MIKA

2012-06-29
23:18:17

The Lost Boys!
Kultfilm på 5an, NU! Söta små åttiotalspojkar. Hohoho. Bra film i övrigt också, faktiskt. De delar jag sett, dvs. Aldrig sett hela filmen i ett svep.. Men nu jäklar. Se den ni med!

2012-06-28
21:42:25

28 Juni 2012 - Hemklickat
Ja alltså. Behöve svarta skor, eftersom de enda svarta jag har är ballerinaskor eller undergroundkängorna.
Väska införskaffade jag också, letat som en tok, men denna tror jag blir askalas!
Converse All Star Leather Hi Monochrome
Random väska.
Från: Spartoo.se

// Mika

2012-06-26
21:54:32

26 Juni 2012
Åker hem till mor imorgon.
Mår inte alls bra, så kände att lugnet hos mor kan nog förhoppningsvis få mig att må lite bättre.
Less på väldigt mycket i livet just nu, om jag ska vara riktigt ärlig.


Peace.

// Mika

2012-06-19
18:17:01

19 Juni 2012
Hej på er! Lång frånvaro från bloggen, jag vet. Jag har varken haft ork eller lust att skriva något heller.

Var ju hemma hos mamma i två veckor, kom hem till Göteborg i fredags. Bror Micke och jag åkte ner med bil, då vi skulle på Metaltown. Mycket trevligt var det, både Within Temptation och In Flames var bra. Vi såg Marilyn Manson också, och jag hade väl lite högre förväntningar än brorsan, men vi båda tyckte att det var riktigt urdåligt. Allting lät som en eller två extremt långa, dåliga låtar. Den enda låt jag riktigt kunde urskilja var Sweet Dreams (are made of this), och den var väl.. sådär. Dåligt Manson, dåligt!

Under Malungsvistelsen så hann jag med att umgås med brorsbarnen en massa, samt med mina fina flickor Camilla, Evve och Hansson. Vi drog till Borlänge, gjorde massa tokigheter och bara hade det skoj. Hann även med en sväng till mora med min älskade mamma.  Var till doktorn och väntar fortfarande på provsvar och vad som kommer hända härnäst. Lite nervöst är det, man vet ju aldrig.

Nu vet ni att jag lever, och vi får väl se när jag skriver igen. PEACE!

// Mika

2012-06-02
19:20:14

Tampons for free + Bic Soleil
Tjo på er! Kom precis hem till mamsen efter en 8 timmars-resa.  Inte sådär superpigg just nu kan jag tala om.
Hade ju fått post när jag kom hem, från bästa Tampons for Free och deras samarbespartner Bic. Paketet innehåll självklart tamponger, plus lite annat skoj, som ni kan se på bilden nedan. Uppskattar det verkligen, sånna grejer är ju inte det billigaste man kanköpa, speciellt då inte om man är student, arbetslös eller liknande.
Vill ni också ha tamponger och annat skoj, helt gratis dessutom? Klicka på bilden så kommer ni direkt till Tampons for Free's registreringssida! Ju fler medlemmar vi blir, desto villigare blir andra stora företag att samarbeta med Tampons for free. Kom igen nu!

// Mika