MIKA

2009-05-31
21:57:27

2009-05-31 ,<3

Everyday I ask myself just why,
Why I should keep it up and try
And then I see you
Everyday I earn a little more,
You are just what I've been looking for
All my life


There's something that's been missing,
Something I have found
My world just keeps on turning
When I know that you're around


I don't wanna live without your love,
I don't wanna live without your touch

I need you to be
Beside me

I don't wanna throw my time away
And waste another day
I need you to be
Beside me

Jag saknar dig, men snart är jag hos dig igen.
A, jag älskar dig <3


// Din Mika.

2009-05-31
15:18:19

2009-05-31
Hejsan.

Vaknade vid 10-tiden idag, och ett par timmar senare gick jag ner på marknaden idag igen, köpte mig en t-shirt som jag ska modifiera lite sen, samt lite underkläder. Hm mja. Gick hem, var hemma en liten snabbis, jag och mamma gick ner på markaden igen, och hon köpte en vaxduk. Hm mja..

om ca 2 timmar åker jag hem till Falun..
och den 18 juni åker jag till min Alex! ^_^

// Mika

2009-05-30
15:51:41

2009-05-30, dagen idag.
Hejsan!

Idag vaknade jag vid halv nio av att hunden låg bredvid mig och myste.
Gick ner på marknaden med mamma, köpte strumpor och en ny plånbok, varav båda sakerna var behövliga.

Mötte upp Christina och hennes vän Emilie, gick runt lite med dom men sen gick de hem, knappt utan förvarning.
Som tur var såg jag min bror, hans sambo och deras barn så jag gick lite med dem, men sen gick jag hem. Ska nog snart ner igen och glo lite, men vi får se.

Ikväll ska jag grilla med familjen, tillochmed min bror Jörgen kanske ska med. Skoj skoj!


// Mika

2009-05-30
15:45:55

2009-05-30 , om gårdagen.
Hejsan, i detta inlägg tänkte jag berätta om gårdagen.

På dagen så var det filmfestival, och ja det var väl trevligt, vi lyssnade bland annat på när Alexandra Dahlström (känd från bl.a filmerna Fröken Sverige och Fucking Åmål), som hade föreläsning.
På lunchen var vi ett par tjejer som åt på en grekisk resturang, Tzatsiki heter den. Massa mums!

Efter videofestivalen så mötte jag min bror på stan, sen åkte vi på Ica Maxi där han skulle säga hej till två kompisar, så där var vi i ca 20 minuter något sånt. Sen åt vi på McDonalds, han betalade min mat, vilket jag tyckte var massa snällt.
Sen åkte vi ner på stan så jag kunde köpa öronproppar och han skulle in på Claes Ohlson. Sen ja strosade vi omkring på stan lite, sen åkte vi till City Gross och gick runt, sen åkte vi till Arenan ca 20 minuter innan de började släppa in.

Det var väldigt lite folk där, men det var rätt skönt. runt 20tiden började första bandet, Brother Tuck, spela. De var inte speciellt bra, och sångaren var ju helt borta i huvudet. Arrangemanget var alkoholfritt, likt förbannat sa han: Ja, vad tråkiga och sega ni är ikväll. Det är för att ni fått i er för lite sprit.
Smart där sångarn.. Sen, vid sista låten, så uppmanade han folket i mitten att skapa en moshpit, så de började ju slåss och buttas och ha sig. Då blev jag så jävla sur på honom att jag ville upp på scen och ge honom en riktig bitchslap och fråga vad han hade för fel i huvudet. Varför ska man hålla på att slåss och buttas när det är livemusik? Har inte fattat det, och kommer ALDRIG att göra det heller.

Sen slutade de spela, tack och lov, och ca en halvtimme senare började Prey att spela. Underbar spelning, synd bara att de hade så lite tid, så de kunde inte spela så många låtar, samt de spelade bara från nya skivan. Men jävligt bra var det. Efter ytterligare en halvtimma började Bloodbound att spela, och jösses vilken bra spelning det var. Sångaren var helt galen, snurrade mikrofonstatifet runt runt att jag trodde en stund att han skulle knocka någon på scen eller i pubilken. Men det gick bra. Ingen skada skedd. Vi åkte hem efter Bloodbounds spelning, både jag och bror hade ont i både fötter, rygg och kropp i allmänhet, så vi struntade i att se Lion's Share. Det var nog lika bra, vi kom hem 01 inatt så. Eller ja, jag gjorde, min bror fick skjutsa runt på sina inte så jättenyktra vänner både hit och dit. Så han är nog redigt trött idag.
Tack för en bra kväll bror!

// Mika


Prey


Gitarristen i Bloodbound

2009-05-28
15:18:28

2009-05-28
Hejsan!

Dagen idag var helt okej, vi såg klart på The Shining på första lektionen, och jag måste säga att jag tyckte om den filmen. Den var störd men jäkligt bra. På samma lektion fick vi veta vad vi hade för betyg i kursen Mediekommunikation. Har VG, och är grymt nöjd med det. Sen hade vi svenska, och då skrev jag klart rapporten och mailade in den. Skönt, bara provet på tisdag kvar nu! Jag hoppas att jag får minst VG på det.
Hm, och jag har kollat över och chansat lite på vad jag ahr för betyg, med hjälp av vad jag fått för kommentarer om mina arbeten osv, och måste säga att jag har överträffat mig själv, mmhm. Oh well.

Väntar på att mamma ska ringa och tala om att hon är påväg till Borlänge där jag ska möta henne, sen blir det väl att lalla runt på Kupolen och sen vet jag inte vad som händer.

// Mika

2009-05-27
16:35:08

2009-05-27, städat.
Hejsan.

Idag har varit en hyfsat bra dag, med bild som första lektion. Lektionen efter den, Engelska, så gjorde jag mitt muntliga nationella prov, och det gick super. Lektionen efter den, Mediekommunikation, så tittade vi på The Shining, och Johan tog ut oss en och en för att berätta vad vi fått för betyg på senaste inlämningsuppgiften. Gick också super, VG fick jag på den så. Imorgon ska vi fortsätta se på The Shining samt få veta vad vi har för betyg på hela kursen. Spännande.
Imorgon kommer även min mamma till mig, eftersom jag ska ha utvecklingssamtal på fredag morgon.

Just nu sitter jag och har precis slängt i mig en caesarsallad, och innan dess städade jag hela lägenheten. Så grymt skönt att få det gjort.

// Mika

2009-05-27
07:22:45

2009-05-27
God morgon.

Sov väl okej inatt, mardrömmar hade jag, men jag vaknade iallafall inte mitt i natten osv.
Taskigt och grått väder ute idag, inte alls roligt faktiskt.

Nu ska jag strax dra mig till skolan. Bra dag idag med bild, engelska och mediekommunikation.
Sen ska jag hem och städa arslet av mig. Usch...


// Mika.

2009-05-26
16:15:58

2009-05-26
Hejsan.

Idag har jag varit i skolan, gjorde i princip klart rapporten på svenskalektionen, den skall bara renskrivas på dator och mailas in.
Sedan hade jag datakunskap, visade Pär min hemsida och han var nöjd med den. Renskrev uppsatserna till Ernesto, och gav dem sedan till honom. Hade ingen MPR för jag är klar med den, mih. Åkte till Kupolen i Borlänge men hittade fan inget.

Hm ja vi satt ju ute i solen igår på håltimmen. Det skulle jag aldrig ha gjort. Mina armar kliar som fan. Jajjemän, Soleksem ftw.. Not. Jag avskyr att inte kunna vara ute i solen utan att i princip direkt bli röd och börja klia mig. Fan.
Varför skulle jag bli allergisk mot solfan för, jag som behöver färg på mig för att inte se ut som ett lik? Maaah.

// Mika

2009-05-25
19:51:36

2009-05-25 ,stolt.
Alltså, just nu är jag så grymt stolt över mig själv, vilket jag inte varit på väldigt, väldigt, väldigt länge.
Vad jag vet har jag VG i bild och mediekunskap, och innan den ordinarie svenskläraren Hanna blev mammaledig så sa hon att jag antagligen låg på ett VG även där. Och i engelskan har jag ganska säkert ett MVG. Även i datakunskap känns det mycket lovande att jag har högre än ett G. Jag har också lyckats göra bra ifrån mig på inlämningsuppgifter och dylikt, och det känns riktigt bra. Det känns som om det kommer bli ett ganska bra betygsår för mig detta året. Ni anar inte hur skönt det känns. Att faktiskt få känna sig bra på något. Nu är det nästan så att jag längtar till utvecklingssamtalet på fredag morgon, så jag får veta lite mer hur jag ligger till. Det enda som känns halvlurt är idrotten, men jag misstänker att jag faktiskt har ett G där också, om jag har tur. Även om jag råkar ha IG där, så känns det inte som om det spelar någon större roll just nu.

Just det.
Snart är det sommar, och det betyder att jag snart igen kan åka till min älskade Alex. Jag längtar så mycket att jag nästan spricker!

// Mika

2009-05-25
18:36:54

2009-05-25 ,produktiva jag!
Hejsan.

Efter skolan, som var.. okej, så gick jag ner på stan en sväng, handlade lite bröd, åkte hem, och började skriva klart min uppsats om Ingmar Bergman, Victor Sjöström och Mauritz Stiller. När jag var klar med den så påbörjade jag, och avslutade jag uppsatsen om Internets Historia. Känns skönt, nu har jag bara en inlämningsuppgift kvar, och det är till svenskan, vi skall skriva en rapport om valfritt ämne. Jag valde Tutankhamun. Det ska vara inne på fredag, och jag har itne ens börjat än. Tänkte dock att jag skulle vara läskigt produktiv på svenskalektionen imorgon, samt skriva på den hemma, och renskriva den på svenskalektionen på torsdag. Om det blir som jag tänkt dvs.
Sen ska jag göra andra provdelen i filmkunskap nästa tisdag, och det känns faktiskt ganska bra, jag har fått papper att läsa på, så det ska nog gå fint. Idag gjorde jag även idrottsprovet, även om jag inte pluggat på det. Kändes som att det gick okej iallafall. Får jag IG så ska jag göra om det på måndag när jag har håltimma. Känns också bra.  Fick veta av Ernesto idag också att jag ganska säkert ligger på ett VG i mediekunskapen. Fy fan vad glad jag blev när jag hörde det!

Nu skall jag strax ställa mig i duschen, sen ska jag rosta mig nån brödskiva och blanda mig oboy, för det var så längesedan jag åt det sist. Sen klockan 19.30 blir det Simpsons och Family Guy!  Missa inte!

Just det, grattis till Henny som fyller 17 år idag, och grattis till Carro och Crille som firar sin 2-årsdag idag!

// Mika.

Ett av fotona som jag ska visa min bildlärare på onsdag. Tema vårtecken.
För att se fler foton jag tagit, kika in på
http://mongolikescandy.deviantart.com

2009-05-25
07:13:48

2009-05-25
God morgon...

Fast.. den är inte så god. har sovit max en tima inatt, somnade en snabbis, vaknade lika snabbt efter en hemsk mardröm, och kunde intesomna om sen...Jäkla skit. Men men... Vad fan ska man göra?
Ska snart till skolan.. Blä..

äh.

// Mika.

2009-05-24
21:30:06

2009-05-24

Hejsan..

Nu är jag hemma i Falun igen..
Och jag är så jäkla klantig, tänkte plugga på idrottsprovet som vi har imorgon när jag satt på tåget. Men gissa vad? Jag hade glömt det där jävla papperet hemma hos mamma, så det gick ju inte så bra.
Willi kommer slå ihjäl mig oO Gah. Får göra det på studium nästa måndag eller nått..
Aja..

// Mika

2009-05-23
23:03:28

2009-05-23 ,svart igen.
Hejsan.

Kom hem för inte så längesedan från Döl, där min bror jobbar. Inte mycket folk där direkt ( det är en fritidsgård förövrigt ). Det var jag, 4 till + Micke (min bror) och Krille (annan personal), som var där, haha.
Ja iallafall, pluggat har jag gjort idag, samt färgat håret, så nu är det svart igen, tack och lov. No more utväxt. xD

// Mika

Bild på spektaklet:






2009-05-23
16:52:06

2009-05-23
Hejsan.

Det blev ingen roadtrip idag, dels för att vi inte hade någon bil tillgänglig, dels för att vädret var så jätteknepigt idag.
Istället har jag hittills varit hos min bror och fått lite musik, och så har jag börjat skriva på mediekunskapsuppsatsen. Inte speciellt roligt att skriva om tre urgamla regissörer, men men, man måste ju göra det.
Senare ikväll blir det nog att färga håret, har inte gjort det sen sportlovet, så min utväxt är ju ganska synlig och inte så väldans vacker just nu.

Nej, nu ska jag äta baconinlindad fläskfilé med gorgonzolasås.

// Mika.

2009-05-22
16:46:38

2009-05-22
Hejsan.

Idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade vid 13-tiden, sen dess har ajg tagit det lugnt, bara varit ute med mamma och handlat. Senare ikväll vet jag inte vad jag ska göra riktigt.  Det visar sig..

// Mika

2009-05-21
23:54:18

2009-05-21
Hejsan.

Idag klev jag upp vid 10 och duschade och gjorde iordning mig, gick ner på byn och köpte rosor till min syster Sanna och min vän Emily som konfirmerades idag, gick hem igen, gjorde en grekisk sallad och åt, åkte till kyrkan och hjälpte till, sen avr det konfirmation, och sen utanför kyrkan träffade jag pappa en snabbis, som var jättefjantig och pratade med mig om om jag var 4 år och inte förstod någonting. Sedan gick jag och Hansson hem till henne en snabbis, sen gick vi ner till tåget som tog oss till Vansbro, gick på bio, Änglar och demoner, och jäklar vad bra den filmen var.
Helt klart mycket bättre än Da Vincikoden.

När bion var slut kände Hansson av att hon hade jätteont i foten, som hon stukat imorse, men inte känt någonting förrens då på bion. Så hon ringde till en bekant som ringde till en bekant som hade en gasbinda som Hansson lindade runt sin fot, sedan gick vi till tågstationen i Vansbro och väntade på tåget hem. Åkte hem, och nu sitter jag här, och ska nog snart lägga mig i sängen..

// Mika

2009-05-20
21:22:23

2009-05-20

God kväll.

Idag har jag gjort följande saker: Haft en lektion, bild. Fick veta att jag ligger på VG-nivå. Blev glad men samtidigt förvånad då det enda jag ritar hyfsat bra är hjärtan. Nåväl.
Åkt hem till Malung, åkte med 10.33-tåget från Borlänge, var framme i Malung ca 12.30.
Gick hem och lämnade lite grejer, gick till min gamla skola för att säga hej till Hansson och lite folk, stötte även på Camilla och Evelina där.
Gick hem, sen åkte jag och mamma ner på byn, jag gick på apoteket, och sen handlade vi, sedan åkte vi hem.
Efter en stund så åkte jag till min bror, fast han var itne hemma, men det var hans ungar och hans färstmö/sambo.
Mamma kom och hämtade mig vid 19-tiden, åkte hem och åt, stoppade i en tvätt i tvättmaskinen, och nu sitter jag här.

Min pappa ringde till mig idag också, kors i taket! Han undrade vad jag skulle göra imorgon, och frågade om jag skulle med på syrrans konfirmation, vilket jag ändå skulle även om han inte ringt. Så frågade han om jag skulle med och äta efteråt, men det vet jag inte ännu om jag hinner, då konfirmationen slutar 16.00, det tar tid att ta sig ur kyrkan, sen att få själva maten, och 17.30 ska jag och Hansson med ett tåg till Vansbro för att se på Änglar och Demoner, så vi får väl se vad som händer. Nåväl..

Det var min dag.

// Mika.

Ja och jag bjuder på en bild. Dåligt redigerad, men jag var inte speciellt seriös när jag gjorde den heller så.

2009-05-19
16:44:57

2009-05-19 ,sallad
Hejsan.

Skolan idag då, Nationellt prov i Matte A. Gick åt helvete. Men men. Kommer få IG på rovet, men har ju G i själva kursen, så jag hoppas det är lugnt.
När jag kom hem från skolan diskade jag upp disken. Jag lovar er, att diska är det tråkigaste av städningsprocessen.

Nu sitter jag och äter caesarsallad och dricker äpplejuice. Mums! Ikväll blir det att packa ner lite tvätt, och slappa, och imorgon har jag bara bild, sen åker jag hem till Malung. Kommer hem redan halv ett, riktigt skönt faktiskt. Och på torsdag blir det Änglar och Demoner i Vansbro med Hansson, på fredag ska jag nog färga håret, och på lördag blir det först Rörbäcksnäs, sen Skogsätra, sen kanske Norge! Wiho.

// Mika.

2009-05-19
07:11:46

2009-05-19

God morgon.

Snart bär det av till skolan, ska ha nationellt prov i matte.. Jippie!!!... inte.
Jag kommer inte att klara det alls, speciellt inte eftersom jag inte gjort första delen då jag var sjuk. Men men.. Får väl gå åt helvete om det vill det, för jag orkar inte bry mig om matten D: Fick iallafall godkänt på geometriprovet, och då är jag nöjd.

// Mika.

2009-05-18
18:50:12

2009-05-18 ,haha jösses.
Tjo!

Skola  idag, helt okej.
Drog vidare till Borlänge, följde med Angelica hem en snabbis när hon skulle hämta och lämna en film, så kikade in hos både henne och Ida, finemang!
Sen drog jag och Angelica ner på Kupolen och glodde, sen blev vi hungriga som fan och satte oss på McDonalds och käkade.
Och bredvid oss sitter ett gäng 12-13åringar, och viftar med cider. Och den cidern var ta mig fan inte alkoholfri.
Vad har hänt med världen? De satt seriöst och viftade uppmärksamhetskrävande med de där cidrarna i händerna, inne på McDonalds, på en måndagseftermiddag.
Där, damer och herrar, har vi framtidens befolkning i ett nötskal.  Jag och Angelica visste varken om vi skulle skratta eller gråta åt det. Men vi hade en god lust att både loska i deras dricka, samt hälla den över huvudet på samtliga i gänget. USCH!

Jag blir så deprimerad av sånna där saker >_<

// Mika.

2009-05-18
07:14:14

2009-05-18
God morgon.

Sitter och får i mig lite drickyoghurt, och nyss ätit en banan. Kan inte få i mig mer såhär tidigt på morgonen.
Oh well. Idag ska vi ha prov i mediekunskap, och jag har inte kunnat plugga, mer än lite igår, när Emma lånade ut sitt papper till mig. Men det lär ju kvitta, kan inte få in saker i huvudet bara en dag innan ett prov, måste ha minst ett par dagar på mig. Men men, Får säga det till Ernesto, jag har ju trots allt varit sjuk, så hur skulle jag kunnat plugga om jag inte fått något papper att läsa på? Hoppas att han förstår det, han är ju lite halvtrög den där snubben..
Hm..

// Mika

2009-05-17
17:06:26

2009-05-17
Hejsan.

Norges nationaldag idag, höh..
Är hemma i Falun nu, tog det tidigare tåget. Skönt att vara hemma lite tidigare än vanligt faktiskt. Ska snart göra lite sallad, sen ska jag göra lite skolarbete. Sen ska jag duscha.
Mja..

// Mika

2009-05-16
19:08:25

2009-05-16
Hejsan.

Har inte gjort så mycket idag, var med Hansson lite på kvällskröken, men that was it.
Hm.. Har inte så speciellt mycket intressant att skriva.

// Mika.

2009-05-15
23:14:16

2009-05-15
Tjosan.

Inte så jättehändelserik dag direkt, var ute med mamma och fikade på förmiddagen, sen så var jag med henne på jobbet på kvällen, och sen jag kom hem har jag bara suttit framför datorn. humdidum...


// Mika

2009-05-14
21:44:23

2009-05-14
Hejsan..

Idag har jag varit med mamma på möbelrea, där köpte jag en staty i afrikansk stil. Riktigt tuff sak.
Sen efter vi kommit hem ringde jag till Hansson, så gick jag till henne och klappade en hel hög med hästar, varav två var små föl, ett som var en vecka, och en som var ca 3 dagar gammalt. Jättesöta. ^^
Sedan gick vi ner på byn och köpte glass, men det var inte så jättegott, kände inte riktigt för det tror jag.

Oooh well..

// Mika.

Min staty. :D

2009-05-13
16:21:25

2009-05-13
Hejsan..

Mår betydligt bättre idag, dock hostar jag lika mycket, vilket leder till förbaskat ont i bröstet och har lite svårt att andas, men men..
Var ute på byn med mamma en sväng tidigare idag, och jösses så slut jag blev efter det.. Är läskigt trött nu.

Nåväl.

// Mika

2009-05-12
19:14:47

2009-05-12
Hej på er...

Är fortfarande sjuk, har lägre feber dock, men den går upp och ned hela tiden så..
Usch, jag kommer få liggsår innan jag blir frisk.

// Mika.

2009-05-11
20:04:56

2009-05-11 ,blää.
Hej igen..

Min feber har stigit ytterligare, och jag hostar ut mina inälvor.
Åtminstone känns det så.. Usch usch...Vill inte.. :(

// Mika

2009-05-11
15:29:44

2009-05-11
Hejsan..

Min feber hade stigit imorse, vilket inte var roligt att se.. Orkar inte, buhu.
Har fått hostmedicin av mamma nu iallafall, så nu kanske jag slipper hosta ihjäl mig.

// Mika

2009-05-10
15:49:06

2009-05-10
Hejsan...

Mår inte bättre idag, så åker inte till Falun idag,
När jag hostar känns det som om mina inälvor ska följa med..
Mig vill ha hostmedicin .__. 

2009-05-09
21:59:21

2009-05-09
Hej på er..

Jag är fortfarande sjuk, har dock lite mindre i feber idag än igår, men är fortfarande väldigt trött och har ont i halsen, samt att aag börjat hosta som bara fasen. Usch, det är itne alls roligt..
Men men. Vi får se om jag åker hem till Falun eller inte imorgon, det visar sig hur jag mår..

// Mika.

2009-05-08
19:04:15

2009-05-08
Hej på er.

Dagen har spenderats i sängen, då jag är sjuk som tusan, benen bär mig knappt, och det är först nu, efter jag har tagit en dusch som jag orkar sitta här och skriva lite, kolla mail osv. Jag har 38.8 graders feber, och det ska gudarna veta att det märks på mig, jag ser ut som en zombie, och är minst lika seg som en. Usch och fy. Hade velat gå till OK och hyra en film, men jag orkar verkligen inte.. Jäkla skit.. Nåväl. Nu ska jag lägga mig i sängen igen..

Trevlig helg!

// Mika.

2009-05-07
20:28:24

2009-05-07 ,hemma hos mamma.
Hejsan..

Provet idag gick väl okej, och direkt efter det så åkte jag till Borlänge, satt där en timme och sen kom min buss som skulle ta mig hem till Malung. Skönt att komma hem till mamma när man är sjuk. Sen jag om hem har jag bara legat i sängen, men nu ligger jag i soffan. Lite ombyte sisådär.. Hm..

// Mika.

2009-05-07
07:04:27

2009-05-07
God morgon...

Om ca en halvtimme drar jag till skolan för att göra Nationella Prov i Engelska A - reading/listening, sen så åker jag hem till Malung. Mår inte alls bra, sitter bara och svettas, har ont i huvudet och allmänt hängig...

// Mika...

2009-05-06
21:51:47

2009-05-06
God kväll..

Skall lägga mig om ca 10 minuter, och imorgon bär det av till skolan och göra nationella engelska a.. känns inte som om det kommer bli bättre, så jag kommer nog åka hem till mamma efter det.

God natt..

// Mika

2009-05-06
13:52:18

2009-05-06
Hej..

Är hemma ifrån skolan idag. Imorse så hade jag huvudvärken från helvetet, ont i halsen samt mådde illa.
Nu har jag inte lika ont i huvudet, men ont i halsen, mår illa samt det gör ont i sidan när jag andas...
Blä...
Hungrig är jag också lite, så ska se om jag får i mig något..

// Mika.

2009-05-05
16:16:08

2009-05-05 ,zombie
Hejsan.
Är hemma nu efter en lång dag i skolan. Den har kännts lång iallafall, även om vi slutade 10 minuter tidigare än vanligt.
Jag är trött och slut som en jag vet inte vad. Jämför mig med en zombie och du kan hitta otroligt många likheter.
Fy fasen.
Idag blir det bara att sega..

// Mika.

2009-05-05
07:15:56

2009-05-05
God morgon.

Jag är trött som tusan, har nog inte sovit så bra inatt, trots att jag inte vaknat till någon gång inatt. Har väl inte blivit helt utvilad. Nåväl.

Idag är det en bra dag. Det är min och Alexs dag.
Och jag förstår fortfarande inte hur du orkar med mig.
16 månader <3
Jag älskar dig.

// Mika.

2009-05-04
21:11:39

2009-05-04 ,snyggaste cowboyen klipptes bort !

Ni såg väl på Färjan?
Såg ni den lilla snutten när en owboy med lång rock drog fram sin revolver?
Ja, för er som vet vad jag menar, så var det faktiskt min söta bror ni såg, haha. De hade tydligen intervjuat honom både fredag och lördag också, men de hade klippt bort allt, tyvärr. Hur kunde det slå så fel, han som var så fin i långrock, hatt och revolver? Oh well. Han kanske hade fått i sig lite för mycket att dricka, haha. Tur för honom dock att det klipptes bort, för nu kan han inte bli mobbad av mig ett bra tag. Trist för mig, kul för honom.
Ni såg väl busschaufförerna också? Då kan jag berätta attdet är faktiskt mina grannar i Malung. Massa Maungsbor, tjohoo!  Erhm...

Ge mig sommar och Alex! <3

// Mika.

2009-05-04
18:24:04

2009-05-04 ,allt jag ville ha var en majskolv..
Hejsan.

Skolan idag var helt okej.

Efter skolan så åkte jag hem, lämnade idrottskläderna och åkte till city gross, för att handla billig wok och majskolvar..
Men de hade inga majskolvar.. Jag som åkte enda dit för att köpa billiga sådana. Allt jag ville ha var ju en majskolv.
Åkte ner till stan igen, köpte majskolvar där, och erhm, nu när jag skulle laga till dem, och äta dem. Ne så äckligt det var, Man ska inte steka majskolvar. Man ska grilla dem.. Jävla skit :(

Oh well. nu ska jag duscha, sen blir det Simpsons, sedan blir det Färjan, ett måste ikväll. Varför berättar jag senare ;)

// Mika.

2009-05-04
07:19:35

2009-05-04
God morgon.

Skola om ca 20 minuter, är inte direkt pepp, men men.
"A man's got to do what a man's got to do" som man brukar säga.
Mår illa som tusan, men förhoppningsvis går det över.

// Mika.

2009-05-03
22:26:10

2009-05-03 ,i Falun..
Hej..

Nu är jag i Falun igen, och imorgon är det skola. Har inte alls lust med det, vi har ändå bara tråklektioner imorgon. Men men. Måste göras i vilket fall.

nu säger jag godnatt, trots att jag inte ska lägga mig än på ett tag.

// Mika.

2009-05-03
14:29:09

2009-05-03
Hejsan.

Vaknade för ca en timma sen, skönt att sova ut kan jag säga.
Idag bär det av till Falun igen, och jag känner inte alls för det. >.< men men. Jag måste väl.

Jag längtar till sommaren.. <3


// Mika.

2009-05-02
17:02:11

2009-05-02

God eftermiddag.

Idag har jag varit riktigt duktig. Gick upp vid halv tio och åt frukost, duschade och gjorde mig i ordning, sedan gick jag ner på byn för att gå in på Gesons Mode och Annas House för att jämnföra dessa butiker för ett skolarbete. Sedan gick jag hem och lämnade mitt block, och gick till Camilla. Vi gick till Ares skor, då Camilla skulle köpa nya sommarskor, och sedan satte vi oss i Grönlandsparken med några som Camilla brukar umgås med. Sen gick vi runt lite, och sedan köpte vi årets första mjukglass. Åh så gott det var! Sedan satte vi oss nån timme, sedan så gick jag hem, och började direkt skriva lite på mitt skolarbete, så nu ska jag bara skriva en analys och utvärdering, samt renskriva det jag redan skrivit. Det är lika bra man börjar på en gång med skolarbete, annars bir det bara liggandes. Jag slutar hellre tidigare på några onsdagar och har sovmorgon på några torsdagar, och känna att man är klar med det, än att låta det vara och få panik tre dagar innan deadline för att jag inte gjort någonting.

Och nu känner jag doften av grillkol. Idag ska jag och mamma grilla flintastek, majskolvar, samt äta bakad potatis och tzatsiki och beasås till det. Mums!
Nu ska jag slappa lite innan maten, sen får vi se om jag orkar ta tag i skolarbetet igen, eller om jag tar det någon dag nu i veckan.

// Mika.

2009-05-01
21:13:06

2009-05-01 ,ingen grillning här inte.

Haha inte fan blev det grillning heller.

Först gick vi ner och skulle handla, då handlade vi till det vi skulle grilla imorgon, men vi visste inte vad vi skulle grilla idag, så då skulle vi gå till Malungs Nya Pizzeria, nej då ser vi vår bror komma farandes i en snyggve raggarbil, så han fick åka några varv runt byn med oss, sen skjutsa hem oss så vi kunde lämna varor. Sen var vi hemma en sväng, sen gick vi på Napoli, en annan pizzeria, nä då tappade vi matlusten för att precis innan vi gick in så kommer det massa folkhögskolehippies och spelar Äppelbo brudmarch och skriker för fulla muggar, så då ville vi inte äta där heller.
Så tillslut, efter många om och men så gick vi på kinaresturangen. Haha herregud.

Trollkärring och jag i ett nötskal. xD

// Mika.

2009-05-01
12:08:13

2009-05-01
God förmiddag.

Idag vette tusan vad jag ska göra, mer än att snart hoppa in i duschen, samt smsa Nina och höra om hon ska ner på byn, så att jag kan lämna över en film till henne som hon ska låna.
Annars blir det nog bara att slappa som tusan.

// Mika.