MIKA

2012-03-29
22:37:33

29 Mars 2012
Hej på er!

Idag hade jag en fet sovmorgon, började inte förrän klockan 13.00. Fick vara i butiken fram tills stängning, vilket inte var helt fel. Åh va jag trivs med tjejerna i butiken, alla är så glada och har så nära till skratt hela tiden, dessutom är de allihop superbra på att lära ut saker och ting. Åh så nöjd jag är!

Började som sagt sent idag, och hade lunch vid 16.00, så då mötte jag upp Alex och vi åt på Subway. Riktigt mumsigt tycker jag. Sen blev det jobb ett par timmar igen. Blev irriterad på en tant som var grinig och sur, men drog på mitt allra finaste fakeleende och försökte vara så trevlig som möjligt, vilket jag tror gick ganska bra, haha.

Jag hoppas att ni alla har haft en bra torsdag, just nu halvglor jag på Zombieland och ska nog snart bädda upp och gosa ner mig i sängen. Alex är ute, vet inte riktigt när han kommer hem. Lär jag nog märka, om jag inte sover som en sten, vill säga. ;D

Just det!

Sökte ju kurser inför hösten igår, det blev en grundkurs i arkeologi samt i spanska. Kan ju hoppas att man kommer in, om inte annat kan man ju tacka nej om man fått någon annan sysselsättning tills dess. På ett vis hoppas jag att jag iallafall hinner läsa Arkeologin, verkar sjukt intressant. Jag har ju varit intresserad av Arkeologi i åratal, en grej som inte sådär supermånga vet om mig faktiskt, mer än närmsta familj och vänner då såklart. Vill även läsa spanskan och så igen, har tappat så sjukt mycket sen jag läste det i högstadiet. Jag var ju grym på det ett tag. Jag och min kära Camilla ägde ju ut alla, haha! Aaanyway.

Ha det bäst allihop, pöss och kräm!

// Mika

2012-03-28
20:17:41

28 Mars 2012
God kväller på er!

Sitter här och gör just nu nada. Dagen har flutit på som vanligt, praktiken har varit bra, och när jag kom hem väntades det både mat och sedan fika, födelsedagsfika närmare bestämt, eftersom Alex bror fyllde år igår.

I söndags så bakade vi coola cupcakes, som Alex tog kort på. Kommer lägga upp en bild eller två så snart han lagt in bilderna i datorn. Jag umgicks även med Christina en sväng på både fredagen och söndagen. VCar så jäklarns fint väder i söndags, så vi satte oss vid Lejontrappan i stan och åt en varsin glass hon och jag.

I helgen blir det Sci-Fimässa och lite annat skoj. Ska bli riktigt trevligt.

Nu ska jag ta och söka lite kurser inför hösten. Lika bra, ifall man inte hunnit få ett jobb. Det hoppas jag att jag får, men man vet ju aldrig, och då är det gött att han något att göra.

Ha det gött allihop!

// Mika

2012-03-24
21:38:46

24 Mars 2012
Hej på er!

Hoppas att ni alla haft en bra lördag, själv har jag haft praktik även idag, bara för att se hur det går till på helger osv. Var riktigt mycket folk idag, både roligt och jobbigt på samma gång, märktes att det var löningshelg, haha!
Sen när vi skulle gå hem för dagen och stänga butiken, så ville inte gallret åka ner, och först ville det inte ens åka ner när vi vevade för hand. Men tillslut funkade veven, så vi fick stå och veva ett bra tag innan det kom ner, haha.

Imorgon ska jag SOVA och slappa, vi ska nog baka lite också dessutom.

Glöm inte att vrida fram klockan en timma innan ni går och lägger er ;)

// Mika

2012-03-22
22:20:44

NEW THINGS







Lite av det jag köpte. Tänkte ta kort på skinnjackan också, men bilderna gjorde den inte rättvis alls, så den får ni se någon annan dag. Ciao!

// Mika

2012-03-22
19:49:35

22 Mars 2012
Hej på er!

Jaaaa, jag vet att det varit dött här ett tag, men har egentligen ingenting intressant att skriva om. Jag är på praktiken från 10-17, kommer hem och typ degar, haha. Inte direkt kul att läsa uppdateringar om samma skit varje dag, eller hur?

Kan ju dock nämna att vi fått en till praktikant i butiken, så nu är vi två stycken. Vi kommer grymt bra överrens, den andra tjejen och jag. Lika gammal som mig är hon dessutom. Riktigt kul, vi har även samma tider, både när vi kommer dit, slutar och har lunchtid, så är trevligt att ha lunchsällskap om dagarna. ^^

Idag var jag dock ledig, eftersom jag ska jobba på lördagen, och då passade jag och svärmor på att ha en rejäl shoppingdag. Inhandlade en hel del fint, plus en jävla massa nya underkläder, så jäkla gött när man hittar något bra! Det bästa av allt var dock dels en halsring i silver och en skinnjacka! Inte i äkta skinn tyvärr, sånt har jag inte råd med nu, men snygg som satan är den, perfekt nu till våren och sommaren. Blev lite linnen och sånt också, lite nödvändigheter, så att säga ;)

Kommer eventuellt bilder sen, annars så. Ja. Kommer de så kommer de, annrs kommer de inte, haha ;)
Tänkte passa på att ta lite bilder nu, dock är det jävligt mörkt, men fixar det med en av blixtarna eller så.

Jag hoppas att ni alla mår jättebra, och vi hörs förhoppningsvis snart igen!

// Mika

2012-03-19
21:32:42

Tampons for free + sebamed.
Var ju hemma en sväng i helgen, och då hade jag fått paket! Inte vilket paket som helst heller, utan ett från Tampons for Free och deras kampanjpartner sebamed.

I paketet låg en face&body wash, en liten flaska shower oil samt hand&nagelcreme.
Inte helt fel om du frågar mig, har provat handkrämen, och den verkar grymt bra faktiskt. De andra produkterna har jag inte provat ännu, så det återtår att se. Det positiva med sebameds produkter är att de inte innehåller någon paraben som är skadligt för huden. Skitbra, speciellt för mig som blir så torr, speciellt under vinterhalvåret.

Tampons for free är ett företag som skickar ut gratis tamponger, i utbyte mot att man varje månad svarar på en enkät om Tampons for free samt deras samarbetsparters. Väldigt bra deal, för tamponger är fan inte billigt. Inte ens frakten behöver du betala för, så om du inte har blivit medlem ännu, trots att jag skrivit om detta awesome företag ett par gånger, så klicka på bilden nedanför för att bli medlem!



P.S. Tampons for free finns nu även i Norge! :D

// Mika

2012-03-16
22:49:38

16 Mars 2012
God kväll på er allesammen!

Idag blev det fartfyllt vill jag lova. Dels resan, som gick jättebra, sen så hämtade jag ut körkortet, åt maaat, och sen lite senare tog jag bilen själv och for till brorsbarnen. De blev jätteglada för kläderna alla tre, och jag var där en bra stund. Vi spelade kula och lite sådant, sen så frågar Micke om jag har lust att hänga med till Äppelbo och kika på en bil som han eventuellt var intresserad av. Så vi drog, jag, Micke och barnen, till Äppelbo och kikade på bil.

Imorogn ska vi dit igen för betalning och hemfraktning av bilen, för den var tydligen jättebra, så den fick det bli för dem. Kom hem för en timme sen ungefär och nu sitter jag och bara sitter, ska snart lägga mig i sängen skulle jag tro.

Imorogn är det en ny dag. skriver en snabbis imorogn! Ha det bäst!

// Mika

2012-03-15
19:51:46

15 Mars 2012
Hej på er!

Seg uppdatering, jag vet. Förlåååt. Men har glömt bort detta lite, så att säga, haha.

Praktikveckan har varit superbra, och idag tog jag helg efter jobbet, åker ju hem till Malung en sväng imorgonbitti.
Ska hämta ut körkortet, förhoppningsvis köra lite bil så jag inte glömmer av hur man gör (haha..) och hälsa på familjen, vilka menas med mor, bröder, brorsbarn osv osv. och hunden såklart. Har saknat min lilla Sunniskrutt.

Ska ta och kika på Once Upon A Time (bästa serien för övrigt) och sen kanske ta och packa ner nånting att ha på sig under helgen, samt lite presenter till barnen. Hihi.

Jag hoppas att ni alla har en bra torsdag! Jag skriver en snutt när jag kommer till Malung imorgon tänkte jag.

Ha det bäst tills dess!

// Mika

2012-03-11
19:38:37

Tävla om en grym goodiebag hos Moa!
Tävlingsnerverna är i gång igen, och denna gång så tävlar jag hos fina, grymma Moa!
Hon lottar ut en goodiebag fylld med massa nice saker, bland annat ögonskuggor och biobiljett. Inte helt fel måste jag säga. Med tanke på hur film och sminktokig jag är så vore det ju inte helt fel att få äran att vinna. Vi får väl se om jag har turen på min sida denna gång!

Vill ni också vara med och tävla? Klart ni vill för fasen! För att göra det och för vidare instruktioner, klicka på bilden nedan så kommer ni direkt till Moas tävlingsinlägg. Jag håller tummarna för er alla!




Lycka till allihop! =)

// Mika

2012-03-10
17:08:41

10 Mars 2012
Hejsan hoppsan.

Vi har precis städat ihop lite här hemma oxh Alex har hållt på med mat.
Katten blev lite sur på mig när jag drog fram dammsugaren, hon gillar inte den något vidare, stackars liten.
Inte blev det bättre av att jag tog fram mobilen och tog kort på henne heller, på de flesta kort ser hon riktigt arg ut, haha. Tur hon är söt iallafall.

Vad har ni gjort en lördag som denna? Och vad händer till kvällen?

Jag hoppas ni får en fortsatt trevlig lördag, och bjuder här på två mobilbilder på vår tissetatt.



// Mika

2012-03-09
21:48:48

9 Mars 2012
Hej på er!

Även idag har varit en sjukdag, men nu när kvällen närmat sig så känner jag mig betydligt bättre än imorse.

Helgen blir nog lugn har jag en känsla av, då ingen av oss är särskilt pigga just nu. Men ändå gött med slappishelg.
Nästa fredag åker jag till Malung under helgen för att hämta ut körkort och lite sådant. Träffa lite bröder och brorsbarn lär det också bli skulle jag tro.

Hoppas att ni alla får en skön och förhoppningsvis frisk helg!

// Mika

2012-03-08
19:39:25

8 Mars 2012
Hej på er!

Dålig uppdatering här, jag vet, men skyller på att jag är sjuk. Min käre pojkvän smittade ner mig, så har varit hemma från praktiken både igår och idag, och kommer bli hemma även imorgon. Riktigt dötrist är det, men ser det från den ljusa sidan, att hellre vara sjuk nu och bli av med skiten, än att bli sjuk sen.

Ikväll blir det först Once upon a Time, sen blir det filmtittande. Får se hur länge man orkar titta innan man somnar.
Jag är en ganska tråkig flickvän på det planet, somnar otroligt ofta när vi ser på film.. (Förlåt lövsi..(a) )

Jag hoppas att ni alla haft en bra dag, och får en trevlig helg!
Kram på er!

// Mika

2012-03-05
20:56:34

5 Mars 2012
Hej på er!
Dagen  idag har varit kanonbra, förutom att min kära pojkvän blivit sjuk, stackarn :(

När jag kom hem idag var det en svart liten krabat som var hemma hos oss, nämligen en liten katt. Eller ja. Ingen kattunge, men liten ändå, och söt som tusan! Lite knasig dock som jamar och har sig hela tiden, och går och slår huvudet mot väggen, byråerna eller mot ens mage. Men men.. Söt som sagt. Blir väl lite kort på den sen någon dag, kanske imorgon, då jag sluta en timma tidigare.

Jag hoppas att ni alla haft en bra måndag.

// Mika

2012-03-03
23:01:15

Vårtecken

2012-03-03
21:17:40

3 Mars 2012
Hej på er!

Idag är det lördag, härligt värre! Dagen har spenderats på torget med Alex, vi har kikat runt en massa. Speciellt på inredningsgrejer, faktiskt. Vi sa båda två att nu vill vi flytta till egen lägenhet och dona och greja. Men det är inte det lättaste. Man kanske skulle ha vunnit sig en 10 miljoner eller så?

Sen vi kom hem i eftermiddags så har vi lagat och ätit pizza, och slappat mest. Kvällen lär fortsätta i det tecknet.

Gårdagen på praktiken var precis lika bra som den första. Stod och larmade och galgade kläder, fick lära mig lite klädvikningsmetoder samt hur man "städar" i en butik, dvs göra så att allt hänger och ligger snyggt i butiken hela tiden. Kanske inte verkar som något krävande, men det är hela, hela tiden saker som ska göras, vilket är grymt skönt. Att gå sysslolös är ju inte det roligaste, och det kommer nog aldrig hända i den butiken, tack och lov!

Jag hoppas alla haft en bra helg hittills!

// Mika

2012-03-01
22:01:44

1 Mars 2012
Hej på er!
Ny dag, ny månad!

Idag hade jag första dagen på praktiken, och det var hur bra som helst! Finns ingenting negativt om dagen faktiskt, eller ja. Förutom att jag hade converseliknande skor, är nog itne det smartaste när man ska stå hela dagarna, men det ska jag fixa med att leta nya, bra skor, som dessutom är snygga. Får väl se hur det går, haha ;)

Iallafall. Man blev sm en i gänget direkt, alla var supertrevliga och det var inga konstigheter. Fick börja med en rundtur på lagret och i butiken, sedan sattes jag i arbete med att larma och galga kläder, och det är väl i princip det jag gjort idag. Och hjälpt kunder såklart. Varit så bra! Längtar tills imorgon. Bra tider har jag också! Kan ju inte bli bättre!

Jag hoppas att ni alla haft en bra början på mars, och en god fortsättning på kvällen!

// Mika