MIKA

2010-04-07
18:58:03

2010-04-07
Tjoho!

Sitter i Göteborg och halvglor på när Alex spelar ett nytt Xbox 360-spel han köpte igår. Har provat det själv, är faktiskt ett roligt spel. Vi ska gå och hyra film sen, vad det blir för film vet vi dock inte ännu.

Igår så såg vi på Avatar i 3D. Jättebra film, förstår verkligen varför folk är besatta av den. Man blev glad i själen efter att ha sett den filmen, så bra var den. Se den! :O

Vad har vi gjort annars då tro. Mest slappat och segat, igår var vi ute hela dagen. I lördags gick vi också runt i stan, besökte ett spelevent kallat GothCon också. Vi var dock mest utanför, där det var massa folk som lekte riddare eller något och fäktades med låtsassvärd. Lite kul att se faktiskt.

Imorgon åker jag hem, sorgligt nog. Men men, kommer förhoppningsvis hit snart igen. På fredag blir det jobb. Jag gillar att jobba av någon underlig anledning. Höhö. Nåväl. Vi hörs imorgon, skall sitta på en buss i nöstan åtta timmar, som har internet, så vi hörs nog. Skall åka från Göteborg till Borlänge, från Borlänge till Malung. Är hemma 22.39. Heldag med åkande. YAAAY... Not..

// Mika
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: