MIKA

2012-11-17
12:57:43

Tampons for free + Aco
Halloj!

För ett par dagar sen fick jag återigen hem ett fint paket från Tampons for free, även nu känt som Reddville.
Denna gången samarbetar de med Aco och deras Intimserie. Jag fick äran att få hem Aco Intimate Care Cleansing Mousse, har inte provat den men baserat på vad andra sagt så verkar den superbra!
 
 
Tampons for free, eller Reddville som de nu heter, är ett företag som tycker att kvinnors lingonvecka inte ska kosta fläsk. Håller jag helt med om.
Därför har Sophia och Diana, som tjejerna bakom företaget heter, startat ett koncept där man får hem ett paket med tamponger helt gratis varje månad. Ingenting kostar, inte ens frakten. Det enda de vill ha av dig är att du svarar på en utvärderingsundersökning varje månad, svårare än så är det inte! Låter det bra? Registrera dig här!
 
De har också påbörjar en prenumerationstjänst där du kan prenumerera på tamponger varje månad för en billig peng. Prenumerationerna kostar från 19 kronor/månad. Mycket billigare än när du köper i affär. Dessutom kan du skräddarsy din egna prenumeration. Nyfiken? Kika här!
 
// Mika
 
Taggar: Aco, Aco Intimate Care, Cleansing Mousse, Gratis, Reddville, Sophia och Diana, Tamponger, Tampons, Tampons For Free, prenumeration;
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: