. Härligt. Får se om jag är lika produktiv idag som jag varigår i skolan. Det lär visar sig.
När skolan slutar ska mor och jag gå ner på stan en sväng. Kolla på stövlar åt mig t.ex. Råkade ha sönder mina igår, så dessa måste nog lämnas in, buh :(

Nå väl. Nu ska jag slänga på mig skor och jacka och gå till bilen. Hejsvejs!

// Mika

2010-11-09
18:58:09

Snö!
Det snöar för fullt här i Falun som sagt. På Facebook skriver alla, men mestadels Falubor och andra stadsbor att de är förvånade att det är snö osv osv. Själv tycker jag att snön är lite sen, man är ju ganska van vid att snön kommer redan i början av älgjakten som är runt v.40-41. När jag var liten låg det nästan alltid snö på marken runt den tiden, och man byggde snölyktor och snögubbar, gjorde snöänglar och kastade snöbollar på varann.

Jag gillar inte snön speciellt mycket, det är bra att den kommer på ett vis, då känns det lite ljusare på något vis. Men tycker att snön kan få komma runt jul för den härliga stämningen, sen runt alla sportlov och så när folk vill åka skidor, slalom och snowboard t.ex.

Om nån timme kommer mamsen hit. Hihi :')

// Mika

2010-11-09
17:11:43

Kommentarer!
Åh, vad glad jag blir! När jag loggade in här på bloggen så ser jag att jag fått fyra nya kommentarer, kan säga att det var ett tag sen. Tack så mycket och hoppas att ni vill fortsätta kika in ibland =)

Har förövrigt kommit hem från skolan, hunnit diska och lite sånt också.
Skolan bestod av foto, och där vet ni ju redan vad jag gjorde. Sen hade vi svenska där vi gick igenom lite om Shakespeare, sen hade vi religion där vi gick igenom lite etik och moral. Mycket spännande faktiskt. Efter religionen hade jag utvecklingssamtal med min mentor, och det var bara massa bra jag fick höra.
Jag talade om hur jag tyckte om historian och så, och han förstod mig, och kände att det inte bara var jag som tyckte som honom. Jag kommer (liksom många andra ska tilläggas) inte riktigt jätteöverens med min historielärare nämligen.

På tal om ingenting så har det börjar snöa här i Falun. Undra om det börjat snöa hemma än? Kommer säkert komma hem till ett snötäckt Malung på fredag. Heh.

Åh. Jag måste ju också berätta, när jag var hos Alex så letade han i varenda Game Stop i stan efter en grön mössa med 1upsvampen. Den var slut överallt. Sen gick jag in på Game Stop här i Falun, och de hade en kvar! Så ringde honom och frågade om han ville ha den, och det ville han såklart ^^ Vilken tur man kan ha ibland ^^

Nu ska jag slänga mig i duschen. Hej hopp!

// Mika

2010-11-09
10:38:38

Produktiv dag.
Sitter på foto. Har varit grymt effektiv idag, har gjort klar affischen till CD-uppgiften, redigerat Högbobilder. samt skrivit en liten fotografpresentation på Joel Peter Witkin. Härligt att vara klar med allt måste jag säga.
Jag är grymt hungrig, graaah. Mat, ja tack!  Omnomnom.
Kallt är det också. Som fan.
// Mika

2010-11-08
19:27:56

Städat lite halvt.
Nu har jag städat någorlunda, är väl en del kvar, men det tar jag nog imorgon, helt slut efter skoldagen.
Imorgon är det ytterligare en skoldag, sen skall jag och Sandra dra och simma en sväng, sen så drar jag hemåt.
Imorgonkväll kommer mamma, om det inte är för dåligt väder vill säga.

Är det något bra på TV ikväll förresten?

// Mika

2010-11-08
16:30:00

Städar
Nu håller jag förhoppningsvis på att städa. Annars får jag smisk av mig själv.
Provar på det här med tidsinställda inlägg.

// Mika

2010-11-08
11:41:44

I skolan
Halloj. Sitter i skolan, har lunchrast fram till 12.10. Slutar 15.45 idag, tänkte först gå ner på stan efter skolan, men måste hem och städa, dammsuga och sånt. Tråkigt, men sånt som måste göras.

Jag hade verkligen jättesvårt att sova inatt, sist jag kollade på klockan var den runt 01. Låg och vred och vände på mig i flera timmar, inte alls speciellt roligt. När klockan ringde ville jag bara sova mer, men pinade mig upp och drog till skolan. Har haft historia nu på morgonen, skall göra ett arbete om Familjen Romanov, dvs den sista ryska tsarfamiljen. Kommer nog bli skoj.
Imorgon eller på onsdag kommer mamsen kanske hit, det blir mysigt och då får jag äntligen min nya datorstol. Stolen jag har nu är varken bekväm eller stabil och det ramlar skruvar ur den hela tiden, haha.
Kommer hem tidigt på fredag förhoppningsvis, ska se om jag kan dra mig ut och fota lite då.
Nu skall jag dra mig.
Hejs!

2010-11-06
23:13:58

Haft en underbar vecka..
Är hemma i Malung nu. Kom hem runt halv åtta. Jag har haft en underbar vecka med världens bästa.
Vi har sett Resident Evil: Afterlife 3D på bio, myst en massa, sett på en japansk animeserie med namnet Death Note, mycket bra serie faktiskt, samt gått runt på stan och sånt. Haft det jättemysigt, som alltid. Nu hoppas jag att han kan komma till Falun och vara hos mig snart igen.

Igår var vår dag. 2 år och 10 månader. Tihi.

Vad finns mer att skriva än att jag haft det bäst? Saknar honom redan, känns jättedumt att ligga här i en tom säng utan Alex bredvid.. Tomt och kallt. Men snart igen så.

// Mika