MIKA

2010-02-25
19:41:30

2010-02-25
Halloj!

Min hosta vägrar ge sig, hostar som en jag vet inte vad. Fy!

Iallafall, idag har jag varit i skolan och sen har jag varit på Ica Maxi och handlat, städat och förberett mat inför imorgon. Är helt slutkörd nu, fy. Blir en tidig kväll ikväll för mig känner jag.

Nej, åter till TVn.

// Mika

2010-02-24
19:02:09

2010-02-24
Hallo.

Sitter här och hostar. Har nästan kommit förbi snorstadiet i förkylningen, har nu börjat hosta som en liten tönt istället. Kul kul. Inte.  Hoppas det går över snart dock.

Har precis fördrivit tiden med att sätta på lösnaglar och så. Höhö.
Ikväll ska jag bara ta det lugnt och glo på tv. Imorgon blir det dock fullt upp, skall vara i skolan till ca halv fem, sen ska jag direkt till Ica Maxi för att handla, sen hem och städa. Så den dagen kommer nog gå fort förhoppningsvis.

Nej, tv var det.

Baii baii

// Mika

2010-02-23
20:54:34

2010-02-23

Tjo!

Idag har jag varit i skolan, där det inte hände så mycket vettigt, sen fikade jag med Henny, åkte hem, satt hemma en stund och åkte sen tillbaka till skolan för att ha text i 1,5 h. Finfint ^^

Nu sitter jag och Ida här och ser på Saw II, vi har käkat pizza. Eller, jag åt pizza, hon åt kebabrulle. Mumma.
Imorgon blir det simning på idrotten, sen håltimme i evigheter och efter det en engelskalektion, sen ska jag nog hem och sova på soffan och kurera mig. Är så förkyld så usch. Inte kul någonstans.
Well well.

På fredag kommer Alex. Längtar väldigt mycket. Det får gärna bli fredag nununu!

Nåväl, bjuder på en bild på mig och Ida som Ida tog en fin vinterdag i mitten av Januari. ^^

// Mika

2010-02-22
16:43:18

2010-02-22
Halloj!

Det är förjävla kallt ute idag. Usch. Imorse när jag stigit upp ur sängen var det -30 ute. Fy för den lede.
Inte nice att vänta på bussen i den kylan kan jag tala om. Men men.  Våra bussar går iallafall, till skillnad mot dem i Stockholm och så, haha.

Skola idag, hade naturkunskapsprov. Gick.. helt okej, jag får nog iallafall godkänt på det. Fanns någon enstaka fråga jag inte förstod något alls av, men man fick väl chansa. Pluggade lite igår, gjorde klart frågorna i boken och så som frågorna på provet skulle baseras på. Men.. Ptja, det kan man väl inte riktigt påstå att de gjorde. Men men, gick som sagt hyfsat ändå.

Efter skolan åkte jag ner på stan och köpte nässpray och bröd, sen åkte jag hem.
Nu sitter jag i myskläder, har precis diskat upp allt. Skönt!
Så resten av kvällen blir att tillbringa i soffan, ska snart sätta i en av skivorna till andra säsongen av NCIS som jag har här hemma. Jag har en väldigt snäll bror förstår ni som fixade säsong 2, 3, 4 och 5 av NCIS. Så nu har jag något att kika på om kvällarna, hihi.

Nu ska jag ringa min mor.

Hörs imorgon. :)

// Mika

2010-02-21
18:53:08

2010-02-21
Halloj!

Är nu hemma i Falun. Längtar som tusan till fredag då Alex kommer hit. Myspys ^_^

Sitter här i soffan och snorar, börjar bli förkyld. Usch och fy. Skall kurera mig under veckan så jag slipper vara sjuk när Alex är här. Lyckas alltid bli det, av nån skum anledning.

Nu ska jag fortsätta glo TV, skall hoppa in i duschen strax, sen se på The devil wears prada som jag lånade av Micke igår.

Baii baii.

// Mika

2010-02-20
21:08:00

2010-02-20
Tjo!

På förmiddagen idag följde jag med Anthony och Alexander på en barnteater som hette Ture blåser bort. De tyckte den var jätterolig, de satt och skrattade jättemycket. :) Blev förvånad över att den bara var 20 minuter lång, men antar att det var så då barn inte orkar sitta still så jättelänge.

Åkte med Micke och barnen hem och lånade lite filmer, sen skjutsade Micke hem mig. Satte mig och pluggade lite Naturkunskap, sen fick jag i mig lite mat. Efter maten tänkte jag ta en snabb sovstund. Jag somnade vid 16.15 kanske, vaknade 20.20. Lång sovstund. Men nu orkar jag se på Gudfadern del II iallafall, haha.

Så nu blir det film. Ha det bra!

// Mika

PS!

Behöver förslag till namn på min projektarbetesblogg.
Den ska handla om festivaler, konserter, band, information om konserter och sådana saker.
Har ni förslag, lämna dem genom kommentarsfältet.
Tack på förhand!

2010-02-19
19:08:36

2010-02-19
Tjosan!

Sitter hemma hos mamma nu. Idag har det varit en kort dag, med foto b, klassråd, samt en timmes textkommunikation.
Pratade med min textlärare om mitt prjektarbete och hon är väldigt positiv till det även hon. Hon skall hjälpa mig med saker jag ska tänka på när jag skriver osv. Är så glad just nu, mitt projektarbete kommer bli jättebra! :)
Sen att Alex kommer till mig i slutet av nästa vecka gör mig ännu gladare.

Imorgon ska jag vara med Anthony och Alexander på en teater, blir roligt :)
Vet inte riktigt vad den handlar om, men det lär nog visa sig.

Nu ska jag glo på tv :)

// Mika

2010-02-18
17:13:38

2010-02-18
Tjo!

Jag är helt slut, har ingen energi kvar. Skönt som tusan att det snart är helg.
Skola idag, hade foto, samhällskunskap och multimedia. Är äntligen klar med alla bilder till barnboken, så nu är det bara att pilla i Flash nästa lektion :)

Pratade med min fotolärare idag om mitt projektarbete, att jag skall skapa en blogg med festival och konsertinformation, foton från dem som  jag själv kommer ta, osv, och han har väldigt väldigt positiv till det. Så i helgen skall jag och mor brainstorma så vi kommer på något awesome namn till bloggen. Har ni förslag, kommentera gärna!

Har även diskat lite och dammsugit idag. Nu skall jag bara ligga i sängen hela kvällen, förutom att duscha då.
Imorgon åker jag hem till mamma, och i slutet av nästa vecka kommer antagligen min Alex hit till mig. Längtar!

Nej. Nu tv.

Bai bai.

// Mika

2010-02-17
18:23:15

2010-02-17
Tjosan.

Idag har jag varit i skolan, vi såg på Gudfadern II. Rätt bra filmer det där faktiskt, tycker jag.
Sen åkte jag hem och sen dess har jag suttit vid datorn, diskat, rensat min garderob och eh ja, det. Skall snart börja fixa lite middag, Emma kommer in sen och käkar med mig, blir chicken bits med ris. Mumma ^_^

Igår så var jag som sagt i skolan, städade, sen skola igen. Hem igen, med mig följde Ida, som sov här. Vi hade mycet trevligt ^^

// Mika



Nybäddad säng igår. Med nallarna som jag fick av Alex när vi var i London. Han var duktig och vann dem ^_^

2010-02-16
15:44:02

2010-02-16
Tjosan!

Idag har jag varit i skolan och inte gjort så mycket vettigt. Haha bra det där lät.. Men iallafall.
Sen var jag, Ida och Angelica ner på stan för att leta efter byxor till Ida. Åkte sedan hem och började städa som en tok. Har precis ätit en skål fil med flingor, skall dra mig mot skolan igen om en halvtimme. Vi ska nämligen ha textkommunikation ikväll också, för att kompensera upp de timmar vi har på fredagar, som vi inte ska ha, då varken vi elever eller vår lärare vill gå länge på fredagar. Bra bra ^^

Ikväll ska Ida sova hos mig eftersom hennes sista buss går vid 18-tiden och vi slutar 19.00.

Blir trevligt.

// Mika

2010-02-15
20:25:38

2010-02-15

Hejsan.

Idag har jag varit i skolan samt fotat Emma och Angelica, till en reklamuppgift jag har i Foto B kursen.
Vi hade riktigt skoj.

Finns väl inte så mycket mer att säga om dagen.
Saknar min Alex. Hoppas på att han kan komma hit när jag har lov.

// Mika

2010-02-14
22:31:25

2010-02-14, funderingar
Hoppas att alla har haft en fin alla <<3-dag :)
Själv har jag ätit kinamat med mor och sen åkt hem till Falun.

Just nu sitter jag och funderar på vad jag skulle kunna göra för projektarbete. Med hjälp av Christina kom jag fram till att man kanske skulle kunna skapa en blogg som inriktar sig på festivaler och konserter, där jag lägger upp bilder från sådana jag varit på under sommaren och kommande året samt skriver om kommande konserter/festivaler, liksom lägga ut information om dessa.  
Skulle någon av er som läser denna blogg vara intresserade av en sådan musikevenemangsblogg? Kommentera gärna!

Skall diskutera idén med min fotolärare på torsdag.

Mjaaa.

God natt med er!

// Mika

2010-02-14
10:50:21

2010-02-14
Glad alla hjärtans dag :)

Igår skrev jag ingenting då jag hade fullt upp, var hos bror ett bra tag, sen så var jag hos Christina och bastade och sånt, var mycket trevligt :)

Idag ska jag ta det senare tåget hem till lägenheten i Falun, orkar inte stressa och så.

Har en sån jävla huvudvärk också, den började igår precis innan jag gick och la mig. Usch usch. Men men, vad gör man.

// Mika

2010-02-12
23:24:55

2010-02-12
Tjoho.

Skola idag, sen åkte jag hem, vilket inte var helt utan komplikationer. Blev glad att det var tåg hem från Borlänge.. Men pyttsan, väl på tåget säger dem att vi måste byta till buss iallafall pga något konstigt fel. Vi kom till Mockfjärd, efter att vi stått mitt emellan Mockfjärd och Borlänge i ca 20 minuter, väntade ytterligare 20 minuter i Mockfjärd, och kom ca 45 för sent till Malung.

Inte kunde jag boka någon klipptid idag heller, jävla skit.

Jobb sen, och vi käkade pizza, eftersom vi allihop var vrålhungriga. Sen kom Barro i Mp2b förbi då hon och hennes kompis skulle till Torsby och skulle vänta i Malung i två timmar, stackarna.

Nåväl, är hemma nu iallafall.
Snart blir det sängen.

Natti.

// Mika

2010-02-11
19:41:53

2010-02-11

Tjosan.

Skola idag, vi gick igenom lite blandat på Foto B-kursen, och på samhällskunskapen debatterade vi. Jag var mest tyst, jag blir alltid så arg när det är sånt där, haha.
Multimedian gjorde vi inte så mycket,  gjorde klart en bild till den virtuella barnboken bara, sen drog jag, Emma och Angelica till Café vi 3 och fikade, samt gjorde vårt arbete till Naturkunskapen. Sen drog vi hemåt, åt gröt, skrattade och började med ett litet.. ska vi kalla det hemligt projekt? Ja det ska vi göra. Iallafall, ni lär ju märka sen vad vi håller på med, höhö.
Vi är bäst!

Iallafall. Christina klarade teoriprovet för körkortet idag, STORT GRATTIS!! till henne. Uppkörning för henne om 2 veckor, och det kommer gå superbra!

Imorgon är det fredag, vilket betyder skola, åka tåg/buss, och sen jobba. Skall även innan jag går till jobbet, gå till frisören och boka klipptid och så. Blir bra!

Nu ska jag ägna mig åt TV:n, och vi hörs imorgon kväll :)


Baii!

// Mika

2010-02-10
21:15:10

2010-02-10, :(
:( Mitt älskade halsband som jag fick av min älskade Alex första gången vi sågs har gått sönder. Kedjan gick av på mitten. Usch.. Massa ledsen är jag nu... :( Det finaste jag fått, som jag alltid har haft på mig sen jag fick det. :(
Usch. Gråter som tusan.. Lite fånigt kanske över något som ett litet halsband. Men det betyder så mycket för mig...

// Mika

2010-02-10
18:13:50

2010-02-10
Hallå!

Nu är jag tillbaka, mitt internet la av där ett tag, av nån jäkla anledning.
Men nu är jag som sagt tillbaka.

Igår var det friluftsdag, gick vinterpromenad på över 1 mil. Det gick helt okej, men har träningsvärk i benen nu så fy. Uppförsbackar är inte min grej direkt.

Idag så har jag varit i skolan till halv fem ungefär. Helt okej skoldag också.

Nu skall jag ställa mig och diska tror jag.. Usch så tråkigt, men det är skönt när det är gjort.

// Mika

2010-02-07
17:31:03

2010-02-07
Tjoho!

Skrev ingenting igår då jag hade fullt upp. Christina fyllde 18 år igår, så det var kalas hos henne.
Vi hade hur kul som helst, skrattade åt allt och ingenting. Helt sjukt.
Måste göras om snarast!

Hur som helst så är jag i Falun nu, försöker ladda inför en  ny skolvecka. Är inte riktigt pepp, men men, man får väl härda ut. Blev buss hela vägen från Malung till lägenheten är i Falun idag, som vanligt så fungerade ju inte tåget som det skulle. Ytterst ovanligt -host-.

Nej, TV nu.

// Mika

2010-02-05
22:58:04

2010-02-05
Tjoho.

Sitter hemma hos mor, kom hem från jobbet för kanske 50 minuter sen.
Innan dess har jag varit i skolan, åkt buss, ätit och skulle ha bokat klipptid, men hon jag ska klippa mig hos hade stängt idag, så får dra mig dit nästa fredag eller så.

Imorgon fyller Christina år, så skall dit och äta middag och något med lite folk. Jag ska dock dit lite tidigare och förbereda lite. Blir nog finfint det :)

Nu ska jag sega, sen lägga mig i sängen!

// Mika

2010-02-04
17:35:37

Blahainlägg
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1485544/nathifa?claim=4adyp239w39">Följ min blogg med bloglovin</a>

Alltså detta är inget intressant, detta är bara för att jag ska kunna ha kontroll över min blogg genom en annan sida där man ser alla bloggar man prenumenerar på. ^^

2010-02-04
17:34:59

2010-02-04
Tjosan hoppsan.

Kom hem från skolan för kanske en timme sen och sen dess har jag druckit Oboy, skrivit en uppsats om Mayaindianernas kalender på engelska och suttit i soffan. Har haft sån jäkla huvudvärk hela dagen, beror antagligen på att jag druckit för lite, idag igen.

Så ikväll blir det att bara slappa.

Bai bai

// Mika

2010-02-03
16:08:08

2010-02-03
Tjoho.

Idag har jag varit i skolan, och nere på stan. Vi hade först idrott i skolan, sen håltimma i ca 3,5 h, så jag, Joss och Ida åkte ner på stan och jag köpte en present till Christina och Ida hämtade ut sin telefon. Sedan satte vi oss på Waynes och fikade. Mums.
De drog hem, och jag drog till skolan igen och var där ett tag innan lektionen skulle börja. På engelskan hade v ett listeningtest, gick väl.. sådär. Kunde ha gått bättre, men men. Är alldeles tjock i huvudet av förkylning så.

Nu blir det att sitta i soffan hela kvällen tills det blir läggdags.
Imorgon väntar ännu en lång dag.

// Mika

2010-02-02
18:38:01

2010-02-02
Tjoho!

Idag har jag varit i skolan, hade text och idrott. Vi stafettskrev historier på text, och på idrotten fjantade vi runt i specialhallen. Kul kul. Sen åkte jag till Borlänge och gick till Rusta, sen gick jag runt i Kupolen. Sen kom Ida dit, så vi tog bussen till Borlänge centrum, och därifrån bussen till Dollarstore. Fast.. Först åt vi på Max, var faktiskt helt okej mat där. Men inget slår Burger King och Subway <3. Gick till Dollarstore, införskaffade mig sminkborstar, hårinpackning, städdukar, gardiner och lite annat.
Åkte hem och städade badrummet och bytte gardiner. Nu sitter jag här och snorar. Skoj som tusan. Inte.

Åter till TV:n.

Bild på gardinerna finns här nedan. Så nu ser du hur dom ser ut, kära mamma.
Lite sned bild, men hela jag är sned så det gör ingenting :D

Jag gjorde ju förresten bort mig på Dollarstore.. Blev lite besviken över att de inte hade min vanliga hårinpackning, men hittade en annan, så pratade jag med Ida och så, sen helt plötsligt står en tant och gapskrattar åt mig :(


// Mika


2010-02-01
17:53:53

2010-02-01
Ny månad, nya möjligheter!

Idag har jag varit i skolan, där vi på engelskan gjorde ett läsförståelsetest, sen på naturkunskapen gjorde vi inte mycket vettigt. Delade upp oss i grupper. Samhällskunskapen bestod av att skriva ut arbetet samt sitta och vänta på de andra. Okej dag.

Efter skolan drog jag, Emma och Angelica ner på stan och käkade mat på ett fik och babblade om allt och inget. Trevligt trevligt.

Mjaa.. Åter till TV:n.
Ni måste ju tro att TV:n är mitt liv, haha.

Bai bai.

// Mika