MIKA

2013-03-27
16:37:28

27e Mars 2013
Nu har det varit sådär oförskämt tyst här igen. Skärpning Larsson!
 
Hej!
 
Just nu sitter jag och är sjukt mätt. Ska låta maten lägga sig, sen ska jag ta och kolla igenom lite böcker till uppsatsen. Sedan blir det en dusch, för att ikväll möta Camilla på stationen. Min älskade Ninja kommer hit i några dagar, och vi ska bland annat ut och fira hennes födelsedag och lite sådant är det tänkt. Ska bli mysigt. Vi har sjukt kul tillsammans, och folk runt om kring lär tro att vi är dumma i huvudet, men det bjuder vi på, helt klart!
 
Annars så har det skrivits tenta, lämnats in tenta, och jag har ändrat lite spår på B-uppsatsen. Nästa vecka kommer förhoppningsvis mamma hit, och sen den 15e april är det utgrävning i Falköping som gäller. Ska bli skoj!
 
Påsken ska spenderas här i Göteborg, först då med Camilla, sedan på påskafton vankas det middag hos Malin. På söndag ska nog jag och Alex dra oss till Gothcon och kika lite, som vi brukar göra. En lugn och härlig påsk, helt okej!
 
Jag hoppas att allt är bra med er, och jag tänkte faktiskt att under utgrävningsveckorna ska jag fixa ett billigt mobilt bredband och ta med lilla datorn så att ni får ta del av vad som sker och om vi hittat något.
 
Ha det bra, och glad påsk!
 
// Mika

2013-03-13
13:33:11

13 Mars 2013 - Mr. Murphy hatar mig!
Hej på er!
 
Haha alltså.. Jag har haft sån otur det senaste så det är inte klokt!
I mitten på februari så tappade jag min telefon i marken och ja, ni såg ju bilden..
Under bara några veckor så har 3 par byxor gått sönder för mig, och i helgen gick min TV-bänk sönder totalt.
Sen började TVn krångla dagen efter, men den verkar ha repat sig nu iallafall, tack och lov.
 
Mr. Murphy har något otalt med mig tror jag, just nu. Nåväl. Jag har en underbar mamma som ställde upp och hjälpte mig med inköp av en ny TV-bänk så den borde komma om någon dag, tack mamma! <3
 
Annars då? Jodå, vi drunknar i plugg, men så kan det vara. I förra veckan var jag hundvakt åt Haddock, min klasskompis stora schäfer. Så jädra söt och go, förutom på natten. Han hade varit hos veterinären innan och blivit sövd, så han var ju helt slut på dagen. På natten, när vi skulle sova däremot, då kom piggheten fram och han började leka som en dåre, sprang fram och tillbaka i hallen och bet på sin leksaksgris som han fått av mig.
Jag fick gömma den tillslut så han skulle bli någorlunda lugn, haha. Men han är så söt, så det gör inget ;)
 
I detta nu inväntar jag Lollo, vi ska plugga lite och äta scones innan vi beger oss till Malin för lite bröllopsplanering. Spännande. Jag och Lollo är två av tärnorna dessutom. Tihii. Jag har ju aldrig varit på ett bröllop tidigare, så det ska bli jättekul! =)
 
Ha det så gött allihop!

// Mika

2013-03-10
15:14:09

10 Mars 2013 - The dress
 
Här är den utlovade bilden på klänningen jag fyndade på Gekås för 80 spänn. Nu väntar jag bara på ett tillfälle att få använda den, haha.
 
// Mika

2013-03-03
18:13:18

3 Mars 2012
Hej på er!
 
Då har det gått och blivit Mars helt plötsligt. Det är helt galet vad tiden går fort.
I tisdags var jag, Malin och Lollo till Ullared och jättevaruhuset Gekås och handlade på oss lite nödvändiga, och inte så nödvändiga saker. Vi hade otroligt trevligt och en jäkla tur, för det var väldigt lugnt, ingen trängsel och ingen kö till kassorna. Detta måste vi göra om snart flickor!
 
Det jag köpte var lite blandat, strumpor och underkläder till både mig själv och Alex, sen blev det lite sminkartiklar, och lite fint till hemmet, samt lakan. Stora lakan för 79 kronor, helt okej pris! ;)
 
Tänkte jag skulkle visa upp en bråkdel av det jag köpte, så here you go:
 

Diskmedelspump samt tvålpump, som jag har letat, och där, på Gekås, fanns dem! Köpte även en likadan tvålpump till badrummet. Jag har för övrigt fått ett badrumsskåp nu, ska visa er sen!
 
 
En ny duk till köksbordet, 40 kronor, som hittat!
 
 
Som den gottegris jag är kunde jag inte låta bli att köpa med mig ett paket pipor hem ;)
 
 
Bakplåtspapper och aluminiumfolie, något man aldrig kan ha för mycket av, enligt min mening ;)
 
 
Burkar! Även dessa har jag letat som en glaning efter, men varit lite för snål för att köpa dem för ca en 50-lapp styck. Dessa kostade 16 kronor styck tror jag det var. Nästa gång blir det fler, i lite olika storlekar!
 
 
Doftljus. Köpte detta, samt ett till stort med mangolukt, samt ett litet ljus till badrummet.
 
Det blev såklart en hel del mer än detta, men jag orkade inte ta fram mer, köpte finaste klänningen för 80 kronor, ska ta kort på den när jag får lust ;)
 
Måste ju visa er mitt badrumsskåp också, som jag längtat efter ett badrumsskåp. Visste inte att man kunde bli så handikappad utan ett, haha.
 
 
Så där ja. Ha det gött allesammen!

// Mika