MIKA

2012-07-26
14:21:55

26 Juli 2012
Hejsan hoppsan!

Hoppas allt är bra med er. Själv är jag supertrött, och har varit det sen igår, trots en massa sömn för ovanlighetens skull.

I tisdags så var jag ju till Falun och träffade Sandra och Jasmine, riktigt roligt att träffa dem igen, var över ett år sen sist. Vi gick runt runt på stan ett bra tag, fikae och kikade på rean som var i typ alla butiker. Hjälpte även Jasmine hitta hårfärg då hon var sugen på lite förändring.

Igår hände inte mycket, sov nästan hela dagen, med undantag för att äta tacos med mor och bror. Sen sov jag igen. Duschade, satt vid datorn någon timma, sen sov jag igen.

Idag har jag städat och packat, för imorgon åker jag mot Göteborg igen. Trevligt myees.

Ja, tänkte mest uppdatera så ni vet att jag lever, haha.
Ha det!

// Mika

2012-07-24
07:59:29

24 Juli 2012
Tjena! En trött Mika är det som skriver. Somnade inte på bra länge igår, och gick upp halv sju. Tror jag sovit runt 3,5-4h inatt. Aja, skitsamma. Får sova lite på bussen, för idag drar jag till Falun en sväng och träffar Jasmine, Stina och Sandra. Sen vet jag ju inte vilka andra man kan tänkas träffa på. ^^ 

Har inte varit i Falun sen jag gick ur skolan, med ett undantag när jag hade halkbanan i februari. Ska bli skoj att se om stan är sig lik eller om något förändrats, det vet man ju inte.

Jag hoppas att alla får en superbra dag!

PEACE!

// Mika

2012-07-23
14:05:41

Tävla hos Moa (http://epicfaiil.myshowroom.se/)!
Tjena tjena!

Sitter och kikar runt på lite bloggar, och ser en spännande tävling hos Moa, som driver bloggen http://epicfaiil.myshowroom.se/. Hon har en tävling i samarbete med Personlig Almanacka, där du kan vinna en almanacka i valfri storlek.

Inte helt fel nu till hösten att ha en ny. Jag är själv ute efter en egen. Behöver en ny, oskriven tills jag börjar plugga på universitetet i Göteborg, så tar chansen och deltar. Om du också är i behov av en ny almanacka tycker jag att du ska ta en kik in på Moas blogg och läsa tävlingsreglerna. Må bäste man vinna, eller vad är det man säger? ;)

Klicka på bilden för att komma till tävlingen!




Lycka till allihop! :D

PEACE!

// Mika

2012-07-23
00:33:45

Födelsedagspresenter pt.3 - Grand Finale!
TADAAA! XD


Detta, mina vänner, är en mexikansk brottarmask. Så jävla cool den är. Tänkte ju ha med den när jag skulle ut på tok, men glömde den i all hast, tyvärr :( Men nästa gång, då jävlar!
Moder som fick vara modell. Finns bilder där jag också har på mig den, men ville att ni skulle få se i närbild hur maksen såg ut. :D

Det var mina fina presenter. Supernöjd med allt. :D:D

// Mika

2012-07-23
00:31:12

Födelsedagspresenter pt.2
Här kommer bilder på vad jag fick av broder Peter. Han om någon verkar veta att jag gillar döskallar ;)







På bilderna:
- Finfina örhängen som jag kikat på ett tag. Döskallar!!!
- På de andra två bilderna ser ni mexikanska skyddsamuletter. I form av skelett. Så nu hänger de vid sängen. Kommer ta med dessa till Göteborg och tvinga svärmor och pojkvän låta mig hänga upp dem på väggen. Hoho.

Strax kommer le grand finale, även denna en present från Peter, som är så pass originell att den förtjänar ett helt eget inlägg ;)

// Mika

2012-07-23
00:24:42

Födelsedagspresenter pt. 1
Ja, jag fick ju fina presenter när jag fyllde år :D Det som inte är med på bilden är två presentkort, ett på Sweden Rock Shop, som ni såg vad jag handlat för i förra inlägget. Sen fick jag ett av mamma från Avanna.se också ^^ Just det! Så fick jag en slant av Hansson också, den är inte heller med :O



Fick en fin blombukett av Hansson, där denna fina blomma fanns med ^^



På bilden:
- Ett ack så vackert kakfat som jag fick av storebror Micke med familj
- Fint sparkling vin, samt ost och choklad från Schweiz, som jag fick av Christina
- Tavla och utomhusljus som jag fick av min ena faster
- Brädspelet Carcassonne - New World, Döskallelykta samt boken fick jag av min underbara kärlek.

Är så grymt nöjd, så fina grejer. :')

// Mika

2012-07-22
21:52:20

22 Juli 2012
Tjohej på er.

Veckan har varit riktigt bra, i måndags kikade jag på Christina när hon hade övningskonsert för få utvalda.
Tisdagen spenderades med mor, vi var ute och åt på tältet. Onsdagen vet jag inte riktigt vad jag gjorde, förmodlingen ingenting viktigt. Torsdag så grillade jag och mor, sen kom broder Jörgen över en sväng och sa hej.
Fredag så glodde jag och mor på folk, dock svinkallt som fasen ute, så hon åkte hem  efter en stund, och jag hängde med Carro och Bea, och planerade inför lördagen.

Lördagen (dvs igår) kom och Bea hämtade mig runt tio och vi gjorde lite ärenden när byn fortfarande var någorlunda folktom. Sedan gick jag hemåt och hon till jobbet. Plockade ihop lite, sen hoppade jag in i duschen och sen tog jag lååång tid på mig när jag gjorde mig i ordning för kvällen. Vid halv sex-tiden drog vi oss till Carro, och där blev vi fram tills runt elva-halv tolv. Vad gjorde vi hos Carro då? Hm. Snackade skit, vissa försökte hjula, och Nathalie blandade drinkar för fullt som vi alla fick smaka lite på.

Sedan åkte vi ner på byn, då Carros bror var snäll och skjutsade på oss, dock fick vi åka i två etapper, vi var för många, och polisen var i byn (detta händer typ. två gånger om året eller så, FYI). Vi gick runt och kikade på folk, och träffade tillslut en kompis till mig och Carro, från Filipstad. Gav honom lite sightseeing i byn och allmänt flummade. Klockan blev mycket, alldeles för mycket. Vår vän åkte hem mot Värmland, och vi åkte hem till våra sängar.

FAN så jag frös när jag kom hem. huttrade mig ner i sängen med tjock filt och tjockt täcke och låg och skakade värre än ett asplöv. Pratade lite med Alex, och försökte sen sova. Sist jag kikade på klockan var den runt 04.15. Behöver jag säga att när jag väl somnade så sov jag väldigt länge idag? Närmare bestämt halva dagen. Sedan blev det glass på glassgården med Christina för att prata om veckan som gått.

Sen jag kom hem därifrån har jag bara suttit och varit slö. Inte ätit mat ens. Kanske borde ta en macka. Eller inte. Vi får se.

Beställde precis lite fina saker från Sweden Rock Shop, jag fick ju ett så bra presentkort därifrån av mina fina brorsbarn.
Tadaa:
Skitsnygg cardigan, med huva! Enda som fattades var fickor, men man kan inte få allt. Kär i den fastän jag inte provat än. Hoho.


Superfin topp som jag blev lite förälskad i. Ska bli kul och se om det är lika fint på som på bilderna ;)



Påväg ut såg man ut sådär. Prey t-shirt, gammal som gatan. Men jag gillar't! Naglarna var inte kritvita senare under kvällen för övrigt, de blev svartglittriga. Eftersom mina fina naglar jag gjorde hos Charline gick av tillslut allihop och jag orkade inte med mina fula naglar satte jag på andra. Om ni ville veta, alltså.

PEACE!

// Mika

2012-07-16
18:18:02

16 Juli 2012
Tjo!
Nej, jag är inte död, jag har bara inte haft tid eller lust att uppdatera.
Min födelsedag var underbar, och det bästa av allt den dagen var helt klart att jag fick reda på att jag kommit in på grundkursen i Arkeologi till hösten på Göteborgs Universitet. Ni anar inte hur glad jag är!

Iallafall så fick jag många superfina presenter och jag är jättenöjd med hela dagen. Kommer upp lite bilder på vad jag fick för skoj sen nån dag.

Nu ska jag chilla lite, sen kanske jag ska agera chaufför till broder. Pöss!

// Mika

2012-07-12
00:12:28

12 Juli 2012 - Happy 20th Birthday Mika!
Tolfte Juli. Grattis gamling!

2012-07-10
22:09:37

30 minuter..


Om ca. en halvtimma får jag träffa min kärlek igen. Ska bli massa mys!

PEACE!

// Mika

2012-07-10
19:08:51

10 Juli 2012
Tjo tjo.

Idag har jag segat, segat, bytt sängkläder, ringt samtal, varit hos läkaren, segat, ätit mat, handlat ooch öppnat post, hih.
Beställde lite film från discshop i söndagskväll, och idag fick jag dem, snacka om snabb leverans!

Sen, som pricken över i:et så fick jag ett fint litet paket från underbara Tampons For Free och deras samarbetspartner Scanbox Entertainment. Jag fick nämligen denna film:


(bild från min instagram, där jag heter miikalarsson)

Snällt av dem att skicka ut en somarpresent tycker jag, speciellt nu när det kassa vädret råder.

Nu ska jag fördriva lite tid med att kanske se filmen, eller någon annan film, tills Alex är här.

// Mika

2012-07-08
17:51:21

8 Juli 2012
God eftermiddag på er folk.

Idag har jag, trots att jag gick upp rätt så sent, hunnit med att städa mitt rum, lagat mat, och handlat, för idag sks det nämligen bakas så det står härliga till.

Måste skryta litelitegrann om mn bilkörning, för den går klockrent just nu. Har ju inte kört så mycket sen jag fick körkort, pga att jag varit i Göteborg. Men nu när jag är hemma passar jag på att låna bilen titt som tätt, och det känns riktigtbra. I början var jag ganska osäker gällandes den där bilkörningen, men övning ger färdighet. Det är roligt att köra bil, och jag måste ju medge att det vore gött att ha en egen.
Har kikat på massa fina bilar, men det blir ingen förrän jag har ett fast jobb, det ska gudarna veta, med alla kostnader som är. Inte bara bilköp och bensin som kostar, är ju en hel del försäkringar och skatter som också ska betalas. Nåväl. Som sagt, när jag har fast jobb och känner behov av en bil, då får det bli än. Men inte tidigare. Det är tur man har folk att låna bil av om det skulle behövas. :)

Iallafall. Sent på tisdagkväll kommer Alex, massa mysigt ska det bli.
Nu ska jag skriva upp recept.

Peace!
// Mika

2012-07-08
00:23:58

7 Juli (Eg. 8 Juli, men vafan)
Sitter här med en kanna saft och Saltpastiller, a.k.a pingviner, som jag kallar dem.

Kom precis hem ifrån mina fina vänner, där vi diskuterat en massa mellan himmel och jord, samt kommit på en massa bra projektidéer och annat. Har även agerat bärhjälp då det var lite panik då en av vännerna var tvungen att flytta sina saker från ett förråd till ett annat. Klart man ställer upp, går ju så mycket fortare för all parter på det viset.

Klockan må vara sent, men ikväll är en sån kväll då jag tänker alldeles för mycket, så att bara gå och lägga sig sådär utan vidare kommer jag ingen vart på, då kommer det sluta med att jsg ligger sömnlös hela natten, och det hade jag ingen lust med. Så tänkte sitta här tills ögonen går i kors, så jag somnar direkt, så jag kommer upp något sånär i tid så jag kan börja städa. Kanske baka en kaka eller två inför det stundande kalaset på torsdag. Eller ja. Kalas och kalas. Öppet hus, skulle jag vilja kalla det för.

I veckan kommer förhoppningsvis min älskade Alex hit. Åh, vad jag saknat honom. Saknar honom alltid när jag är ifrån den mannen. Men snart så.

Jag hoppas att alla haft en bra dag. God natt på er.

// Mika

2012-07-06
17:42:10

6 Juli - fina bullar
Mor och jag har bakat ullar idag. Kolla så fin denna blev ;)



Ska snart slänga ner lite bullar i en påse och gå till broder för att hämta ett stycke vovve, skall passa lillMorris i helgen.

Peace!

// Mika

2012-07-06
00:27:41

Allt viktigt på en hårddisk..
..det har jag syslat med de senaste timmarna. Ska formatera om datorn så den blir snabb och bra igen, och då är det bäst att ha allt sparat, annars är det borta sen.
Ibland är man produktiv såhär på kvällskröken.

God natt!

// Mika

2012-07-05
23:33:42

5 Juli 2012
Bara en bild från dagen.
// Mika

2012-07-03
22:18:16

Bilder från Norgeturen den 2 juli 2012








Okej, en sammanfattning:
Första bilden - Döskallearmband jag köpte mig i en affär i Trysil.
Andra bilden - Skinkost, ramlösa (ramlösan inhandlades i byn innan vi åkte mot Norge) samt mors nyckelring, föreställandes, ja, vem tror ni? Självklart är det jag! ;)
Tredje bilden - Drack mjölk med jordgubbssmak
Fjärde bilden - Min fina, underbara mamma i Trysil <3

Peace!

// Mika

2012-07-03
11:30:16

3 Juli 2012
Kaos. Så jag kan beskriva hur mina känslor ter sig just nu.
Och mådde man inte dåligt innan så mår man urkasst nu.

Tänk, att i dagens Sverige år 2012, så ska det behöva vara så jävla svårt att få hjälp och vård, fysisk som psykisk.
Det var då självaste fan. Befinner mig i ett stadie i livet då det mesta känns riktigt uruselt. Att somna om nätterna är verkligen ingen självklarhet, och jag vet ju aldrig när jag kan bryta ihop igen. Det kan vara under samtal med vänner, mitt ute på gatan, eller hemma i ensamheten. Ovissheten gör mig ännu svagare, och bristen på vård gör det ju än värre. Är det så det ska vara, att de som mår dåligt, ska behöva må ännu sämre innan de får hjälp? Skulle inte tro det.


Och nu till något roligare. Det är nio dagar kvar av livet som tonåring. Måste komma på något djävulskap att hitta på innan tonårstiden tar slut. Frågan är bara vad. Råna en bank? Nej just ja, de har ju inga kontanter längre... Fan.
Kanske skulle ta och sno en vägskylt. Nja. Nä, vi får se vad det blir, men något måste det bli!

Igår var jag och mor ut på tur till vårt kära grannland Norge. Vi brukar göra en sån tur vartannat år eller så.
Bara för att vi kan, typ. Vad gjorde vi där då? Mja, först åkte vi till Rörbäcksnäs (Sverige), en by några mil härifrån Malung, och satte blommor på mormor, morfars och morbrors grav. Sedan åkte vi vidare mot Trysil, där vi gick runt och glodde, och handlade lite diverse norska delikatesser (i vår mening, flatbröd och imsdalvatten med smak. När ska Sverige införa Imsdal med jordgubbssmak? Jag väntar spänt!).

Vi åkte vidare mot Østby, där vi tänkt äta lunch på ett hotell men vi insåg att det var för dyrt, så vi tog oss in på närbutiken och handlade oss lite loff (bröd), skinkost, smör och dryck, samt teskedar.  Åkte vidare ut mot skogen, och stannade på ett lämpligt ställe, där vi började spisa lite bröd. Vi bredde skinkosten med teskedar, och hade väldigt roligt, samt vinkade till dem som åkte förbi (på den lilla skogsvägen kom det fler bilar än vad det totalt vistas ute en lördagkväll klockan sju i Malung, typ).

Sen när vi ätit klart åkte vi mot Ljørdalen och hälsade på släktingarna som låg på kyrkogården där, samt åkte runt och tittade på bland annat mormors nu mer igenväxta barndomshem, samt lite annat. Sedan drog vi oss hemåt.

Roligt hade vi. Kanske inte låter superspännande för er, men för mig och mor är detta vår semester, och något som kan bli riktigt roligt. Vi brukar ju alltid lyckas göra bort oss.

Peace, friends! Har ni tips på djävulskap jag kan hitta på, så bring it on!

// Mika

P.S Kommer bilder från semesterturen om några timmar!

2012-07-01
14:43:36

AVANNA.SE = <3

Klicka på bilden för att komma till sidan!

2012-07-01
14:11:36

1a Juli 2012
Juli månad. Om 11 dagar fyller jag 20 år. Fort går det.
Har precis varit in på Avanna.se, och damn snygga grejer hon har. Massa döskallar. Ni som känner mig vet ju hur förlorad jag är i just döskallar. Måste ta och göra en liten bildsamling på massor som jag känner ha-begär för därifrån alltså, ni måste ju se!

// Mika