MIKA

2011-11-29
14:32:45

29 November 2011
God dagens!

Sitter och segar, är världens tråkigaste väder ute idag. Snön som kom i söndags har smält bort och det regnar och är grått och mörkt ute.

Igår var vi i Mora och strosade runt. Han kom hem med ett par skor, och jag med lite smink.

Julskyltning i söndags. Var nog den sämsta julskyltningen i Malungs historia. Usch. Men men.. Har inte så mycket mer att skriva, så vi höres någon annan dag :)

// Mika

2011-11-27
15:35:46

27 November 2011
Glad första advent på er!

Jag och kärleken ska snart gå ut och kika på julskyltningen, fika lite kanske och så. Sista söndagen i november är det alltid julskyltning här i byn, då finns det lite försäljare, butikerna har extraöppet och det är allmänt mysig stämning. Är glad att min kärlek är här och delar stämningen med mig.

Just nu sitter han och spelar lite på sin telefon, och jag, ja jag sitter ju här. Men snart ska vi dra oss. Ingen snö så långt ögat når heller. Knasigt, men om jag ska vara ärlig är det ändå lite skönt, är inget större fan av snö faktiskt. Det är förvisso fint precis runt jul, men annars så får det gärna hålla sig borta.

Nåväl. Hoppas ni har en fin första advent, och glöm inte att tända första ljuset i er adventsljusstake ikväll. På torsdag är det dags att öppna första luckan i julkalendern också. Själv har jag ingen i år, brukar ha en chokladkalender, men har inte blivit av i år. Köpt sånna till brorsbarnen istället ;)

// Mika

2011-11-26
14:45:36

26 November 2011
God eftermiddag!

Igår jobbade jag som sagt hela dagen, var faktiskt väldigt lugnt. Min kärlek kom runt halv fem och vi åt tillsammans, sen var han där tills jag slutade, sen gick vi hem och drack te.

Idag har vi inte gjort så mycket, vi ska gå ner på byn om en stund och handla lite. Jag tänkte baka lite äppelpaj sen, det är mumsigt. Annars ska vi nog inte göra sådär jättemycket, blir nog att se en film och bara mysa ikväll.
Hoppas att ni har en bra lördag!

// Mika

2011-11-25
10:00:07

25 November 2011
God morgon!

Steg upp för en timme sen och ställde mig i duschen. Min kärlek, ja han ligger fortfarande i sängen och sover så sött.
Han kom hit igår, så vi åt mumsig thaimat och bara myste hela kvällen. Somnade relativt tidigt för att vara oss också.
Idag så ska jag jobba dubbelpass, så jag antar att han tar tillfället i akt och ska kanske spela lite eller så, det lär nog visa sig.

Nu ska jag nog gå och fixa lite frukost till oss, se om han vaknar till då. Hihi.

Ha en bra fredag allihop!

// Mika

2011-11-24
09:19:55

DET BLIR! Black Sabbath 25/5 2012
Åååååh !!! Idag släpptes biljetterna till Black Sabbath. Och vet ni vad? JAG SKA VARA DÄÄÄÄR!
Lycklig tjej!! Stort tack till Sabina och Jonas som fixat detta! I maj blir vi ett gäng glada Malungsbor som ska lyssna och sjunga(skrika?) till Ozzy och hans gäng. FAN SÅ ROLIGT!
Åh, jag är så glad!



Ses vi där? :)


Någon av mina läsare som ska dit kanske? :)

// Mika

2011-11-24
09:15:36

24 November 2011
God morgon alla barn! (och alla andra också för den delen)
Åh, är så glad idag, för idag kommer min kärlek hit. Sen är jag glad för ännu en sak, men det ska jag ägna ett helt nytt inlägg till. Ska snart ta och äta lite frukost och göra iordning mig, sen ner på byn en sväng tänkte jag.

Vad ska ni göra idag? :)

// Mika

2011-11-23
17:35:08

EyesLipsFace


Som ni ser på bilden ovan så har jag fått hem mycket nice saker. Det är första gången jag beställer från ELF, och jag är supernöjd, även om jag ännu inte provat sminket ännu! Snabb leverans, det fraktas ju från England allt detta. Jag skriver självklart när jag provat sminket, kanske även bjuder på en bild då, hähä.
Iallafall, det ni ser på bilden är:

3 sminkborstar; Total Face Brush (bra för puder, minderalfoundations osv), Blushing, Bronzing and Blending Brush (Bra för rouge, bronzers osv) och Contour Brush (ögonskuggepensel, väldigt bra att få till sotade ögon med)

Large Brush Holder - Jag behövde pensel och ögonpenne/mascaraförvaring. Hur snygg som helst, passar bra in i mitt svart/grå rum ;)

Everyday Brush Cleanser - Precis som det låter, rengöring för penslarna och borstarna. Hygieniskt är bra!

3 st. nagellack; Matte Finisher Clear Nail Polish (genomskinligt topplack som gör nagellacket matt, skitsnyggt!), Dark Glitter Purple (grymt fint mörklila lack med lite glittereffekt) och Metal Madness (ett mörkgrått lack med lite glittereffekt, som säkerligen blir skitsnyggt under ett lager Matte Finisher ;D)

Natural Radiance Bluscher - en rouge, i färgen Innocence. Jag är en ovan rougeanvändare, så valde en väldigt ljus färg för att prova på.

2 st. ögonskuggor; Studio Pigment Eyeshadow - Naugty Noire (svartaste svart, blir kul att använda) och Studio Pigment Eyeshadow - Mystic Moss (en mörkt mörkt grön skugga, åh, så fin den är!) Med dessa ögonskuggor följde det med små små penslar att applicera skuggorna med. Jättesöta!

Sist, men inte minst, en mineralfoundation. Foundation - Fair Foundation (for porcelain skin and neutral undertones). Jag är en mycket blev människa som har svårt att hitta bra foundations. De flesta blir för mörka. Så jag tänkte prova den här. Det blir även första gången jag använder en mineralfoundation. Spännande!

Sugen på att beställa du också? Klicka här! för att komma till hemsidan.

// Mika

UPDATE: Jag mailade ELF Cosmetics för att tacka för snabb leverans osv, och fick snabbt svar. Hon som besvarade mitt mail berättade också att de har 40% rabatt på hela ordern fram till 01.00 inatt, om den överstiger 20 pund, dvs ca 220 kronor. Koden för detta är LIKE275K. Skynda fynda, säger jag! Ett till plus med ELF, är att deras produkter inte är testade på djur. ELF har också en sida på facebook som du kan gilla, länken hittar du HÄR!
Som sagt, skynda fynda!

2011-11-23
13:26:49

Lycklig tjej!
Hej på er allihopa!

Är så glad och lycklig just nu. Körlektionen gick superbra, jag har typ lärt mig att snart växla helt felfritt, jag har fått backa i ett krön, parkerat, kört över gupp och en jäkla massa, och det har gått så bra!

Eftter körlektionen mötte jag mamma på Ica, vi handlade lite, och så for vi hemåt. Hemma så låg det paket till mig på bordet. Var paketet med smink från eyeslipsface.se som hade kommit. Mycket fint smink och nya borstar har jag nu, tar kort på allt och visar senare idag. Nu ska jag snart ta tag i lite städning och så. Ska bli fint tills kärleken kommer hit imorgon, hihi.

Nej, städa var det ja!

// Mika

2011-11-23
09:47:06

23 November 2011
God morgon!

Sitter och fördriver lite tid, 10.30 ska jag nämligen på körlektion. Ska bli skoj! Dumt att det är så grymt halt ute idag, kommer nog att vara jättefeg, men men. Säkerhet, jag har ingen lust att sladda runt idag.

Senare idag måste jag städa och lite sånt. För vet ni? Imorgon kommer min kärlek hit! Åh, jag är så lycklig ska ni veta. Myspys!
Sen har jag fått äran att pilla lite på min kära vän Idas blogg. Så nog har jag något att sysselsätta mig med alltid. Men det är bra, då går tiden fortare tills jag får träffa mitt hjärta.

Vad händer för er en onsdag som denna? Något kul på g?

// Mika

2011-11-22
17:30:50

skitit ner mig..
.. Haha nä, det är inte så illa som det låter. Men det såg nog ut som jag gjort det när jag var ute och gick. FAAAAAN så halt det var. Tänkte att jag kommer nog få ett grymt vacker blåmrke på röven för snart drattar jag i den i asfalten, men det gick bra, som tur var.
Känner mig lite piggare i huvudet nu efter lite frisk luft iallafall.

// Mika

2011-11-22
16:20:15

seg, dimmig dag
Alltså den här dagen. Blir så deprimerad i mitt lilla hjärta. Tyckte ju det kunde vara finare väder så jag kunde övningsköra, men icke det! Dimmigt och kallt och halt och blä. Inte är det något bra på TV ikväll heller, så blir nog filmtime senare. Tror jag ska trotsa vädret och gå ut och gå, frisk luft är alltid bra har jag hört.

// Mika

2011-11-22
11:26:10

22 November 2011
Hej på er!

Tisdag idag. Utanför står två karlar och slår upp snöräcken.  Jag själv ser på Efter Tio, just nu pågår en modeshow.
Vet inte vad som händer idag, det visar sig nog.

Nu blev snöräckeskarlarna klara. Bra, då kan jag gå ut och hämta posten utan att vara rädd att välta någon stege, haha.

Tänkte väl mest uppdatera och berätta att jag lever eller något.
Ciao

// Mika

2011-11-21
15:20:20

Vågade inte..
Vågade inte övningsköra idag, var alldles för dimmigt, och halt var det också, och eftersom jag är en sån nybörjare på allt det där så kände jag att jag hellre skippar det idag än att riskera att något händer. Hoppas vädret är bättre imorgon, då ska vi prova på nytt.

Annars har jag inte så mycket mer att säga, är segt idag, haha. Men men, så kan det vara ibland.
// Mika

2011-11-21
12:22:12

21 November 2011
God dagens !

Hur står det till i stugan? Själv är jag jättetrött, känns som om jag kunde sova i flera timmar om jag la mig ner nu.
Kom för en stund sen hem ifrån mötet med min jobbcoach, och har nu sökt lite jobb och mailat min handläggare.

Ska snart ut och övningsköra litegrann, dock är det förjäkla dimmigt ute.
Annars ser dagen inte så givande ut, blir nog att ströläsa lite i körkortsboken om  jag inte somnar ifrån den.

Nåväl, ha en bra måndag!

// Mika

2011-11-20
21:23:22

Det kliar i köpe-fingrarna..
Hur kommer det sig att man hittar så förbaskat mycket fint när man inte har pengar, och inte ett skit när man väl har pengar? Hm.

2011-11-20
16:02:39

Söndag = no cooking
Ja alltså idag är det söndag, och jag och mor var alldeles för lata för att laga mat, så det fick bli thaimat. Gott, men fasen så mätt jag är nu.

Senare får det bli en promenad, har väldigt ont i huvudet, så ska nog ut och få mig frisk luft. Ikväll blir det nog att kika på Beck, har blivit så nu på söndagarna av någon anledning, jag är inte direkt något Beck-fan annars, men är ju faktiskt ganska bra filmer.

Imorgon ska jag på möte hos min jobbcoach. Väldigt trevliga möten måste jag säga, vi pratar om allt och inget, dvs inte bara om jobb. Måste maila min handläggare på AF också. Ska snart ha möte med honom också. November är snart över, vilket känns väldigt skrämmande. Går så fort. Hm.

// Mika

2011-11-20
12:11:24

20 November 2011
Halloj!

Söndag idag. Söndag betyder slappardag, så det kommer inte bli mycket gjort idag kan jag tala om.
Är väl det jag kan säga om dagen, haha.

Take Care!

// Mika

2011-11-19
23:24:33

19 November 2011
Hej!

Kaosdag, skulle man väl kunna kalla den. Eller.. Nä. Besvikelsen och ledsamhetens dag more likely. Iallafall, tänker inte gå in på sånt i bloggen.

Jag kom för ca en halvtimme sen hem från att ha varit barnvakt till världens bästa brorsbarn. De har mest tittat på TV, så har varit en väldigt lugn kväll.

Blir väl snart sängen nu skulle jag kunna tänka mig, jag är grymt trött. Imorgon är en ny dag!

Buenas noches mis amigos!

// Mika

2011-11-18
23:10:57

Helt slut !
Ja, som rubriken lyder, jag är helt slut! Trots att det var ovanligt lugnt på jobbet idag så är jag helt slutkörd. Kom hem för ca 40 minuter sen, sen dess har jag kollat lite mail och tagit en välbehövlig dusch. Duscha är fasiken underskattat. Är så skönt att komma hem efter en lång dag och ta en varm, avslappnande dusch. Känner mig helt befriad från dagen, ungefär, haha.

Vad har ni gjort under denna fredag förresten? :)

// Mika

2011-11-18
10:28:47

Black Sabbath kommer till Sverige!
Jag skrev ju tidigare om att Black Sabbath ska återförenas. Nu är det klart att giganterna även kommer till Sverige under sin turné. Stockholm, som står som fjärde stad, besöks av Osbourne och gänget den 25 maj, sedan åker de till Norge för två spelningar, och återvänder sedan till Sverige igen, denna gången Malmö, för att spela, den 2 juni!

Nu känns det som ett måste att se dem, får försöka få tag på en biljett, men har känslan av att det kommer bli ganska svårt.



[Bild- och infokälla, klicka på bilden!]

// Mika

Update: Biljetterna släpps den 24 November. [källa: http://www.dn.se/kultur-noje/musik/black-sabbath-till-sverige-i-sommar]

2011-11-18
09:44:45

18 November 2011
God morgon!

Gick upp för ca 40 minter sen, sovit rätt gott för en gångs skull!
På dagens schema står det nu först lite städning, sedan blir det jobb från från 13.30 och heela dagen. Härligt!

Tänkte mest uppdatera för att säga att jag lever, då det troligen inte kommer komma upp någon mer uppdatering idag. Hoppas att ni får en bra fredag!

// Mika

2011-11-17
15:15:17

17 November 2011
Halloj!

Har inte hunnit uppdatera något idag då jag haft fullt upp med annat.
Har hjälpt mamma handla till de som hon har hand om på hennes jobb, sen har jag övningskört och lite sånt.
Resten av dagen blir nog riktigt slapp. Min chef ringde och frågade om jag kunde jobba eftermiddagen också utöver kvällen, så blir dubbelpass imorgon, mycket härligt!

Vad har ni gjort en torsdag som denna?
// Mika

2011-11-16
16:33:49

Frusen och seg
Halloj på er.

Usch, är så grymt frusen och seg, ska nog snart ta och tappa upp ett bad som det känns nu, kanske jag tinar upp litegrann.

Sen blir det nog att hyra en film via TVn och bara slappa, orkar ingenting annat idag. Har sökt lite jobb idag, får duga som ansträngning, haha.

Hoppas ni får en fin onsdagkväll!


Bilden ger mig en känsla av värme.
// Mika

2011-11-16
11:29:15

16 November 2011
God förmiddag på er! (jag måste verkligen komma på en ny hälsningsfras...)

Har inte hunnit gjort så mycket idag mer än att klä på mig och sätta på mig ansiktet, och inse att jag är en aning jättedum i huvudet. Men så kan det vara ibland, det löste sig iallafall. Skyller på att jag snart ska ha "den där tiden i månaden".
Ska alldeles snart bädda sängen, och annars idag vette tusan vad som händer, mer än att jag och mor ska äta kokt torsk. Nom nom nom!

Händer det något spännande en onsdag som denna ? (Mer än att det är premiär för nya Twilight-filmen, I knooow. ) Inte så där superförtjust i de filmerna faktiskt. Men har man sett de tidigare filmerna så ska man väl se hela serien, men det får bli någon gång när den finns att hyra, eftersom vi inte har någon biograf i denna by. (Yes, du läste rätt, ingen bio!)

Nu ska jag sluta sitta här och bädda sängen, hej hopp!

// Mika

2011-11-15
19:42:07

Kul post från Tampons for free
Jag har skrivit om dem förut, och det tänker jag fortsätta göra. Tampons for free, ett företag som helt etablerar sig i att kvinnor ska få mensskydd gratis. SÅ JÄKLA BRA!

Jag fick paket från dem idag, mycket trevligt måste jag säga. Kul innehåll också, skrattade så jag nästan grät över en av sakerna. Tror att en av mina käraste vänner ska få den saken i julklapp ;D



// Mika


2011-11-15
19:10:17

Glad tjej!
Hej på er allesammans!

Jag är så jäääklarns glad just nu. Idag gjorde jag ju något väldigt spännande som jag nämnde i tidigare inlägget. Det som var spännande var, *trumvirvel* att jag hade min första körlektion!
Och vet ni hur bra det gick eller? Alltså allvarligt talat, det gick så jävla bra att jag är i ett lyckorus.
Jag fick göra en massa olika saker, däribland att backa in i en parkeringsruta, och det blev rakt! SPIKRAKT! Flera gånger. Helt otroligt, jag blev så paff att jag sa: Nämen! Vi står ju för fan rakt!
Min körlärare bara skrattade åt mig. Har nog bästa körläraren dessutom, så grymt bra, sådär lagom pedagogisk och frågade saker, lät mig prova och köra på. Längtar redan tills på onsdag nästa vecka, då är det ny lektion. Wehooo!

Jaa, nu vet ni. Fick även kul post idag, tänkte visa er alldeles strax ;)


// Mika

2011-11-15
11:59:05

15 November 2011
15 november redan. Vart tar tiden vägen egentligen? Helknas.

Har nu på förmiddagen läst lite i körkortsboken och nu ska jag snart klä på mig och lite sånt.
Senare idag händer något spännande ska ni veta, men vad det är får ni veta sen, haha.

Nu ligger hunden och blänger på mig, antar att hon tycket att jag ska klä på mig ;D

Nåväl, ska väl göra det då.

Adios mis amigos!

// Mika

2011-11-14
22:07:16

Studs and skulls


Tror precis jag blev lite småkär i de där. Vill. Ha!
finns på brandos.se för  1049:-

2011-11-14
17:35:44

Where is the Edge?


In the shadow awaits a desire
But you know that you can’t realize
And the pressure will just keep on rising
Now the heat is on
It's too late, there is no way around it,
You have seen it yourself many times.
In the end you will give up to fight it
Unescapable


'Cause you're losing your mind and you're sleeping with wide-open eyes

2011-11-14
17:16:18

14 November 2011
Hej på er!


Min måndag!

Haft en bra måndag? Själv har jag spenderat måndagen med att läsa i körkortsboken, handlat med mamma samt varit hos storebror och ätit mat. Han fyller även år idag så STORT GRATTIS till honom på födelsedagen!

Sov nästan ingenting inatt heller, kuuuuul. Gick ändå upp klockan 9 och gick ner på byn och inhandlade skrivböcker och en penna så jag har nytt till körkortsgrejset, jag är en sån som antecknar mycket samtidigt som jag läser, så det behövdes.
Köpte en bläckpenna som man faktiskt återvunnit ur vanliga petflaskor, bra med återvinning!

Nu blir det att leta lite jobb och bara sitta, ha det!

// Mika






2011-11-13
17:09:39

13 November 2011
Hejsan.

Blir nog inte mer uppdatering än såhär idag, är helt slut, sov knappt en blund inatt, vilket har resulterat i att jag bara legat i sängen idag. Huvudvärk, trötthet och allmän blähet står på schemat. Men men, ny dag imorgon iallafall.
Hörs då!

// Mika

2011-11-12
19:29:22

baka, baka, liten kaka

Sitter och göttar mig framför the Simpsons. Hohoho

// Mika

2011-11-12
18:48:10

Black Sabbath återförenas!
Ja, som många av er kanske redan vet så ska Black Sabbath återförenas!


[klicka på bilden för bildkälla]



De kommer att headlinea Download Festival i England den 10 juni 2012, där även Metallica kommer att spela.
Black Sabbath kommer även att släppa ett nytt studioalbum som kommer att släppas under hösten 2012.

Roliga nyheter måste jag säga, ser fram emot att höra nya albumet, spännande, spännande!



[Källa: rocknytt.net]


// Mika

2011-11-12
13:08:15

12 November 2011
God dagens!

Fin dag idag, någon enstaka minusgrad och solen skiner, det är så här jag gillar vintern. Jag är inte så där jättekär i snö, så för mig får den gärna hålla sig kvar där uppe en bra stund till. Det är fint att ha till jul för julstämningens skull, annars så slipper jag den helst. Jag gillar bar mark.

Aaaanyway. Idag så har jag inte hunnit gjort så mycket, läste lite i körkortsboken sen har jag och mamsen varit och handlat lite. Om en stund ska vi dock iväg igen, låna brors torktumlare (grymt intressant, eller huuuur? eheheh), sen åka till brorsbarnen och hälsa på lite, och handla kokosflarn/flingor/whatever, för idag ska jag baka! Ovanligt va? Nä, skulle inte tro att det var speciellt ovanligt. Men det är skoj att baka. Jag är konditorn i huset. hähä.

På tal om körkort, ska köra bil på tisdag! Bokat två dubbellektioner, min första är på tisdag, och onsdagen veckan därpå ska jag köra igen. Däremellan ska jag försöka köra lite med mamma vid min sida. Jag vill ha klar det där rosa kortet nu. Har lite planer på hur jag ska gå till väga, men de tänker jag inte tala om här just nu ;)

Nej, nu ska jag glo runt lite mer i cyberspace innan jag drar mig igen, ha en fortsatt trevlig lördag, skriver säkerligen lite senare också ;)

// Mika

2011-11-11
22:41:53

Vilken lyckad kväll!
Ja som rubriken säger, det blev en grymt lyckad kväll ikväll, många mellanstadiebarn som kom och det var full rulle hela kvällen. Är inte lite trött nu kan jag lova ;)

Ha det!

// Mika

2011-11-11
12:19:03

11/11/11
Hejsvejs på er!

11/11/11 idag, vilket betyder 11/11/11-disco på jobbet. Inte för oss personal då utan mellanstadiet, haha.

Har precis klätt på mig och fixat iordning mig så nu är jag redo för jobb och annat som denna fredag kan tänkas erbjuda.

Fredag idag igen alltså. Veckorna går väldigt fort nu, snart är det jul. Har redan slagit in nästan alla julklappar, den ni!
Måste dock försöka hitta någon bra julklapp till min käre pojkvän men han är så svår att köpa någonting åt eftersom han oftast köper det han ska ha själv eller så vägrar han tala om vad han önskar sig. ;)
Har ni förslag så kan ni väl dela med er av dem tycker jag.

Var väl allt för mig för nu, kanske uppdaterar senare när jag kommit hem från jobb.

Ha en bra 11/11/11-fredag!

// Mika

2011-11-10
23:27:54

pillerill
Detta har sysselsatt mig ikväll. Tror jag målade 3-4 andra grejer innan jag bestämde mig för detta.  Första gången jag gör det på mig själv, så är ju inte proffsigt gjort, haha.



// Mika

2011-11-10
18:07:37

Det här är en rubrik
Ja, alltså, jag kunde inte komma på någon bra rubrik som ni kanske ser.

Har precis slagit på ugnen, idag blir det minutbiff med pommes och rödvinsås, så gött. Hoppas jag!

Ikväll är planerna att se på bland annat Lyxfällan, fixa lite naglar eftersom jag aldrig orkade fixa det förut, samt mentalt förbereda mig inför morgonkvällens jobb, det står disco för mellanstadiet på schemat imorgon. Det blev väldigt uppskattat sist, så vi kör ett 11-11-11-disco imorgon.

Går det något annat bra på TV ikväll förresten? Tipsa isåfall, jag har ingen koll överhuvudtaget.


Nu måste jag kolla till ugnen igen, hörs!

// Mika

2011-11-10
11:45:51

10 November 2011
God förmiddag!

Blev nyss lite smått pussattackerad av jycken då jag precis nös. Det får man inte göra i detta huset förstår ni, då blir Sunni tokig, haha.

Nu ligger hon dock i min säng och ser ganska så trött ut, gamla gumman.
Torsdag idag, vad händer? Inte mycket, måste ta och bädda sängen, den ser förjävlig ut just nu, lakanet ligger i en hög på mitten. Ibland undrar jag vad jag håller på med i sömnen?!

Tycker att det kan bli fredag snart så jag får jobba lite, så det så.
Just fan! Måste ju maila min jobbcoach kom jag på nu. Lika bra att göra det med en gång.
Vi höres väl kanske senare ikväll.

Hejsvejs!

// Mika

2011-11-09
21:47:47

Frusna fötter och huvudvärk
God kväll!

Sitter här med frusna fötter och huvudvärk som rubriken antyder.
Har ikväll slagit in lite (många) julklappar, och tidigare idag var jag ute och gick och kom hem med ett lim.
Skulle ha köpt lite pennor, men det får allt vänta tills jag får pengar igen.

Blir nog att slå på en film nu strax kanske, skulle ha ställt mig i duschen också, men det får nog vänta tills imorgon när jag vaknat istället, eller något. Orkar inte just nu, haha.



Yes, jag hade lite tråkigt här på kvällskvisten... ehehehehehehe

// Mika

2011-11-09
13:06:26

9 November 2011
Hej på er.

Ska nog snart dra ner på byn en sväng, ska ladda iPoden lite först.
Annars idag då, mja jag ska nog ta tag och börja med ett projekt jag tänkt på länge, jag har materialet men har bara inte kommit igång än, seg som jag är. Behöver dock lim först, så ska nog inhandla det.

Det är väl så min dag ser ut. Händer för er? :)

Bjuder på fjantbilder på mig, och sötbild på hundne, bara för att. ;)


// Mika

2011-11-08
13:41:39

...
Happ.. Tillbaks på ruta 1 igen då. Vad fan ska man göra nu då, blir så less.. så fort man kommer på något man vill så krossas det direkt. dra åt skogen, nu gräver jag ner mig någonstans...

2011-11-08
13:14:05

8 November 2011
God dagens!

Tisdag idag va? Mjo det stämmer nog! Haha, snacka om förvirrad tjej.
Suttit och sökt lite jobb nu på förmiddagen, så vi får väl se om det leder någonvart. Sökt lägenheter också. Lägenheter jag vet att jag inte kommer att få. Jävla skit!

Iallafaaaall.. Idag ska jag ringa lite samtal, sen knalla ner (upp?!) till körskolan och boka lite körlektioner, nu jävlar, här ska det köras! Vill ha klart det där förbaskade körkortet nån gång.

Annars idag då? Inte den blekaste aning, ska ta och plocka ihop lite på rummet nu innan jag ringer samtal, sen ska jag bädda sängen. Om jag får för hundarna dvs. Har besök av Bira idag en liten stund, så idag har jag två jyckisar hos mig. Myspys. Ingen av dem gillar dock när jag börjar plocka iordning och bädda. Knas.

Nej, plocka ihop var det ja, höres sen!

// Mika

2011-11-07
17:00:02

7 November 2011
Hej du glade med hink och spade!

Idag har jag varit något så grymt seg, igen! men jag hoppade faktiskt ur pyjamasen och drog på mig riktiga kläder för en gångs skull, haha.
Har precis ätit lite mat, gjorde mig pastasås med bacon, satt inte helt fel i kistan kan jag säga. Nonom.
Vi ska snart dra mot Micke och barnen, vi ska skjutsa den ene till badhuset nämligen.

Annars då? Funderar på att ta en gokväll med dusch, nagelfix och tv-tittande, kanske lite varm choklad också.
Vad händer för er en lördagskväll som denna?


arkivbild
// Mika

2011-11-06
22:33:19

BIRTHDAY CAKE






Tårta jag gjorde till broders födelsedagsmiddag. Blev rätt populär som tur var ^^

// Mika

2011-11-06
12:44:16

6e November 2011
Hej på er!
Sorry för dålig uppdatering igår, men hae ingen tid till, inte lust heller, haha.
Var ju på kalas för brorsan igår, och jag bakade tårtan, tänkte visa upp den lite senare när jag orkar föra över bilderna från kameran.
Var så otroligt seg sen hela kvällen så en spenderades med Benjamin Buttons otroliga liv på 5an, satt uppe en stund till sen gick jag och la mig och sov till elva idag, men tror nästan att jag snart går och lägger mig igen, haha.

Har så grymt ont i ryggen också, igår när jag vaknat och klivit upp la jag mig på soffan i vardagsrummet, vilket jag inte skulle ha gjort. Låg på ett skumt vis som gjorde att det kändes som om ryggen låsts sig, och har haft ont sne dess. Blööö..

Vad händer annars en dag som denna? Jag ska nog inte göra ett jota faktiskt, som det känns nu. Ha det!

// Mika

2011-11-04
22:36:10

Mellanstadiebarn, ge mig lite av er energi, tack!
Inte en allt för lugn dag på jobbet idag måste jag säga, haha. Vart får barnen sin energi ifrån? Jag skulle vilja ta bara nån nanoprocent av den energin, och jag skulle ju vara på topp.
Kvällen var av det lite lugnare slaget, och tur var det då alla vi tre som jobbade blev väldigt trötta efter att ha suttit i soffan en stund mellan passen och pustat ut, haha.


Nu snart så ska jag se på The Shining som går på kanal 9 22.50. Men först ska jag göra iordning lite oboy, mamma var snäll och köpte mjölk till mig idag :)
Blir nog att lägga sig i sängen efter halva filmen och titta på den därifrån, möjligtvis somna till den om jag inte blir allt för skärrad. Ska upp i tid imorgon och göra tårta och greja eftersom ene brorsan ska ha födelsedagsmiddag och jag har fått äran att göra tårtan.

Vad ska ni hitta på denna alla helgonahelg?


Lägger upp en arkivbild på halsbandet jag just nu har på mig, bara för att göra inlägget lite roligare ;)

// Mika

2011-11-04
11:53:31

4 November 2011
Mossa mossa alla människobarn!

Har precis gjort iordning frisyren, så nu är det bara ansiktet som ska på. Börjar jobba om ca 1,5 h, och jobbar fram till 22.30 ca. Så det blir fullt upp, så att säga.

Ikväll blir det att se The Shining på kanal 9 när jag kommer hem. Den börjar 22.50 så det är ju perfekt! Bra film dessutom, har ni inte sett den, så tycker jag att ni ska se den. Skrämmande bra, höhö.

Vad händer för er en fredag som denna? Hoppas ni får en bra dag, det hade jag tänkt att ha iallafall ;)

// Mika

2011-11-03
20:19:47

Ahmeh vafaaaan
Åhj. Kom precis ut ur duschen, och blev jättesugen på rostmacka och oboy.. Så är mjölken nästan en vecka för gammal.. Jag som redan varit ute och handlat en gång idag, plus att jag nyss kom ur duschen och sitter i pyjamas..  TUSAN OCKSÅ!

Nåväl.. får väl vara utan då. Buu :(

Iallafall. Vi var och satte ljus och blommor på gravarna idag, jättefint blev det. Efter det så åt vi på en lunchresturang i byn som hette Longhorn. Vi åt buffalowings med pommes, och herrejäklar så gott det var. Det bästa av allt var att vi fick ätamed fingrarna också, kändes precis som hemma, haha. Åh. Gudars så gott det var. Åker ni förbi Rörbäcksnäs någongång, ät på Longhorn! ;D

// Mika

2011-11-03
11:04:04

3 November 2011
Hej hej!

3 november idag och ingen snö på marken ännu. Jippie!

Idag vette tusan vad som händer, mer än att jag och mor ska åka iväg och sätta ljus på gravarna där bland annat min mormor ligger. Sedan blir det nog ganksa lugnt. Vad händer för er? :)

Åh, måste dela med mig av en så jäkla sann text också;

A teacher in New York was teaching her class about bullying and gave them the following exercise to perform. She had the children take a piece of paper and told them to crumple it up, stomp on it and really mess it up, but do not rip it. Then she had them unfold the paper, smooth it out and look at how scarred and dirty it was. She then told them to tell it they’re sorry. Now even though they said they were sorry and tried to fix the paper, she pointed out all the scars they left behind. And that those scars will never go away no matter how hard they tried to fix it. That is what happens when a child bully's another child, they may say they’re sorry but the scars are there forever. The looks on the faces of the children in the classroom told her the message hit home. Copy and paste this if you are against bullying.

// Mika

2011-11-02
22:47:58

Min nya, fina mössa
Måste ju bara dela med mig till er läsare, jag fick en så fin grön mössa av mamma igår. Den är knallgrön, titta! :



fin va? :D
// Mika

2011-11-02
17:41:14

Cupcakes
Hade tråkigt nu på eftermiddagen så jag provade på det nya Cupcake-kitet från Kungsörnen. Riktigt bra måste jag säga, men jag kunde inte läsa idag så jag tog ju smält smör och inte rumsvarmt som det egentligen skulle vara, när jag gjorde frostingen. Men det gick okej ändå, haha. Visar lite bilder istället ;)









// Mika

2011-11-02
15:47:32

Men ööj
hej på er.
Tänkte ju att jag skulle göra en rolig grej hit till bloggen, men dels är ljuset borta, så det lbir inget bra ljus, dels så är ju min självutlösare trasig, vilket leder till att det inte alls blir bra, så jag får helt enkelt ta det någon annan dag. Tusan också!  Måste verkligen införskaffa en ny sån, har ju ny designidé till hit och allt. Men men...

Ni får helt enkelt vänta! ^^

// Mika

2011-11-02
11:18:51

2 November 2011
God förmiddag!

Är fullt upp i städning just nu, blev precis klar med mitt rum, så tänkte ta tag i köket nu.

Vad händer för er idag? Själv har jag ett litet projekt på G som mor ville att jag skulle ta tag i. Ni får veta detta senare.


HEJS!

// Mika

2011-11-01
20:34:40

Spontantripp till Mora
Hej på er.

När mor kom hem runt ett-tiden idag så sa hon att vi skulle dra till Mora, så det var bara att fixa iordning håret och klä på sig, sen bar det av. Först gick vi runt inne i Mora, men kom till bilen rätt tomhänta.

Vi åkte till Jysk och köpte en madrass till Alicias säng, sedan åkte vi mot Dollarstore, där vi inhandlade.. öh.. Cillit Bang! Och jag fick en neongrön mössa (jag köper i princip alltid en ny mössa varje vinter. Förra vintern blev det 4 nya ... ehehehe) och lite annat småttoch gott. Sedan blev det Ö&B, och Ica Maxi. Vi köpte sån där mix för cupcakes, ska bli spännande att prova på! (Det är jag som sköter bakningen i huset nu för tiden, mor köpte också en toscakakemix som jag skulle få till äran att prova på senare)

Vi avslutade hela trippen med mat på McDonalds.

Det är väl det min dag gått ut på. Jag som tänkte städa. Men men, finns ju en dag imorgon också. ;)

Nu blir det snart duschen och kanske, om jag orkar, fix med nya naglar. Annars blir det bara att blöa framför TVn.. Fast funderar på att gå på OK och hyra en film först. Sett en jag velat se länge nu.. Hmm. Så får det nog bli.

// Mika

2011-11-01
12:11:52

1a November 2011
God förmiddag.

Lika trött idag som igår. Sov för länge, ställde klockan på snooze, trodde jag, men den ringde såklart inte. Vaknar av att Trollmor ringer kvart över 11.

Vad händer idag? Jag har ingen aning, har lust att göra något. Jag skulle vilja typ. Måla lite keramik, var så längesen nu. Men då har jag problemet vart fasiken jag ska ställa prylen sen, och främst, vad vill jag måla?

Bläuh, jag har liksom ingen lust alls med livet just nu känner jag. Gräva ner sig någonstans kanske?
Nej men allvarligt talat, nu vill jag ha ett jobb och eget boende, jag får krupp av att bara strosa omkring hemma dagarna in och dagarna ut. Har kollat på olika utbildningar, men jag hittar inte ett skit som tilltalar mig.
Det enda jag vill gå lades ju ner, men kommer förhoppningsvis upp igen till hösten, om det går som jag vill. Men det är nästan ett år dit. Måste ha något att göra tills dess... Baaaaah..

Nu ska jag sluta skriva för nu, annars blir det bara mer och mer negativt, så tack och adjö !

// Mika