MIKA

2012-08-27
17:38:47

Nya blogg.se
Tjenis!

Precis fått det nya blogg.se. Positivt överraskad, skitsnyggt ju!
Fått massvis med post idagm bland annat mina grejer jag klickade hem från Avanna.se . Tänkte posta bilder lite senare.

PEACE!

// Mika

2012-08-22
17:49:08

Tampons For Free <3 Chartis
Fick hem ett fint paket med rosa inn hehåll dagen till ära.
Paketet var från Tampons for free och deras samarbetspartner Chartis.

Chartis har en cancerförsäkring för kvinnor, som om du tecknar dig hos dem, och du drabbas av bröst- eller underlivcancer, hjälper dig med den svåra ekonomiska sitsen som kan uppstå. Ett jättebra initiativ om du frågar mig! Kolla upp dem på facebook, de 500 första som gillar får dessutom en fin liten gåva.

När du tecknar en försäkring från Chartis, och du får en sjukdom, så får du först en engångssumma på hela 100 000 kronor, och därefter 5000 kronor i ett år. Och du får göra vad du vill med de pengarna. Hur bra är inte det?

Nu är ni väl nyfikna om vad jag fick för skoj i paketet, eller hur?

Detta fick jag:


Rosa nagellack i nyansen 261 FRESHY från Mavala
Försvarets Hudsalva
Gelehallon
Tamponger
Broschyr om Chartis.

Vill du också ha gratis tamponger rätt i din brevlåda varje månad? Klicka då HÄR och registrera dig nu på en gång ;)

Ha det!

// Mika

2012-08-11
18:44:30

Hemklickat - Avanna.seOvan ser ni vad jag precis klickat hem från Avanna.se. Fick ju ett presentkort av mamma i födelsedagspresent, så jag har passat på att utnyttja det. Om någon vecka får jag hem detta fina. Det svarta armbandet på sista bilden beställde jag, inte alla, haha ;)

// Mika

2012-08-06
19:45:21

6 Augusti 2012
Hej på er!
Japp, det har varit dåligt på bloggfronten nu ett tag, I know.
Är tillbaka i Göteborg nu iallafall, men snart åker jag hem till Dalarna en snabbis för lite festivalande.

Vad har hänt sen senast då? Mjaadu, jag har skrivit mig här i Göteborg, så från och med fredag är jag en tvättäkta Göteborgare. Har börjat på ett vuxendagis (a.k.a arbetsförmedlingsaktivitet, totalt värdelös om ni frågar mig...), och börjar peppa inför skolstarten i början av sepember. Ska bli skoj att få plugga, och förhoppningsvis börja hitta nya kontakter och vänner.

På onsdag blir det Alica Cooper för hela slanten på Liseberg. Är pepp som tusan. Borde ta en dag på stan också och leta födelsedagspresenter till både min brorson Alexander och min brorsdotter Alicia. De fyller år snart, och tänkte att jag skulle hitta något fint.

Annars då. Dagarna rullar på, är på det där dagiset från 9-4 varje dag. Jätteskoj....

I söndags var jag och Alex till Slottsskogen och kikade på djur, bland annat knubbsälar, pingviner och killingar. Mysigt, även om killingen bet mig i fingret. (Klia inte en killing under hakan när den är hungrig. Den börjar först suga på dina fingrar, sen jävlar biter den till. Ont som satan gjorde det..)
Annars var det trevligt. Varmt ute dessutom, till skillnad från idag när det pissade ner. Jag lunchade med Christina, och vi spontanköpte oss ett varsitt paraply då vi inte ville bli dyngsura.

Här, två instagrambilder från i söndags:


Killingen som bet mig <3


Illaluktande pingviner!

Hörs nästa gång!

// Mika