MIKA

2012-10-03
20:38:32

Tampons for free + Pronaxen = <3
Fick hem ett fint litet paket idag från Tampons for free. Det innehöll lite smått och gott. Ett läppglans från Idum Minerals, ett tampongetui från Pronaxen, tamponger från Tampons for free (ofc), ett finfint nagellack från Wet n' Wild i färgen Hush Hush, och en Lindor chokladkula, som min fina pojkvän fick av mig, hihi.
 
 
Tampons for free är ett företag som tycker att tamponger inte ska behöva kosta pengar. Blir du medlem där får du ett paket tamponger direkt hem i brevlådan varje månad, och du betalar inte ens fraktkostnaden! Det enda de begär av dig är att svara på en kampanjutvärdering varje månad, som inte tar mer än en minut. Helt klart värt det om du frågar mig.
 
Just nu har deras samarbetspartner pronaxen en kampanj där du kan få ett "Survival kit" helt gratis hem i brevlådan. Gilla deras sida på facebook och följ intruktionerna, så får du ett paket hemskickat till dig. Men det är först till kvarn, de har "bara" 3000 survivalkits att dela ut!  Klicka HÄR! för att komma till Pronaxens facebooksida.
 

Ha det gött!

// Mika
Taggar: Choklad, Gratis, Hush Hush, Idun Minerals, Lindor, Lindt, Läppglans, Nagellack, Pronaxen, Tamponger, Tampons, Tampons For Free, Wet n' Wild, lip gloss, nail polish;
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: