MIKA

2013-05-19
15:47:31

19 Maj 2013
Hej på er!

Jag vet att det var ett tag sen jag skrev nu, men jag har haft fullt upp ska ni veta.
Jag har varit hundvakt åt en liten liten Luna, samt skrivit på B-uppsats som bara tusan, och vet ni vad? Idag blev jag helt klar! Vet ni hur skönt det känns? Imorgon ska jag in till skolan och fixa till den lite estetiskt i Word, eftersom jag kör Open Office, vilket jag inte riktigt förstår mig på ännu, så det får bli att sätta sig i skolan någon timma eller två imorgon och göra det allra sista som marginaler, och ordentlig innehållsförteckning.
SÅ. JÄVLA. GÖTT!
 
Annars då? Jo, trött, kom hem sent inatt/tiiidigt imorse. Hängde med Emilia och Mattias på någon form av grillparty. Vi grillade dock inte, utan vi gick till en restaurang vid Domkyrkan, satt där och åt och hade det mysigt, innan vi gick till Emilia en snabbis för att inta lite kaffe. Sedan begav vi oss mot Majorna och Storgberget, där grillpartyt hölls. Riktigt mycket folk, och så fint där uppe! Vi satt på en klippa och bara njöt av utsikten hela kvällen och snackade skit.

Det roligaste igårkväll var nog innan vi kom till festen. Vi fick en beskrivning att vi skulle gå mot musiken, vilket vi gjorde.. Det var bara det att vi gick mot fel musik. Vi hamnade tillslut på en liten tillställning med jättelite folk i alla åldrar, och vi tänkte genast att här kan det inte vara, eftersom att på den fest vi skulle vara på skulle det komma ca 300 personer.. Det var väl kanske 25-30 personer där vi hamnade först, haha.
Diskret gick vi därifrån och gick mot rätt håll, och tillslut hittade vi rätt. Lite roligt var det, haha.
 
På tisdag åker jag till Stockholm, och på torsdag anländer mamma också i Stockholm. Fredagen ska nämligen gå i rockens tecken, på Bon Jovi-konsert. Ska bli riktigt roligt, det ska även bli kul att träffa min morbror och hans fru, även om det inte blir mycket, då de åker iväg på resa natten till torsdag.
 
Iallafall. Nu vet ni att jag lever och vad som pågår i mitt liv. Nu ska jag städa lite hade jag tänkt, sen ner till förrådet och hämta min rullväska så jag kan börja packa så smått imorgon.
 
PÖSS HEJ!

// Mika
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: