MIKA

2009-11-30
23:18:50

2009-11-30, natti.
Nu tänkte jag säga god natt, blev nästan klar med alla bilder, har någon enstaka kvar att redigera bara, och det ska jag nog fixa imorgon.
God natt folket, som så flitigt besöker mig. Duktiga ni är ;)

Natti!

// Mika

2009-11-30
22:00:36

2009-11-30, bildredigering
Haha, det blev inget mer plugg. Det är istället lite bildredigering på G, bror med familj har bestämt sig för lite bilder de ville ha så. Men jag tror jag ska avbryta redigeringen en snabbis för att ta en snabb dusch. Men sen blir det back to editing igen. Och jag ska lätt skaffa mig en ritbräda/ett ritbord/wacomboard när jag får råd till. Just nu håller jag på att spara mina pengar till Londonresan. Det är bestämt nu, den 26 december åker vi, jag, Alex, hans pappa och någon mer som hans pappa ska ta med sig, tror jag. Skoj ska det bli. Ser fram emot det. Och jag missar inte julafton hemma heller.
Bra bra. Nej, duschen var det.

Brb!

// Mika

Btw, fasen vad jag blivit aktiv nu när jag fått fler besökare. Hihi. ^^

2009-11-30
20:08:21

2009-11-30, ambitiös som fasen.
Ja just det. Jag känner mig grymt ambitiös just nu faktiskt. Har skrivit klart svaret på en av frågorna på naturkunskapsinlämningsgrejen. Ska nog fortsätta med nästa fråga efter Ullared. Ja, jag glor på den serien, haha. Jag gillar de där två skrattande tanterna som är med i nästan alla program.

Men det var då väl fan vad det ska låta utanför då. De håller väl på och slänger byggrester i containrar kan jag tro. Men de kan väl vara lite smidigare. Jaja.

Och jag tycker ni är snåla på att kommentera. Hittills idag har ni varit 19 stycken som besökt mig, men inte en enda av er har kommenterat. Ni kan väl åtminstone säga hej? :D

Nej, men vad säger vi. Jag hör väl av mig lite senare, lär väl visa sig om jag har gjort en till fråga eller hur jag har. ;D

// Mika

2009-11-30
17:35:59

2009-11-30
Tjo!

Första skoldagen idag efter lov och APU. Började egentligen 12.10, men var i skolan redan 8.30 eftersom de där fjärrvärmefolken skulle vara där tidigt. Ida i Mp2b joinade mig med att vara tidig i skolan. Fast vi var inte bara i skolan, vi gick och käkade på McDonalds, sen gick vi till Ica Maxi för att jag skulle ha Full Strike Juice.

Haha, när vi står i kassan på Ica Maxi så får vi visa legitimation för at tköpa den där juicen. Jag ropade rakt ut: Ska du se leg för att vi ska ha juice? Kassörskan tittar på mig och säger: Är det juice?
Ja, svarar jag. Titta på burken. Hon tittade på den och konstaterade att det faktiskt var helt vanlig äpplejuice. Haha. Men likt förbannat fick vi båda visa legitimation. Haha. Nåväl.

Hade bara naturkunskap och samhällskunskap idag. Jag vill strypa min naturkunskapslärare.. Bläää. Hon är en riktig pain in the ass faktiskt. Hon skriker när hon pratar, artikulerar överdrivet mycket, och tror att vi stackars medieelever är 3 år. "Eftersom ni är medieelever gillar ni väl inte prov, så nu ska ni få RITA lit, det är väl bra för er kreativa människor. Rita rita rita, och gör en fin plansch med information om ekologi."  Alltså snälla, du kunde ha gett oss ett vanligt prov iallafall. Aja.

Nu sitter jag här och käkar vårrulle och ser på Förkväll, vet dock inte varför. Ikväll ska jag börja lite med naturkunskapsuppgiften, som visserligen ska vara klar den 18 januari, men äh, jag ska få bra betyg i naturkunskap, hur mycket jag än avskyr den där skrikiga grobianen till lärarinna.

// Mika

2009-11-29
22:31:31

2009-11-29, gotthard

Gotthard!
Säger då det. Bror Micke tipsade om deras nya skiva, ingen av oss hade hört Gotthard förut, och vi blev båda glatt överraskade. Jäklar vilken bra musik. Deras nya skiva heter Need to Believe. Har ni Spotify så sök på Need to Believe. Skivan har 11 låtar. Rekommenderas för dem som tycker om Nocturnal Rites, Bon Jovi, och sånna band. Blandning mellan dessa två tycker jag faktistk det låter som. Riktigt bra. Gotthard ska ha varit band i många år, och de kommer ifrån Schweiz.

// Mika

2009-11-29
20:48:01

2009-11-29, ostmackor och te.
Sitter här med ostmackor och te.
Har fått höra att vi kanske är lediga på fredag också, så det blir en kort vecka.
Men om Camilla får tag i ett busskort så ska vi åka till Borlänge och gå runt på Kupolen och leta lite julklappar och så. Men då åker jag hem på onsdag, sover hemma i Malung, åker tåg med Camilla på torsdagmorgonen och sen åker vi tillbaka hem tillsammans om jag är ledig på fredag. Blir nog bra.

// Mika

2009-11-29
17:35:11

2009-11-29, i Falun.
Nu är jag i lägenheten i Falun.
När jag kom in så såg jag ett doftljus ståendes på vardagsrumsbordet som jag fått av Micke och Katina. Massa fint var det.Bläbläbläbläblä. Jag vill inte vara här.
Speciellt inte ensam...
Jag tycker inte om det här.

Det känns som om ensamheten långsamt tar kål på mig.

2009-11-29
10:47:18

2009-11-29
Tjo.

Sitter vid mammas dator då jag packat ner min. Åker hem till Falun idag 13.30.
Lite tråkigt är det, men ska ju hem till helgen igen så det gör väl inte så mycket.
Igår hade jag ett nytt besöksrekord med 22 läsare. Lite skumt att folk vill läsa en blogg som inte innehåller "dagens outfit" bilder och ändlösa inlägg om modegrejs. Men det är väl å andra sidan bra, då vet man ju att folk inte bara är intresserade av sånt, haha. Nåväl.

// Mika

2009-11-28
19:53:33

2009-11-28, mätta och belåtna.

Nu har vi ätit, segat osv osv. Mätta och belåtna blev vi båda två.
skall snart hoppa in i duschen, sen funderar jag på att göra mig lite te, och packa de grejer jag ska ha med mig imorgon när jag åker hem till Falun igen. Segt att åka tillbaka till skolan igen då vi i princip inte ska göra någonting nytt eller så. Nåväl. Hoppas nästan att vi får läxor osv, så vi faktiskt har något att göra, så tiden går fort tills jullovet börjar. På måndag har jag sovmorgon till 12.10, men ska till skolan tidigt och hålla på och redigera lite bilder och så tänkte jag. Ska ju ha hantverkare hos mig hela veckan från 07-16. Drygt när man har sån vecka som man har.

Måndag = börjar 12.10, slutar 15.00. Therese fyller år.
Tisdag = Börjar 08.30, slutar 12.15.
Onsdag = Endast en lektion mellan 08.45 - 09.45. Micke fyller år.
Torsdag = Studiedag, dvs ledig.
Fredag = Börjar 08.30, slutar runt 14tiden. Åker hem efter skolan.  
Lördag = Kalas hos Micke.
Söndag = Mor fyller år, åker hem till Falun.

Japp. Åh. Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på resten av onsdagen eller hela torsdagen. Hmm. Vi får väl se vad som händer och sker. :)

// Mika

2009-11-28
16:18:10

2009-11-28, visste ni att..?

Satt och läste lite om Forna Egypten, och tänkte införa något slags faktainlägg lite då ch då. Kanske inte varje dag, men definitivt någon gång per vecka.

So here goes:

Visste ni att;
Egyptens härskare, dvs faraoner, hade sammanlagt 5 namn när de regerade?

De hade fem namn, deras dopnamn, regementnamn, horusnamnet, nebtinamnet och guld-horusnamnet.
Namnen brukade anges i en viss ordning, och först angavs horusnamnet. Efter det kommer nebtinamnet, guld-horusnamnet, regentnamnet och till sist födelsenamnet.
Tre av dessa namn stod för faraos roll som gud, medans de andra två stod för ledarskapet över Övre och Nedre Egypten. Mer info här!

Jobbigt att skriva sin namnteckning, haha. ;)

// Mika

2009-11-28
15:52:51

2009-11-28
Tjolahopp.

Igår såg jag att jag haft 19 unika besökare här på bloggen. Lite kul faktiskt, det låter väl inte så mycket, men det är mycket för att vara en så. Jag vet inte, personlig, halvtråkig blogg som mest är intressant för familjemedlemmar. Och idag har jag hittills haft 11 unika besökare, och jag håller på med dagens första inlägg. Kul kul.

Idag har jag inte gjort mycket vettigt, sov till halv ett ungefär, sen segade jag ett tag, slagit in lite julklappar, varit med mamma till Mickes hus och släppt ut deras hundar så de fått kissa och så, och nu håller jag på att leta julklapp till min Alex. Det är så svårt, vet inte alls vad jag ska köpa. Någon som har något tips? Han har fått mycket tröjor på sistone, så ska försöka att hitta något som inte är kläder, kan ju bli lite småtråkigt i längden kanske. Hihi. Så har ni något bra tips, så säg till ^_^.

Ikväll ska det inte hända mycket, se på Eragon på fyran klockan 21.25 är det enda jag planerat.

Jag funderar på att göra en ny header till bloggen, men vet inte riktigt hur den ska se ut. Får nog göra lite olika alternativ tror jag. Det kanske man kan sysselsätta sig med idag. Vi får se.

Nu ska jag ägna mig åt filmen Prinsen och Jag som även den går på fyran.

// Mika

2009-11-27
17:10:55

2009-11-27, mih
Sitter och väntar på att maten ska bli färdig. Senare ska jag träffa Camilla, och vi ska nog hyra film och sånt ikväll. Haha kanske blir The Ring, fy fasen vad kul det var sist, haha. Vi hade kollat klart på den, vi var väl kanske. 13 år? och så stötte Camilla i bordet där alla fjärrkontroller och så låg, så en fjärrkontroll for ner på golvt, och vi fattade inte att hon stött till det, utan vi blev så rädda att vi skrek "MAAAAMMAAAAA" rakt ut, hahaha.
Det blir alltid något tok när jag och Camilla är med varann. Haha. :D

2009-11-27
13:33:34

2009-11-27

Hej lönedag.

Idag är jag ledig, och trots detta klev jag upp klockan 08.00, för skulle hinna duscha och sånt innan jag for till Micke, Katina och barnen för att visa bilderna, samt hinna städa och så innan jag ska leka med Camilla.
Har hunnit med både visning av bilder och städning, nu väntar jag på att mor ska komma hem. Ikväll ska jag se på film med Camilla. :)

Just det. Nu är det i princip spikat att jag, Alex, hans pappa och någon mer som hans pappa ska ha med sig åker till London den 25 december. Ska bli riktigt roligt att åka iväg någonstans, ser fram emot det grymt mycket.  Skojigt ^^

Nåväl, nu ska jag ägna mig åt tv:n tills mor kommer.

// Mika

2009-11-26
22:14:47

2009-11-26
Hallo.

Idag var sista APU-dagen, trist men sant. Har varit med om tre visningar och en fotografering, samt redigerat lite bilder som jag tog igår. På lunchen så bjöd Ida mig på thaimat, väldigt gott var det.
Trist som sagt att det var sista apu-dagen, men hon skulle höra av sig ifall hon vill ha assistans och hjälp med något.


Mailade min psykologilärare angående mitt betyg igår. Hon hade skrivit fel eller något, så jag står på VG trots allt. Bra bra.

Imorgon ska jag förbi Micke och Katina och barnen och visa bilderna från igår, och sen ska jag städa, fylla på busskortet och kanske leka med Camilla.

Visar sig vad som händer.

// Mika

2009-11-25
21:23:58

2009-11-25
Tjo.

Idag har jag fotograferat Micke, Katina och barnen. De var jätteduktiga, blev väldigt imponerad av pojkarna, de sprang inte ens i rampen, som är alla ungars favorit. Jag har världens duktigaste brorsbarn. Alicia var trött och så, men det var knappt någon gråt eller skrik alls. Jag var nästan mållös över hur duktiga de tre barnen var. Blev nog fina bilder. :)

Sen har jag umgåtts med Christina, vi hyrde en film på OK som hette Trick 'r Treat, det var som fyra halloweenberättelser i en, de hängde liksom ihop. Det var trevligt. :)


Och jag har ångest över att jag inte kunnat gjort något på min fotouppgift. Men min fotolärare är ju pucko och sa att man var tvungen att använda systemkamera, och jag har inte hunnit med att fota något sådan på APU:n heller. Åh, blir så arg på min lärare som kräver sånt, men inte vill låna ut nån kamera bara för att jag inte är i Falun, samtidigt som jag är besviken på mig själv när jag inte gjort något på läxan. Men vad gör man när de har sånna krav och fullt upp på APUn. Ååh.

Sen är jag sur på min psykologilärare också. Hon sa till mig sista psykologilektionen att jag garanterat skulle få ett VG. Så får jag ett mail idag där det står att jag fått ett G. Avskyr när de ljuger så :( Blää..

Imorgon är sista APU-dagen, och den kommer minst sagt vara väldigt full av aktiviteter. Fotograferingar och visningar. Kul. Trist att det är sista dagen bara. Hade gärna varit där ända fram till jul. Vi kommer ändå inte göra något speciellt i skolan iallafall. Inte börja på något nytt, och så. Blä.

// Mika

2009-11-24
22:14:09

2009-11-24

Hallå.

Idag har jag inte gjort så mycket, varit på praktiken samt på ett möte med lite folk från kyrkan.
Hände nämligen något väldigt tråkigt igår förmiddag, vår käre konfirmandledare Anders Jers gick bort, på ett väldigt obehagligt sätt dessutom. Han var en bra människa som var väldigt engagerad i ungdomar, och vi alla konfirmandassistenter och så har väldigt fina minnen med honom. Det är synd att det ska hända något sådant.
Fast det är mest synd om hans fyra barn, varav den äldsta bara är 11 år. Deras jul kommer inte bli rolig. Usch.

RIP Anders Jers.
Nu står du och Cliff Burton sida vid sida.


Imorgon ska jag fotografera Micke, Katina och barnen. Har fått låna Idas studio och kamera. Roligt roligt. ^^

// Mika

2009-11-23
17:26:32

2009-11-23
Tjo.

Nu är det en månad och en dag kvar till julafton. Fast jag vet inte ens om jag kommer vara hemma då. Det visar sig.

Idag har jag varit på praktiken samt på sjukstugan med mitt onda öra. Läkare och distriktsköterska kollade i mitt öra, och konstaterade att det var rött och att jag skulle få örondroppar. Som tur är så är inte inflammationen så långt gången som förra gången, den gången var inte nice.

Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Hungriiiig.


// Mika

2009-11-22
21:11:44

2009-11-22
Hallo.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, mest latat mig. Nu ikväll har jag dock varit med mamma på jobb.
Imorgon börjar min sista praktikvecka, och jag går bara 3 dagar då, då jag alltid är ledig onsdagar, samt på fredag ska Ida till Stockholm, så då är jag ledig.


Hmm..

// Mika

2009-11-21
20:45:19

2009-11-21
Tjo.

Idag har jag varit med på en fotografering, var en barnfamilj som ville fotas, både med och utan föräldrar.
Har även hunnit med att hälsa på brorsbarnen en sväng. Pojkarna var busiga, och lilla Alicia var väldigt nöjd och glad idag, log, pratade, eller ja, något liknande, och var söt.

Det blir inget Kambodja, det blev lite dyrt för att åka just nu, på kul sådär, så det blir någon annan resa istället som är lite billigare, vart vi ska vet jag dock inte ännu, fast det vet nog itne de andra två heller riktigt, hihi.
Ska bli skönt att få åka iväg lite, inte så ofta man har chans till det.

Nu ska jag fortsätta ägna mig åt Family Guy. (:

// Mika

2009-11-20
14:03:40

2009-11-20

Todays work:Idag har jag gjort detta på APU:n. Mamma hade en massa kort på släktingar från långt bak i tiden, och detta kort var så urblekt och oklart, så jag tog med det till studion, tog kort på det, sen lade jag in kortet på kortet i datorn och fixade till det i Photoshop. Riktigt coolt vad man kan göra i dessa tider med dagens teknik. Mamma blev väldigt glad, och jag är faktiskt riktigt impad av hur coolt det kan bli. Det ser fortfarande gammalt ut, men man ser personerna så mycket tydligare. Detta är förövrigt mammas farfars föräldrar. Så antar att kortet är från mitten av 1800talet, då mammas far är född år 1900, och hans pappa var född på mitten av 1870-talet. Det är lite coolt.

// Mika

Edit: Kortet är antagligen taget någongång mellan 1845 och 1875 beroende på. Teorin bygger på att de inte ser urgamla ut och att mammas farfar föddes nångång i mitten på 1870talet. Mja. ^^

2009-11-19
20:52:35

2009-11-19
Hallo.

Idag har jag varit på APU från 09-20. Två fotograferingar och en visning, samt lite redigering har det blivit idag. Trevligt trevligt.

Har inte så mycket mer att säga, händer inte så mycket just nu.

// Mika

2009-11-18
20:36:19

2009-11-18
Tjo.

Idag har jag varit ledig, och inte gjort så mycket, slagit in julklappar, sett på gamla kort, och umgåtts med Christina.

Imorgon är det långdag igen. Förhoppningsvis går dagen fort.

// Mika

2009-11-17
18:41:28

2009-11-17, medverkar i en tävling.
Tjo!

Jag kikade in i Fokis blogg, Fokis.se, och såg att det var en tävling där man kunde vinna en iPhone med valfritt skal, så jag tänkte medverka, och se ifall jag skulle kunna vinna något för skojs skull. Provade min brors iPhone på jobbet i fredags, jösses så smidig den är. Kul spel fanns det, och till och med recept. Perfekt om man har dålig matfantasi, haha. Tävlingen är alltså på Fokis.se, klicka >>Här!<< för att komma till henne.

Man fick välja ett valfritt skal, det man tyckte var finast, och det jag tycke mest om, av alla coola skal, var detta. Fint va? Ja, vi får allt se om man vinner något eller inte. Första pris var alltså en iPhone med valfritt skal, andra pris (som tre personer skulle få) var ett par hörlurar. Man gråter ju inte ifall man skulle vinna ett par sånna heller så. Vi får väl se hur det går =) Wish me luck!

// Mika

2009-11-16
20:16:18

2009-11-16
Tjoho.

Idag blev det en kort dag på APU:n, då Idas son fått feber på dagis, så hon hämtde honom, sen fick jag skjuts hem.

Jag tror jag börjar bli sjuk jag också, har varit trött och haft huvudvärk ett par dagar, och känt av halsen. Inegn vidare matlust på dagarna heller, och det brukar vara ett ganska säkert tecken på att jag börjar bli sjuk. Nu däremot är jag vrålhungrig.. Yay.. Not.

2009-11-15
20:38:52

2009-11-15
Hallo.

Idag har jag inte gjort så mycket, mest legat i sängen eller soffan och bara varit seg.
Varit en trist dag, och vädret gör det inte bättre. Blä.

Imorgon är det dags för första dagen på 3:dje praktikveckan. Det går fort när man har roligt.

// Mika

2009-11-14
19:43:51

2009-11-14

Hellu.

Idag har det mest varit slappt på schemat. For till Peter en sväng och grattade honom samt gav honom present då han fyller år idag, så massa grattis till honom. ^_^

Ikväll blir det lika segt och slappt som innan idag. Kanske se någon film eller så, vi får väl se.

Jobbet igår var helt okej, inget större bråk, de som bråkade stack direkt iallafall, vilket var skönt. Helt okej kväll med andra ord, fort gick den också..


// Mika

2009-11-13
12:45:55

2009-11-13

Tjo.

Glömde skriva något igår märkte jag nu. Hade lång dag, från 9-20. skulle egentligen på en fotografering till en familj efter 20-tiden, men de avbokade, som tur var. Hade nog inte orkat vara med så sent, hehe.

Idag har det varit en kort dag, har pillat på lite bilder, det har kommit ett par och deras ene son och kollat på bilder de fått tagna på sig förut, och sen har jag och Ida varit ute och gjort lite ärenden, sen skjutsade hon hem mig, då hon skulle äta lunch med sin sambo, sen hämta sin son på dagis osv osv.

Ikväll ska jag jobba, blir nog bra. Kanske, såvida det inte händer något jobbigt då det är Fredag den 13:de idag. Spännande. Imorgon fyller Peter år, så ska väl dit med present och så, hihi. Han kommer gilla den big time, muaha.

Nej, nu sitta och dega lite, sen hoppa in i duschen, och sen.. ööh. Ja.

// Mika

2009-11-11
20:45:24

2009-11-11
Hallo.

Idag har jag varit ledig, så jag har plockat ihop lite på rummet, och kollat runt lite på saker och ting.
Ska antagligen till Kambodja över jullovet med min älskade Alex och hans pappa. Detta fick jag reda på igår, och det ska bli väldigt spännande att åka dit.
Var även på döl en sväng idag, samt gått runt lite med Malin från min klass i högstadiet. Trevligt trevligt.


// Mika

2009-11-10
21:30:46

2009-11-10
Halloo.

Idag har jag varit i Mora med min kära trollkärring. Blev nån enstaka julklapp inhandlad, och lite grann till mig själv också, woho. Jag gjorde ju självklart bort mig, som varje gång man är någonstans. Vi satt i bilen vid Ö&B, jag och min kära mor, när en tant går förbi bilen, och jag säger högt lite på skämt: PASSA DIG KÄRRNIG SÅ VI INTE....!
Sen kom jag inte längre. Tanten tittade på mig som om jag var dum i huvudet, och min kära mor säger att tanten hörde mig nog. Fönstret på mammas sida var lite öppet, så nog hade hon hört mig, hahaha. Jaja. Jag gömde mig under jackan. Bra Mika, bra. Dutti heeest. Eeet Maask. höhö.

Sen vid 17-tiden var jag på praktiken. Fick vara med när en familj blev fotograferad, så nu vet jag lite hur det går till. Har också fått tillåtelse att låna hennes kamera och studio någon onsdagsförmiddag, så nu kan ni, Micke och Katina, komma med familjen så ska vi se vad vi kan göra, hehe.

Imorgon är jag ledig, och på torsdag blir det en jättelång dag. Först drop in från 09 till 20. Sen åker jag och Ida till Ö.Utsjö och ska fotografera en familj som inte har möjlighet att komma till studion. Så det blir väl inte att komma hem innan halv tio iallafall.
Nåväl. Blir nog bra.

// Mika

2009-11-09
22:32:17

2009-11-09
Halloj!

Idag hade jag en kortdag på praktiken, slutade redan vid halv ett.
Vid halv sex började jag på jobbet. Var lite halvsegt där, plus att jag inte alls sov bra inatt, så var jättetrött.

Imorgon börjar jag inte praktiken förren 17.00. Skönt att nästan vara ledig. ^_^

// Mika

2009-11-08
20:26:01

2009-11-08
Hallo.

Idag jag bara varit seg, lat och sånt. Träffat Therese en snabbis idag också, jösses så stor hon har blivit. Inte så konstigt med tanke på att det är bara en månad kvar tills barnet ska ut, haha.
Spännande.

Imorgon ska jag på APU:n, til tvåtiden, sen vid halv sex ska jag jobba. Trevligt trevligt.
Hm.

Nej nu åter till TV:n.

// Lat-Mika

2009-11-07
19:37:18

2009-11-07
Halloj.

Idag har jag och mamma varit ute hela dagen, vi har bland annat varit hos mina brorsbarn en bra stund.
När jag vaknade idag så hade mamma stått och bakat massa bullar, så det luktade bak i hela huset. Mumsigt.

Just nu sitter jag och glor på Simpsons. Imorgon ska jag nog träffa Therese, sen vet jag inte vad som händer.


// Mika

2009-11-06
18:48:16

2009-11-06
Hallå där.

Idag har jag varit på APU:n och sen segat samt tränat med Christina.
På APU:n idag fick jag fotografera en hel del, inte kunder, men album som man kan välja att ha sina bilder i som kund. Fick även fotografera Ida och hennes två vänner som kommit ifrån Lund och Göteborg. Slutade redan vid 12.30, så det blev en kort dag. Härligt nu när det är fredag och allt.

Nu sitter jag här med lite chips och vaniljcola. Men jag är grymt sugen på choklad. Fast det får nog vänta tills imorgon, har ingen vidare lust att gå ut i detta slask. Vi får väl se vad som vinner, chokladsuget eller oviljan att gå ut. Hihi.

// Mika

2009-11-05
22:04:46

2009-11-05
Hallo!

Idag har varit en lång dag, har varit hos Ida från 8.40 när jag kom dit, tills 20.00.
Var ju drop-in fotografering idag, men ingen kom för att bli fotograferad :(  Dock kom en hel del dit som hade bilder att hämta sen innan.
Jag har monterat lite bilder samt redigerat en massa idag. Hm mja.
Imorgon är det fredag. Skönt med helg!

22 månader idag. <3 thi.

// Mika

2009-11-04
22:18:52

2009-11-04
Halloj!

Idag har jag varit ledig, så jag har varit hos mina brorsbarn en stund, hälsat på i min gamla skola samt varit i kyrkan och hjälpt till lite med konfirmanderna.
Imorgon blir det en långdag hos Ida, drop in-fotografering från 09.00 på morgonen till 08.00 på kvällen.
Blir nog bra!

Hm, dusch strax.

// Mika

2009-11-03
22:27:04

2009-11-03
Hallo.

Andra dagen på APU:n, fick redigera en massa bilder, fixa i ett skyltfönster och vara med när kunder kom dit och kollade på bilder de fått tagna på sig.
När jag slutat gick jag hem, lämnade av mig datorn och så, sen gick jag till Christina, där vi bara satt och pratade en del. Sen gick jag hem, sen dess har jag bara suttit här.

Imorgon är jag ledig, och då ska jag inte göra så speciellt mycket. Imorgon släpps även Within Temptations nya album i Sverige, så det skall beställas. ^__^


// Mika

2009-11-02
18:35:20

2009-11-02
Halloj.

Idag har jag haft min första dag på APU:n.
Trevligt var det, fick montera 70 tackkort samt bläddra bland lite bilder och så.
På torsdagarna framöver kommer jag vara där från 09.00-20.00, då det är drop in-fotografering, så vi får se om det kommer några dit. Hoppas hoppas!

Nu ska jag fortsätta glo på NCIS.

// Mika

2009-11-01
20:51:40

2009-11-01
Hejsan.

Nu är jag hemma i Malung efter drygt en vecka hos Alex. Det har varit en underbar vecka med mys, bio, Ben&Jerry's och avslappning. Imorgon ska jag börja min praktik, vi får se hur det går. 

Eftersom jag inte har något vettigt att göra så får jag väl skriva om vad jag och min älskling gjort i veckan.

Lördag 24/10

Idag kom jag dit och vi åkte direkt hem till Alex och myste massa bara. Finns inte så mycket mer att säga om lördagen.

Söndag 25/10

Idag skulle vi egentligen ha gått på stan och glott på människor utklädda till zombies, aka Zombiewalk, men det regnade massa mycket så vi struntade i det, vi ville inte riskera att bli sjuka. Så det blev mys hemma istället.

Måndag 26/10

Idag var vi på stan och gick runt lite, köpte filmen Min granne Totoro på Sci-Fi Bokhandeln. En av mina favoritfilmer faktiskt, hihi.

Tisdag 27/10

Minns inte riktigt vad vi gjorde idag, tror att vi bara var hemma eller så var vi på Wizard Games, där Alex brukar hålla till och spela. Jo så var det nog. ^^

Onsdag 28/10

Idag var vi på Gekås, aka Ullared med Alex's mamma och morföräldrar. Det är verkligen hysteriskt där inne. Massa folk som kör på en med kundvagnar. Herregud säger jag bara.
Där köpte jag fakiskt lite, fast ja, inte så mycket till mig själv. Det blev en plattång, en datamus och ett par raggsockor till mig själv. Sen köpte jag present till Peter som han ska få när han fyller år, sen köpte jag lite saker till barnen. Vi var där från ca 9-9.30 till 12-13tiden någongång, och jag lovar er, det räckte mycket väl. Sen åkte vi hem och resten av dagen var vi helt utslagna allihop.

Torsdag 29/10

Idag var vi på Wizard Games igen, sen gick vi på bio. Det blev Zombieland, och jag tyckte den var riktigt bra. Rolig och lite halvläskig ibland. Eller, inte läskig, men man hoppade till nån gång ibland, haha.

Fredag 30/10

Idag så var vi på Frölunda Torg och kikade lite då de gjort om massa där, sen gick vi och hyrde filmen The Haunting in Conneticut. Kan säga att jag skrek till då och då. Men direkt efter det började jag skratta eftersom jag blev så rädd, haha.

Lördag 31/10

Idag gick vi upp tidigt för att Alex skulle på turnering, så där var vi ett par timmar, sen åt vi baugette med några han känner, och sen åkte vi och köpte tillbehör till varm choklad samt Ben&Jerry's, sen åkte vi hem och myste, och såg på Beowulf som jag hade med mig. Sen sent på kvällen så kollade vi på filmen Little Nemo på youtube innan vi skulle sova.

Söndag 1/11

Idag åkte jag hem :( Hade hellre varit hos Alex mycket längre. Förhoppningsvis ses vi snart igen, vid jul/efter jul någon gång. Vem som åker till vem vet vi inte än dock.


// Mika