MIKA

2010-09-30
18:24:23

Saknaden är enorm..
Min älskade prins rick var tvungen att tas bort idag. Han var gammal och hade ont och mådde inte bra. Saknaden är enorm och jag har ett stort svart hål i bröstet och en stor klump i magen.. Det är tur att jag kommer vara omringad av vänner ikväll och pojkvän med familj i helgen, hade nog inte varit mänsklig annars...

Min fina Rick. Jag älskar dig, saknar dig. <3

2010-09-29
18:27:03

Studentmössa - CHECK!
Idag har det varit mössutprovning samt beställning. Min kommer bli så fiin, silvrig text och allt. Känns nästan som att det bara är jag på hela media som kommer ha det, haha, men det är tufft. Jag och guld går inte så bra ihop nämligen. Fan så dyrt det är med mössor också, 871 riksdaler gick min på, huhu :( Men men, trodde ärligt talat att det skulle bli dyrare ändå. Bäst för tillverkarna att den gör den riktigt fancy nu.

Känns lite verkligare nu.. Och snart släpps studentkryssningsbiljetterna, den ska jag också självklart på. Förhoppningsvis blir det riktigt skoj. Det lär visa sig.

Imorgon kommer Jossan och Ida hit och är hos mig tills Ida ska skjutsa mig till stationen, vi ska äta gott och ha mys ^_^

// Mika

2010-09-22
20:13:11

Funderingar.
Idag har det varit skola, sen drog jag till Kupolen för att leta byxor, vilket inte gick så bra. Men men. Har oäven pluggat lite historia här hemma, antecknat lite.

Sen funderar jag seriöst över att skapa mig ett nytt sparkonto, där jag kan spara pengar till konserter, resor och sånt. Funderar starkt på det alltså. Får diskutera med mamma när hon ringer snart. Hm..

Iron Maiden ska spela i juli 2011, på Ullevi. Är lagomt sugen på att åka faktiskt. Hähä. ^_^

// Mika

2010-09-21
18:59:40

Tjohej.
Idag var det skola. Redigera bilder,  skrivit uppsats samt haft prov har jag åstadkommit idag. Provet gick skitbra, svarade på alla frågor utom en, inklusive VG och MVG frågorna. Dutti jag.

Har köpt en liten present till Katina som fyller år på torsdag, samt en liten liten grej till Alex också. Han har fått en del av presenten redan, betalade en turnering i lördags.

Note to self: Införskaffa fryspåsar och en sån där bra mopp, samt fluffiga, sköna vantar inför vintern. Och kanske en sån där jättego halsduksgrej! Jeppjepp.


// Mika

2010-09-20
16:29:46

Back in Falun
Igår kom jag hem till tomma lägenheten igen. Inte kul. Men jag har haft underbara dagar med min Alex. Plus i kanten var att jag fick träffa bästa Christina också, hur bra som helst!

Igår var det val. Verkar som om Alliansen kommer styra landet i fyra år till. Tyvärr måste jag säga. Sen att SD kom in i riksdagen gjorde mig förbannad. Kom igen.. något som är bra är väl att M inte verkar vilja samarbeta med SD, men att de vill upprätta ett samarbete med MP. Men jag gillar fortfarande inte att alliansen ska styra landet i 4 år till.. Men men, det är min åsikt.

// Mika

2010-09-13
17:03:32

Imorgon <3
Imorgon imorgon imorgon, då åker jag till Alex. Om 24,5 h sitter jag på tåget till min fina. Längtar jättemycket.

Min hosta har lagt sig något så förhoppningsvis kommer jag inte irritera alla på tågen med hostan. Hähä.

IMORGON! <3

// Mika

2010-09-08
19:14:42

Så trött..
på allt nästan. vill ha förändring nu! Framför allt i mitt pisstråkiga hår, tänk att en sån sak kan förstöra ens humör helt. Men mitt humör beror ju inte bara på det.. Det är mycket nu, som jag inte ska ta hrä.

// Mika

2010-09-07
17:50:00

Surtant.
Det är precis vad jag är idag, irriterad på allt (känns det som), stressad och allmänt sur. Vet inte ens varför. Inte bra. Men har iallafall varit duktig och städat i köket idag. Skönt att få bort med all disk ska jag tala om för er.
Hostan har inte gett sig än, visst låter jag inte så illa som i helgen men ändå, När jag väl ska till och hosta kan jag inte andas, mindre mysigt.

Ikväll blir det bara att sega.

// Mika

2010-09-04
22:34:37

Nu får det fan vara nog. :(
Nu är jag så sjukt less på denna hosta så fy. Kan någon söva ner mig tills den är borta tack?

// Mika

2010-09-02
17:38:46

Uuuäääaah.
Så. Jäkla. Förkyld.

Jag hostar som en galning, snorar och är allmänt hängig. Men jag är stolt över mig själv som ändock gav mig fan på att klara av skolan. Har inte tid att missa lektioner just nu. Huhu. Imorgon åker jag hem till mamsen igen.

// Mika

2010-09-01
10:34:10

Host och nys
Jag har gått och blivit förkyd. Skoj som tusan. Inte. Hostade som fan inatt, somnade vid 4 imorse. Tur att jag fick sova till 10 iallafall. Sen skulle jag göra honungsvatten, och när jag ska slå i vattnet i koppen så häller jag mestadelen över vänster fot istället. Ajajaj. Går bra för mig. nå väl. Snart helg!

// Mika