MIKA

2012-11-28
19:39:38

28 November 2012
Yoyo alla människobarn!
 
Imorgon åker jag till Köpenhamn, detta till ära ahr jag bytt hårfärg. Igen. Nu är jag blå. Svartblå.
 
Tänkte att ni ville veta.
 
Pöss hej!

// Mika
Kommentarer:
#1: Mikael

Tjena, Modemannen här!

Jag hoppas jag inte stör, men tänkte bara fråga om du har lust att hjälpa till för jag skulle verkligen behöva det! Har du något intresse av ett Modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer så klart. Om du vill ha mer läsare som tycker om mode till din blogg så kan du alltid göra ett seriöst inlägg i forumet. Men om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / Kram från Modemannen Mikael

Svar: Hej! Tack för erbjudandet, men just nu, har jag tyvärr inte tid. som du kanske sett i min blogg så uppdaterar jag inte så superofta, men tack för förfrågan =)
Mika

2012-12-01 @ 16:45:43
#2: johanna

kul att byta hårfärg:') skulle vilja göra de jag å, men vågar inte haha

Svar: Ja det är skoj, rött är så jobbigt att hålla iodrning på, kostar så jäkligt. Varit svarthårig innan, så kändes skönt att få tillbaka det. Åh, men prova med en sån lätt toning annars, det tvättas ju ur lätt iallafall =) kram!
Mika

2012-12-02 @ 10:54:22
#3: Mikael

OK, Men du får mer än gärna komma ihåg mig och kanske när du får mer tid kolla in forumet ;D

Tack / Mikael

2012-12-02 @ 15:42:33
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: